Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@bury Tak Liebherr jsem ani nechtěla zmiňovat, to jsou Paní Ledničky.
Do nového bytu jsem si vymyslela zvlášť samostatnou vysokou lednici a zvlášť samostatný vysoký mrazák a neuvěřitelně se těším na to, až nebudu muset řešit každý centimetr místa. Takže bych dala velký důraz na prostornost, hloubku. Momentálně mám Bosh a spokojenost.
@zuzu_epona v první chvíli jsem si myslela, že je to můj stůl 😀 😀 😀 všechno stejné ( stůl, stěna), jen ten rovnosteh byl jiný 😀 . Gratuluji a určitě se sním skamarádíš 😀
jehly jsem hned vyměnila za stretchové
@zuzu_epona jůů gratuluji k přírůstku a k těhu. 😉 Tak hlavně pohodové a klidné těhu. 🙂
@bury Liebherr chladnička a mrazničky jsou TOP!!!!!! Naši mají a já jim záááávidím. 😀
Tak ještě jedna krklaná. Ostření tentokrát OK, ale zase jsem 45 min. bojovala s větrem 😝 VIz poslední foto a takových mám 90% 😝 😝 😝
@koki_melo tak co máš další legči? 😀 😀
JInak jsem ti chtěla napsat, že se hrozně zlepšuješ každým dnem a hodně ti fandím, máš krásné věci, krásné fotky, krásné děti, ty jsi krásná, to bude na Fleru dost terno 😵
@caramilla Ty jsi pila!!! 😀 😀 😀 Děkuji za hromadu komplimentů. Snažím se, ale znáš to sama, konkurence je obrovská. Každopádně musím přiznat, že každé srdíčko mi dělá radost a první objednávka je od paní, co si mě prostě jen tak našla.
Legoše další nemám, Karolína se na tenhle model moc netvářila, tak jsem sice měla v plánu triko k nim (s dráčky - já už vážně jedu podzim), ale prdím na ni. Navíc, když koukám, jak se oblíká Mína (jako dáma) a já furt šiju látky s trpaslíky a soby, tak si říkám, jestli bych taky trochu neměla změnit styl 😀.
TY SUKNĚ JSOU PŘENÁDHERNÉ, JEDNA HEZČÍ NEŽ DRUHÁ!!!
@mooncaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No, mohl by se hodit k nové duze od Nati, chodím tu kolem té sukně už půl hodiny a říkám si "stahnout nebo nestahnout z fleru?" 😀 😀 😀 😀
@petkasv K Osche? Ta je přece zelenomodrá? 😝 Fabula k ní nejde, ta je moc karmínová, nehodí se to, teda jako v nouzi ano, ale neladí to úplně, takže jedině ta duha, ale tu ještě doma nemám, že... Nebo jsi myslela tu smaragdovou sukni? Tu nechci, je na mě krátká 😝
@koki_melo Já na Fleru nesrdíčkuju, sorry, ale líbí líbí líbí všechno líbí 😀
A jinak Mína a její sukně - byla ráno diskuse, já jsem jí to, že si ji vezme prostě nařídila 😝 (Vezmeš si ji nebo ji prodám). A má slíbeno, že za odměnu si může vzít zítra tu hnusnou tylovou šíleně růžovou hnusnou nechutnou nevkusnou ... ze sekáče 😝 🙄 😠
@caramilla já taky nesrdíčkuju, bo bych se usrdíčkovala, páčikuju tady.. Ale potěší mě, když mi dá někdo najevo, že se mu to líbí. A jinak teda čučím, že z mé nabídky oblečení vede můj květovaný top a hned za ním tepláková vesta! Se z tý kategorie flízovestičkářů asi jen tak brzy nedostanu 😀.
@zuzu_epona moc gratuluji k bříšku a držím pěsti, ať je vše ok!!! a samozřejmě gratulace i ke COL, to se bude šít 😎
@zuzu_epona aj odo mna velka gratula,uzivaj si pohodove tehotenstvo,a ten stroj nech slape ako po masle 😉
@zuzu_epona aj odo mna gratulky 😉
usila som malej capacky,ale zisla by sa jej letna verzia,nemate nahodou typ ako to usit,alebo navod?pametam si, ze to tu niekto sil,len uz neviem kto 😅

@argo1 Já mám s whirlpoolem zkušenosti s pračkou a mikrovlnkou a pračku od nich rozhodně nebrat. Mikrovlnka byla taky poruchová, ale jinou co umí totéž jsem nesehnala (používám hodně chrisp). Myčku mám AEG a lednici Elekrolux.
@zuzu_epona Gratuluji ke stroji a k miminku v bříšku.