Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@bordino já to znám 🙂
@zuzu_epona tie angr gate sú bomové, kde si splašila?
@zuzu_epona jee,vidis.. Ty slintaky na manducu si musím taky jeste nasit..
@bordino no ja by som rada vedela, pozerala som videá podrobne, ale nenašla nič ohľadom toho zauzlenia, a čo sa týka párania OL, nejaký dobrý fígel? niekedy to ide samo - hlavne ked netreba, a ked treba, ani za svet neviem párať, musím potom odstrihnúť kúsok z kraja a náročne vyberať nite
@ucitelka70 Látku mi dala priamo tá maminka, čo to chcela, kupovala v obchode tu v TN - detivbavlnke. Má už väčších chlapcov, tak to "žerú", pre môjho dvojročáka sa mi Angry birds ešte nehodia 🙂
@zuzu_epona tak má Monika aj iný sortiment ako cez eshop v kamennom obchode?
@ucitelka70 Nie nie, rovnaký, len predminulý týždeň jej prišla nová várka nemeckých úpletov, ktoré už má na predajni zložené, ale ešte ich nemala čas nafotiť a dať na eshop.
@bordino Jako já jsem se už začala bát, že jsem jediná vadná flinkací, co neuzlíkuje vůbec, dělám to, co ty, nikde jsem to nečetla,neslyšla, ale vypozorovala. na uzlíkování bych se teda z vysoka, to by mě jeblo, mě uzlíkování stačí u COL a proto ho asi taky nesnáším. Btw. nemáš fintu fň i u COL? 😠
@zuzu_epona môj ani nevie, čo je to.... ale som obzerala pre starších synovcov 5 a 8 ročných
@lillyzelvicka no hurá, už jsem si připadala jak magor, že neuzlíkuju a nezatahuju háčkem - to bych se OL radši zbavila 😀
@zikie krásne svetriky aj tá hračka, kde by som našla vzor na svetrik? Ide mi hlavne o tú kapucnu.
@caramilla Ty dětské kanýrové sukýnky nemají chybu!!! Holky by se asi zbláznily blahem... začínají být obě holčičí, dneska jsem starší cácorce ukázala úlovek ze sekáče - šatičky Next, naprosto luxusní... no co myslíte, navlíkla je na sebe a už je nechce dát... a mladší hned zkonfiskovala jiné, že je chce, tak jsem jí vysvětlovala, že do nich musí vyrůst, ale že jsem i pro ni jedny v pátek ulovila... no hned je chtěla, ale nejdřív musí do pračky... tak už se tam motají 😝.
Holky, mám dotaz... určitě tu pár z vás mělo na pyžama bioúplet s žirafkami... byl přírodní smetanový, žirafy červenohnědé a takové šedobéžové. A teď můj dotaz. Čím jste lemovaly výstřih? Tuším, že tam žádný elastan nebyl, šlo by to tím, nebo radši nějaký rib, jednolíc nebo patent? I když poslední jmenovaný se mi nepozdává, přijde mi na pyžamo moc hrubý (beru ten klasický). Díky!!!
Tak jsem mrkla na web a asi to bude toto... elastan to nemá, ale asi by to na lemování šlo, když to udávají jako finerib, ne? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Mimochodem, nesháněl někdo tuto látku? Teď ji prodávají i po 1 kg... http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@macin73 já ty žirafky lemovala myslím hladkým patentem-skořice z detivbavlnke 😉 http://www.detivbavlnke.sk/detivbavlnke2/eshop/... 🙂

@veronel24 strečovou