Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kuna já si to bohužel totálně rozdrbala ještě před tím, že jsi kdysi napsala o té značce lakem (mimochodem, fakt dobrý nápad!)... jakž takž jsem to spravila, ale už jsem se pak neodvážila si tam cokoli značit, když ten stroj šije "tak nějak", ale správně seštelované to nejspíš není 😅
jedna souprava
@caramilla moje fotka 😀
jsem vás hledala vedle na českym koni a tam už snad nikdo nechodí 😢
Ahojte baby, chcela by som usit malej gate treningace a potrebovala by som pul latku, co sa pouziva na pul latkove kapsovky. Neviete mi prosim poradit kde by sa Dali kupit zbytky? Lebo na jedny gate potrebujem len mozno 7x10cm.ale nemate tip na eshop s lacnou pul latkou? Velka vdaka! M
Něco pro mě aneb Potřebuju se odměnit 🙂 Mikina z warmkeeperu, fotky z nedělního pikniku, což je eufemismus pro rohlíky se šunkou, ovoce, zeleninu a pití v parku. Restaurace jsme na nějakou dobu odpískali, s našimi ratolestmi je to totiž vysoce adrenalinový sport 😀
(další fotky tu - http://jituli.blogspot.cz/2015/04/moje-bajecna-...)
@jitu22 fotky úžasný, mikina bombastická. Taky z toho máme mikiny a jsou hrozně ňuchňací. Jak balíček došel tak Veronika to zabavila a měla to místo polštářku. Tou chlupatou stranou. 😀 musela jsem to z ní vypáčit.
Maminky potrebujem pomoc, zhanam zips, konkretne : spiralovy, delitelny, 35 cm, 6mm a 7mm neviete kde by som ho nasla?? Uz som zufala...Chcem usit vsadku do manduci na ten zips ktorym sa predlzuje chrbtova opierka ale neviem nikde zohnat presne ten typ...dakujem za kazdu pomoc
naše tepláčiky a čiapočka 🙂 ešte k žltej čiapočke musím tepláčiky ušiť 🙂
Holky co máte snap. Myslíte že by s ním šlo i bruslit?
@zikie no nevim, občas se mi i při normální chůzi stává, že při delším kroku nechtěně kopnu do tý tyče s brzdou ☹
@zikie já si myslím že ne. Jak píše @michamicha není tam žádný prostor - bude se kopat do té tyčky. A také si myslím že je dost lehký a pro takovou jízdu nebude stabilní - v případě nerovností terénu, nečistot na cestě, nebo při vyhýbání se překážce. 😒
Děkuju. To jsem chtěla slyšet 😊

@abigail1 Ta je pěkná 😵 😵 😵 😵 nechceš mi taky jednu ušít? Potřebuji nutně,ale nějak není čas 😉