Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Mám tu nové přebytky Mylly, jedna paní stornovala svou objednávku. Takže tu mám:
1 m limetkového oboulícu
0.5 m merino rib tyrkys
0.5 m merino rib hnědá
1 čtverec PUL sloni
1 čtverec PUL opice
0.5 m tričkovina puntík čoko/tyrkys (čoko velmi tmavá, skoro až černá)
Zájemci prosím pište jako reakci na tento příspěvek, kdo dřív přijde, ten dřív žere 😀
@ucitelka70 Ahoj, prosím tě, náhodou návod k té veritasce nemáš? Já dostala starší veritasku bez návodu a jako amatér jsem v háji 😅
@michamicha jo, vypadá to stejně, my jsme je brali z VTC, toto:
http://www.vtc.cz/cs/vyrobek/70143/paska-reflex...
Jo a zipy by měly dojít zítra, posílají PPL balík, snad to už bude kompletní 😀 😀 😀
@caramilla - chceš to poslat už nebo počkáš na zbytek z wendy?
@daisyr na SK je zdarma příchozí a odchozí, ale ostatní jsou za poplatek - buď jednorázový a nebo, když je plateb víc a častěji, tak se to dá za nějaký poplatek zpřístupnit - teď nevím kolik /odhadem 500kč?/, ale to se radši zeptej...já si na ty platby v dolarech a eurech zřídila Paypal
holky ale musite si ho podle potreby upravit velikostne, jo?
Tohle se fakt nedá, dneska teda nečtu 😠
@medvi11 Prosím balíček pošli, já v tom zbytku stejně nic nemám, myslím teda. Nebo jo? Kdy pošlou zbytek? Já spěchám dost urgentně na ty zipy!
@aerin Na strih stale cekam🙂))
@lillyzelvicka To udělátko na ty zpevňovače otvorů mám, mám obojí, co se braly ze stoklasy větší i menší ve více baleních, nevím, co je 5,5, mám to v pracovně, ale jestli chceš, pošlu, chceš to hned?
@ivuska.h U těch plínek máš teda jediný štěstí, že ty fotky jsou malý a nad těma 3 px teda neslintám! 😀 😀 😀
A šeříková lama se mi moc nelíbí, ale třeba si zvyknu 😅
@caramilla co je to za velikost...je to vykresleny z Bundles nejmensi kuklicky a vykreslovanim se to asi kapanek zvetsilo 😀
no a problem je ten, ze uz si nepamatuju, jak jsme to konkretne na Z. zvetsovaly nebo nezvetsovaly (chapejte, teta mi pomahala strihat vsechno to merino, asi 10 kuklicek asi ve 4 velikostech a ja uz fakt nevim 😅)
ale verim ze si poradite 😵
@mataharyy , mám samozrejme, zajtra ti pohľadám, a prefotím návod.... čo konkrétne potrebuješ k návodu?
@mataharyy pošli do IP email adresu
stačí jen jedna vrstva merina na kuklu na zimu? ještě jsem žádnej takovej matroš neměla, tak proto se tak blbě ptám

@dankakk ja ti ani nevim...on je ma na krku od pul roku porad, zuby vnima nekdy min, nekdy vic...ale nemam srovnani bez koralku, takze tezko rict 😅 ale slusi mu, ne?😀