Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Predám látkové plienky, kupované v obchode Pred deti. Plienky neboli používané iba pod hlavičku do postielky, su čisté, opraté, vhodné pre látkovkárky, Viac info v správe, môžem ich aj odfotiť. Predávam 20ks za 11 eur plus pošta.Rozmery: 77x69 cm.
Baby potrebujem rýchle pomôcť tie ktoré šijete podšité tašky prosím poradte či dajte odkaz na link -robím tašku s 2 ušami a podšívkou a zipsom.Pásy,z ktorých sú šité uši boli doteraz našívané na hornej latke,čo nebol problém vytvoriť pekne ucho,ale teraz chcem,aby ten pas cely okrem ucha bol skovaný medzi podsivkou a latkou a trcalo by pri zipse len ucho.Ako to poskladať a ušiť?Neviem to lepšie napísať,snad sa z toho dá dačo pochopiť.
Ahojte, tak pridavam slubenu dalsiu kopku veci usitych pre neter a jej babetko a na cas asi posledne veci, vzhladom k tomu, ze manzelovi v piatok rano nahle zomrel otec ☹ takze smutime.... a ja ostanem teraz sama s dvoma detmi doma, manzel leti na SK na pohreb a vracia sa s detmi buduci tyzdne a to nam hned potom zacina skola, treningy a pod. takze sitie pojde bokom.
@lilly2711 zírám, slintám, vzdychám. Fakt klobouk dolů. 😀
@snehovavlocka po lilly se těžko přidává viď? Ale moc krásně to máš a je vidět radost z šatiček!
ahoj holky🙂 po dlouhe dobe jsem sem zase trefila😀 ja vas fakt nechapu, vy co mate krom tech malejch deti jeste barak a zahradu, jak to delate, ze sijete a jeste chodite krafat 😀 ja se v posledni dobe snazim alespon parkrat tydne vstat s muzem ve 4 rano a siju nez se deti vzbudi, ale... 🤐 🤐 no nic, v zime se nebude makat na zahrade a ani moc na baraku, tak to bude zas jiny 🙂
@lilly2711 neskutecny!!!!😵
a uprimnou soustrast teda ☹
Dievčence ak potrebujete teplákovinu píšte mi ip,mám teraz nepočesanú na predaj 🙂.Niektoré už poznáte materiály od mňa,tak netreba asi písať ,že je to bavlna príjemná,pekné farby 🙂
@snehovavlocka ako si prosím šila to riasenie na šatách na hrudníku ?
@behulka na spodnú cievku som si navila gumičku na riasenie (dá sa kúpiť v galantérkach) 🙂
Zdravím a opět mám dotaz...
Kde sehnat střih na pánské kalhoty? (velkou velikost)
Díky moc
@lilly2711 krásné oblečky.....A upřímnou soustrast. 😢
@snehovavlocka taky všechno moc pěkné. 😉
Už se těším, az se sestrence narodí první dítko...konečně zas ušiju něco na mimi 😵 😵 😀

kalhoty a zase kalhoty🙂