icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

kryska5
20. nov 2011

@medvi11 ok, pardon, na teba som sa obrátila, lebo si hodila ten link na miniobjednávku MTX, myslela som že máte nejakú tarifu, dík moc za info, ešte sa v tom veľmi málo orientujem 😀

medvi11
20. nov 2011

@kryska5 nic se neděje 🙂 jen mě to spíš překvapilo, protože jsem dorozesílala hromadku wendy a VTC a nikdo mi už nezbyl k odeslání, o kom bych nevěděla 🙂

crawler
20. nov 2011

@kryska5 ahoj, já jsem minulý týden posílala balík do bratislavy - měl kolem 1,5kg, pojištěné na 1500kč a stálo to 210Kč 😉

crawler
20. nov 2011

čau holky🙂 ještě nabude pravděpodobně přebytek sloníků 😉 nenajde se dobrá duše, co si je přivlastní? ještě nevím kolik paní nevezme - říkám to v předstihu jen proto, že kdyby měl někdo zálusk, tak aby ještě neposílal platbu😉

brego
20. nov 2011

@medvi11 Zdravím, chtěla bych poprvé objednat přes hromadku MTX. Můžu tedy do toho google dokumetu přidat další sloupec s mými údaji a požadovanou látkou? doufám, že to stihnu do 21hod😉 díky za info

medvi11
20. nov 2011

@brego vždyť už ses přidala a neboj, stíháš, ono se sice řekne většinou do 21, ale to je tam největší šrumec 🙂

caramilla
20. nov 2011

@brego určitě můžeš, mluvě za Jam, ale pokud se nenasbírá minimum, tak se brát nebude...

brego
20. nov 2011

@medvi11 Díky, už jsem tam dala i metry.
@caramilla jj, vybírám, jen to co se objedná určitě. Díky moc.

medvi11
20. nov 2011

@brego no to je chyba! To chce objednat i to, co je třeba skoro před naplněním, aby se dosáhlo na minima u více věcí ( a @jam3 z toho měla hlavu v pejru)

jam3
20. nov 2011

Holky, vy mi teda přejete. 😉
Jsem se zasekla u miminka, už jdu kouknout na tabulku a snad se z toho nezhroutím...

brego
20. nov 2011

@medvi11 Tak to možná někdy příště! A hlavu v pejru budu mít já až budu zkoušet něco šít!

kryska5
20. nov 2011

@crawler dík moc za info, ja som práve chcela len kúsok tej wellsoft Lamy a to sa mi moc neoplatí asi. Ďalšia "hromádka" mylly bude cca v tom februári? tam sa mi pozdáva viacej vecí takže sa mi aj oplatí to poštovné 🙂

@medvi11 tak to som ťa nechcela zmiasť 😉

palosek
20. nov 2011

@jam3 minihromádka se zvrhla 😀 Jsem zvědavá na tu únorovou Mylly 😀

jam3
20. nov 2011

Tak v tabulce můžete řádit do desíti, pak ji definitivně zavřu a objednám, aby byla sleva na froté.

anielik
20. nov 2011

@jam3 ja som pisala pred par dnami ze neviem otvorit ten link na to frote.... nedohodli by sme sa na nejakej farbe co sa nam paci? ja mam chalanov...takze beriem vsetky okrem ruzovej a fialovej :D a nepacia sa mi tie batikove... ale ked nie OK 🙂

medvi11
20. nov 2011

@anielik to proužkaté froté je už vyprodané ☹

anielik
20. nov 2011

@medvi11 ja som ho ani nestihla kuknut :( takze neviem o co som prisla.... a ina farba sa vam nepaci? ja by som celkom brala aj to limetkove alebo tyrkysove...alebo cervene...neviem ci to chces pre tvoju bambulku... 😉

medvi11
20. nov 2011

@anielik no já to bez froté přežiju 🙂 ale tvůj výběr barev je pěkný! ovšem za 20 minut to nenasbíráme ☹

michamicha
20. nov 2011

@crawler tak já bych si k těm hvězdám vzala i jeden čtverec sloníků 😉

anielik
20. nov 2011

@medvi a kolko by si chcela? ja potrebujem na zupan cca 122 velkost, ale mozem zobrat aj viacej... cca 2 - 2,5m mozno sa @jam3 prida 🙂 a ked nie nevadi, snad nabuduce.... 😉

michamicha
20. nov 2011

jinak zdravím všechny 🙂
dneska jsem myslela, že dokončím ty oteplováky, ale ouha, mám špatné zapínání 😠 v původním střihu jsou teda druky, tak ještě popřemýšlím jestli je tam nakonec nedám, ale jinak mám hotovo 😉

medvi11
20. nov 2011

@anielik pruhovaného jsem měla 1,3m , takže tak max 1,5m 🙂

anielik
20. nov 2011

@medvi11 @jam3 chcela z tych batikovych po 2m cize 4m a pruzkovane chcela 1m ...ostatnych tu teraz nie su online tak ich asi nema vyznam zapajat... ale neviem kolko je min.

mozno sa jam k nam prida s nejakym kompromisom...ale nechcem tlacit do toho....ak nie nie, prezijem 🙂

jam3
20. nov 2011

Tak objednáno.
Vychrlím na vás špatné zprávy-froté není, výplněk sv.ostružinový nejsou skladem 3kg, co chceme, psala jsem, kolik ho mají. A sleva už neplatí, už prý dávno dosáhla maximálního počtu využití. Takže bůhví pro kolik vyvolených to bylo.

jam3
20. nov 2011

anielik
Promiň, přečetla jsem si to až teď, už je objednáno. Mě se právě líbila ta batikovaná, jiné bych nebrala. Aspoň ušetříme, i tak je to přes 30 000,- a 84kg.

alinn
20. nov 2011

@jam3 ahoj v eshopu mají napsaná 2kg..tak já se klidně půl metru vzdám (myslím, že mám 1,5m)

medvi11
20. nov 2011

@alinn ona je otázka, kdy aktualizují stavy, protože jestli mají i po našem objednání stále 2 kg, mohlo těch samých 2 kg objednat během víkendu víc lidí...a nemusí být nic ☹
Jdu spát...

alinn
20. nov 2011

@medvi11 to je fakt..ale já ji prostě chci a chci :D a chci!! :D

ngvadi
20. nov 2011

saaaaakraaa! tak to froté mě echt mrzí :( jo, ponaučení, slevový věci objednávat rovnou...

anielik
20. nov 2011

@jam3 nevadi...ale nabuduce na mna myslite s frote 🙂