Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahoj,
tak hlásím, že mám byt zavalený látkami, akorát to pán dovezl a s Matem překážejícím a Damíkem na břiše to byl fakt zářitek, výtah máme jen v mezipatře...
.
Dobrá zpráva je, že ostružinový výplněk jsem vydyndala, dali mi všechno, je ho podle faktury 3,3kg.
Jdu zjišťovat více, večer zkusím něco nastříhat, až mláďátka usnou, chlap dorazí až k deváté večerní.
konecne sa mi podarilo stiahnut z fotaka do pc foto mojich "veldiel"... vid album (dufam, ze mi ho nestopnu) https://www.modrykonik.sk/fotoblog/dankakk/albu...
Já radši výtvory nevkládám, na to by nestačila ani kategorie Caramilliny kukličky. 😀
Napsala jsem do tabulky, co přišlo podle faktury, víc budu vědět, až to rozbalím. Už teď je ale dost jasný, že Patentu malinovýho je podle faktury jen půlka, fineribu climayarnovýho je taky o půl kila míň. Uvidím, co to udělá s metry.
@daisyr tak přesně tohle body mám v plánu- Moc se ti povedlo. KOmbinace proužků a oříšku je super. Chci pro sebe triko a malýmu bodyno přesně takhle. Budem ladit 😉
@caramilla
@ivuska.h tak to je síla s tím stopnutím. Já ani nikde neprodávám a stejně mám pocit, že nestíhám šít co si kdo vymyslí po kamarádkách, když to vidí na mým potomkovi. . Natož abych měla potřebu to tady házet na bazar...
@palosek Tak to zatím netuším, kdybych to rozbalila před Matem, tak si z toho udělá doupě a já už ty látky nikdy nedám dohromady. A pokud to půjde dohromady, tak budeš mít holky hezky ovocné.
To je drsný s těma blokacema. Souhlasím s Car., že je to prachsprostá závist, vždyť to nemá logiku. 😖
Ivuško
Moc se radši nerozčiluj, ať z toho ještě neporodíš. I když tě naprosto chápu.
@jam3 v pondělí odpo bych mohla dorazit, pomůže ti to? A nebo v pátek, ale to už vezu asi 10kilo softu a nití od Terezity, tak teda nevím, jak budu mobilní. Stejně mám u tebe ještě berana.
@caramilla svetřík super já teda na pletený nejsem, ale k holčičce se hodí
a ta slovenská fotogalerka mi nejde otevřít ani když jsme přihlášená

@palosek moc pěkné. To máš patent z wendy?