Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
PRO VŠECHNY NEDOČKAVÉ PRUŽINY!
Pocta Zdeňku Milerovi aneb monument od Caramilly pro Jasmínku, speciálně jen a jen pro ni. 7 dní a 7 nocí, pinzeta, zkažené oči, ale bavilo, bavilo! Dokončeno dnes ve 2 ráno, ještě zbývá dos.... tam konce na tkaničky, ale už jsem to musela nafotit 😀 😀 😀
Bohnice to jistí!
Zde jen promo, více na blogu, tady je houby vidět, a stojí to za to! 😀 😀 😀
http://ekozahrada.blog.cz/1112/pocta-zdenku-mil...
ahojte, neviem, ci som spravne...rada by som sa poradila, kolko vkladaciek z frote mi odporucate za jedno obdobie plienkovania?
@caramilla ty jsi nezmar 😝 ale nádherné fakt paráda to nabídni někomu kdo má práva na krtečka a nebo si je kup 😀 a šij to by ti lidi ruce utrhli aby to měly taky 😉
Jinak sem to sice nepatří ale potřebuju si postěžovat ☹
Byla jsem teď u alergoložky i s malým a dostala jsem zprda jako malé děcko že ho ještě kojím že stačí do půl roku podle nových výzkumu a že z toho mlíka už stéjně nic nemá že jen dudlá blé blé blé to nic to bych i přešla ale rok na zpátek mi říkala že ty léky co mi dala jsou v pořádku( nechtěla jsem je brát ani v těhu ani při kojení) a že to mám brát i preventivně že to malému nic neudělá a teď mi řekla že mu tím dávám všechny odpadní látky z léku předávám .Jsem totálně vytočená 😠
@lillyzelvicka ...jojo,pořád se něco zkoumá, jednou je dobré to, za 5 let už je to špatné a je dobré zas to, co bylo prve. 😒 .Tvá alergoložka tě buď minule vůbec neposlouchala, nebo v tom má sama zmatek 😝 Ale tím stresuje zbytečně jen tebe...to je fakt děs. Ale prachy, to berou...to jo... 😖
@lillyzelvicka Mně přijde, že pokaždé ti doporučí něco jiného, jen aby vypadalo, že našli řešení... někdo řekne kojit, jiný nekojit a bla bla... nebo zase hubnout a když jsi hubený, tak cvičit a když i cvičíš, tak nekouřit, když nekouříš, tak hodně pít.... bla bla bla 😝
@lillyzelvicka teda s tim kojením je pěkně hnusná! Já teda všude četla, že až po třetím rosce to dítěti nic nedává a kojit do roka je úplně v pohodě! S tiam lékama je to opruz, člověk doktorům věří, protože tomu sám nikdy pořádně rozumět nemůže, a oni ho takhle matou! Tak se drž a věř že si nic vědomě špatně nedělala a bude to dobrý...
@caramilla ten krtek je neuvěřitelnej!🙂 týjo
@caramilla hele tak víš co bude nejlepší? já ti ji na nějakou dobu pošlu, ty to naskenuješ a dáš na net jo? Scaner sice mám, ale nějak mi to tam nejde dát. Má to něco přes sto stran a hlavně já bych to především na ten web nedala, když mi ten počítač funguje jen na půl.
@palosek mám UDĚLEJ SI VLASTNÍ STŘIH jak jsem psala o stránku dřív
@caramilla krtko je perfektny! 🙂 🙂 🙂 pre mna naj naj vytvor, co som od teba videla.. my mame krtka velmi radi..
hned by som take cosi chcela pre chlapcov.. ale toto asi na zakazku sit nebudes, ze 😀 to musela byt piplacka.. a navyse zo slovenskeho rodicovskeho kupit bundy na zakazku.. ha ha
mozno o 70 rokov zvladnem take cosi aj ja 😉
kraaasne
Tohle jsem našla: http://knihy.hyperinzerce.cz/encyklopedie-odbor...
A taky jí maj v knihovně v Olomouci 🙂 kdo je od tama
http://aleph.vkol.cz/pub/svk01/00053/86/0005386...
@lillyzelvicka jéé to nemám slov, to je normální kráva

@kamishek Ježiš, ta stuha je krásná!!!!!!! Já chci takýýýýýýýýýýýýý 😀 😀 😀
@mehlo Jé, hele, to by bylo boží. A co to oscanovat a šířit ekologicky v PDF? Kolik to má stran? Jestli to nebude moc, a nemáš scaner, tak bych to i nascanovala a dala do PDF, to za to stojí 😉