Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@mehlo ako vidím, nikto zo Slovenska, tak díky..... příšte
@ivuska.h Tý jo, ještě, že nejsem těhotná, protože z těch klárky mňamek bych porodila!!!! 😀 😀 😀 😀 To je neskutečný!!! 😀 😀 😀
@rebelie Mě taky kamarádka 2 dny před tím, než se Jasmí narodila (je o 14 dřív než byl termín) říkala "kdepak, břicho hrozně vysoko, to ještě dlouho nebude" 😀 😀 😀 😀 To jsou babský tlachy typu "špičatý břicho kluk" ... Mě všichni říkali "100% kluk, máš na to břicho, holka roste jinak" ha ha ha...
HOLKY AD MYLLY MERINO RIB!!!
Prosím vás, nezkontrolovala jsem si před placením dost důsledně tabulku, a někdo mi tam do mého řádku omylem napsal merino rib (vínová 1,1 m; žlutá 0,5m a fialová 1m)??? Já jsem si toto na 100% neobjednávala, zadávala jsem jen oboulíc a pouze celé metry, takže to někdo musel ke mě napsat. Je to samozřejmě moje chyba, že jsem to nekontrolovala. Resp. kontrolovala, ale nevšimla jsem si toho - ty řádky se tam tak blbě posouvaj a je to nepřehledné. Takže mám doma teď merino rib, který jsem nechtěla a nevím, co s ním. Mám merina hafo a rib z minulé objednávky, takže nevyužiji.
Kdyby se našel ten, co to tam doplnil a co mu to chybí, tak bych byla moc ráda. Jinak nabízím PŘEBYTKY merino ribu vínová 1,1 m; žlutá 0,5m a fialová 1m
Příště to teda budu víc kontrolovat ☹
MTX spočítáno! https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
Když by si to někdo rozmyslel je k dispozici asi 2,6 m fineribu petrol a 1,5 m bílého patentu. Nakonec jsem si je napsala k sobě, ale nevyužiju
http://www.farbenmix.de/advent/12/12.htm ako na to pozerám, tak to mám dobre, hurá, hurá, hurá
@alinn patentky z mylly jsem bohužel nebrala:(
Třeba má někdo jiný. Je takový hezky sytě žlutý ten rib, ale není křiklavý. Mě se ta barva moc líbí, ale mám tu právě 0,5m už z minulé objednávky, stejně tak fialový i vínový, prostě přesně to samé už tu mám:( Jó, kdyby to byla limeta, tak tu bych si nechala 😀
tak jsem z tabulky MTX prozatím smazala poštovný. To bude asi lepší, když se tam až potom napíše to skutečný.

@ucitelka70 já už jsem psala, že ji jdu zavřít. Tak já ji ještě na chvilku otevřu. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...