Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ivuska.h A já myslela, že když ses takovou dobu neozvala, že už třeba je malá na světě 😀
Ať už nás nenapíná!
Mě teď ruply už nervy, ušila jsem už asi 6. rukavice ze softu pro Jasmínku, zkoušela jsem svůj střih, střihy stažený, prostě všechno možný a ani jedny jí nesednou, všechny jsou na vyhození. Rukavice dnes potřebuju ušít a už jsem zoufalá, nic horšího, těžšího a hnusnějšího jsem nikdy nešila. Stahované střihy jsou úplně na houby, ten můj byl nakonec nejlepší, budu ho asi ještě na 100 rukavicích upravovat a na hory pojedeme možná příští vánoce. Fakt jsem u toho už i brečela, už se těším, až ten debilní stroj zítra zavřu do 2. doma a pojedu na hory, grrrr.
holky, prosim dotaz, kdyz mam na mikine jenom jednovrstvou kapsu z fleecu, stane se neco kdyz necham ten vstup do kapsy proste jen tak, nezahnutej, neolemovanej ne nic?😅 a nebo pripadne jak byste to proste zapravily, diky mooooc!
@aerin To si sa asi Ty pýtala na tie typy ohladne jej prišívania? Mne sa to zo začiatku tiež nepáčilo, ked som prišila rovno, tak som sa moc nevedela trafiť, ked 3krokovým cik-cakom, tak to bolo take dievčenské. Mňa z toho vytrhla kráčajúca pätka, ale možno iným to ide aj bez nej.
@season zajtra ráno odchádzam na 3 dni dni, tak všetko najlepšie Ti želám k okrúhlemu výročiu 🙂
@ucitelka70 dakujem 🙂
Holky, kde kupujete barevne stuhy s obrazkama? Neco jako ted meli na farbenmixu na sově? Našla jsem třeba na MMB, ale nevím, jestli se to nevyplatí víc při nějaké hromadce.
@rebelie tak taky dodatecne gratuluji k malemu Barnymu, je krasny 🙂 Mrzi me, ze jsi nemela poroed dle tvych predstav, ale opravdu je nejdulezitejsi to, ze je B v poradku a ty budes casem taky. Porod si budes promitat jeste dlouho, ono u ntech porodu, co nesjou uplne dle predstav nejakou dobu proste trva, nez se s tim clovek smiri. Ale vis, ze jsi delala, co jsi mohla a ono to opravduy nijak nejde. Dej tomu cas a obcas koukni na B, on ti v tom smirovani se s porodem pomuze 🙂 Takze krasne svatky, uzivejte si to a tvojemu Petrovi poradne poplacani po ramenou, zachoval se uzasne 🙂
kočky poradte, rozhodla som sa kúpiť si OL, ježiškovi som nenavrhla - neviem sa rozhodnúť, zatiaľ sa mi páči brother 3034D, poradte, čo je proti a čo je lepšie.... díky, tu je link.
http://www.ab-obchod.sk/download/Brother M-3034...
@martinkah PRESNE AJ JA TO MáM VYHLIADNUTé 🙂
A EšTE jedna otázka, tieto patky by boli vhodné na veritasku r.v. 1984? http://cz.strima.com/rj-207-1-matic-sestava-7-p...
@ucitelka70 presne som sa Ta aj chcela spýtať, do ktorého ideš. Ja si čím ďalej viac trieskam hlavu, že som nešla do drahšieho 😠
@ucitelka70 tak hod sem foto, aký to má drziak na patky. Táto sada je úplne iná, ako si minule hodila odkaz, aj sa mi lúbi, jooooj....
neviem sa rozhodnúť, lebo zas nemám nazvyš peniaze, chcem aj dobré aj lacné.... pozerám, že ten tvoj stál iba 209 eur? a k tomu si mala aj ty tie 4 patky? hehe, manžel ešte o ničom nevie...... už len ked sa rozhodnem definitívne, mu prezradím....... 😎

Možná se něco děje, i když už nevím, do jaké míry je to autosugesce a do jaké míry realita 😀 Každopádně mi teď ztvrdlo břicho a trochu to bolelo 😀 To je napínavé, co? 😎