Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
už by to mělo být ok 😉
Prosím vás, která verze je ta v nabídce???? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Holky - prosím - desetinné místo oddělujte tečkou nikoliv čárkou!
@kryska5 ten modro-biely pasikavy jednolic som mala napisany aj ja, 2 m, rano som si ho zmazala (az dnes mi tuklo, ze tie pruzky budu o dost tensie ako som si predstavovala - aj ked jasne pisu ze 1 cm 😀 ), @season tu nie je non-stop, aby to po nasich zmenach prepisovala 🙂 ale keby si po nom veeelmi tuzila, tak si tie 2 m vezmem, ale kto dalsi vezme 5 m, neviem
baby, SLOVENSKA MTX hromadka:
naozaj nikto nechcete toto http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
ja by som vzala 3 m, myslim, ze na "tuzemsku" produkciu celkom pekny chalanska potlac...
(pardon, ze tak lobujem za "svoj" uplet 😉 )
Vidím, že jste debatily o škole... Potřebuju poradit - jak se dá psát diplomka a dělat státnice, když je potřeba furt něco nutně ušít???? 😀 (jinak já dělám speciální pedagogiku) děti mě docela nechají (ťuk ťuk), ale to šití 🤐
Já teda oteplovačky šít asi už nebudu, my tu máme 15st. 🙂 🙂 🙂 Začínám jarní věci 😀
@aerin Mám podobný problém... A navíc na krku zákaz už cokliv kupovat 😒
@maly_prcek no ja v podstate taky, no☹ latek tu mam totiz mraky☹
ale urcite neodolam aspon tomu plnobarevnymu oboulicu...a nevim kterej😀 a pak asi vezmu neco holciciho, protoze se mi ted narodila neter 😵
@maly_prcek ona zima jeste prijde☹
@maly_prcek jooo a s tou diplomkou a statnicema by me to teda taky zajimalo😀
@aerin Dokud ten sníh neuvidím, neuvěřím... MTX je lákavý, snad se mi tam toho moc nenaplní... 😨 A pak budu muset do Ikea pro další bednu na látky 😀
@maly_prcek kdo toto dokáže klobouk dolů. Když jsem studovala, věnovala jsem se pouze škole a dětem ( ty zanedbané nebyly), vše ostatní ano, ale studovala jsem technickou školu a jezdila do ní 200 km a to sežralo moře času.
@martinkah @papajka7 baby ďakujem ste zlaté, ja som sa pýtala preto že sa v tom ešte moc neorientujem (že tu season nie je non-stop mi je jasné, obzvlášť po včerajšku keď sa s tou tabuľkou hrala celý večer 😝 ) pásiky kľudne vypustite z hlavy ja to vymažem, aj tak sa mi páčia žltomodré pásiky z mylly tak prípadne vezmem tie pre tú moju malú námorníčku, aj tak som dumala, že ich mám nejako moc na babu 😀
@maly_prcek V tabulce MTX byl finerib limetově zelený 2x. Ten první jsem tam vkládala já - napsala jsem limet, ale někdo to přepsal na tráva, což moc nechápu, v popisu je limeta, odkaz je na limetu a barva odpovídá limetě. Prostě je to to samé, jako jsi tam měla ty, tak jsem tě přepsala a tento řádek umazala. Zkontroluj si to, prosím, zda jsem to napsala k tobě správně🙂
@maly_prcek, tyjo, koukám na tvůj věk, že je ti jako mě a máš už dvě píďata... závidim 😵 jako, mě ta škola docela i baví, myslim, že zvládáme v pohodě, ale nejvíc mě na ní vytáčí, že dokud budem studovat, tak se případná dvojka nebude bujaře zapíjet, ale oznamovat spíš provinile... bych taky jednou chtěla zažít, že mi budou všichni gratulovat a mít radost se mnou, ne na mě soucitně koukat ☹ takže z toho důvodu chci mít školu co nejdřív dodělanou...
hurá jsem konečně tady, asi po čtrnácti dnech

@crawler Diky!🙂
@caramilla 😉