Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Totál OT, ale jsem unešena -- znáte tuto prodejkyni na Fleru -- http://www.fler.cz/hanka-cizkova ? Fakt mě ty její výrobky dostaly.
@mehlo hele ja usila vcera 3.. 😀 mam ti neco prozradit? ale nikomu to nerikej.. na overlocku jsou ty kalhoty hotove tak za 20 minut a tunika max. za 40min, pokud na ni delam aplikaci..
@animal jee eli ja netusila, ze jsi byla uz tak daleko! no hlavne ze se napodruhe zadarilo a petula vam dela jen samou radost! 😉
Baby asi budem zase v noci kontrolovať tabulku, lebo som bud príliš nadsadila kilá k prebytkom, alebo mám niekde chybu, tak to musím skontrolovať. Lebo objednané mám ja s vami za 61€ a výsledná suma objednávky 950€. Nechce sa mi veriť, že by to zaokruhlenie nahor až tolko spravilo. A podla skúseností budú z toho nejaké metre chýbať, takže to možno nakoniec ani taký rozdiel nebude. No ved uvidíme, teraz nie je správny klud. ak by sa vám niektorej dalo kuknuť na to, tak kludne dajte vedieť, čo ste zistili. 🙂
@terezita my máme Marečka 🙂 já napodruhé chtěla otěhotnět už jen kvůli těm šíleným menstruačním bolestem podbřišku a zad. Po potratu to bylo fakt hrozné po porodu mám taky bolestivější menzes, ale oproti tomu předtím je to pohádka 🙂 zadařilo se nám naštěstí napoprvé. No jinak nevím, jak moc bych šila po prvním těhu, kolik by bylo času, ale asi nulový čas, když máme nulové hlídání. Já předtím čekala dvojčátka a to co mi teď provádí jedno dítě, to bych ve dvou nezvládla.
dievčatá, má niektorá z vás aj ten Brother 1034?? je o dosť lacnejší od 3034 (u nás je od 219€, 3034 od 290€).. nechce sa mi veriť, že to je len kvôli pätke na slepý lem a nádobke na odrezky.. a dizajnu (postaršiemu 🙂)
Co je DEDRA?
@boudova česká ekologická dorgerie koukni na www.dedra.cz
@alinn v drogerii nepoužívají ani chlor, ani formaldehyd ani fosfáty, apod.- je mnohem šetrnější, což v praxi vidím na svých rukách (nemám exémy jako dřív z mycích prostředků na okna, podlahy, záchody,nádobí apod. a ani Fany se neosypává po avivážích ani po pracích prášcích a narozdíl od Qualtu z Rakovníka mi to vypralo)... mimo to se mi líbí, že je to ryze česká firma a já mám tu drogerii fakt ráda - vlastně normálně v obchodě už žádnou nekupuju - mimo jádrového mýdla. A finančně mě to vyjde nastejno jako Jar, Cif apod. no a pokud bych kupovala ekodrogerii ve zdravé výživě, tak mě to vyjde dráž a např. ten Frosch nebo jak o něm jsem četla, že eko není a přitom ho za eko vydávají, tak si vyber, což... 😅
@boudova a jinak je to katalogový prodej (můžeš nakupovat jen pro sebe a nebo to i prodávat - lze si tím vydělat..ale musíš se tomu věnovat..je to stejné jako a jakýmkoli katalogovým prodejem) aktuální online katalogy jsou zde http://katalogy.dedra.cz/katalog-2012/?ppk=1212...
@boudova česká ekodrogerie...tu vyrábějí v české skalici a pakje to dovozce doplnků do bytu a nově jsou i výrobci oblečení a bot - to je řada FC - botky jsou ruční práce z kozinky, takže sandálky pod 1000 kč nee 😀 ale je to nádhera. oblečení(vlněné šaty) už mám vyzkoušené a paráda...navíc mění velikost
@crawler jojo..toto právě vím..ale jsem si říkala, jestli jsi to třeba nezkoumala tak nějak do detailu podle složení...ale je dobrý vědět, že citliví jedinec to snáší dobře...já jsem docela odolná (a všichni v mé rodině taky) tak jsem jen zjistila, že to funguje a šetrnost v tomto směru jsem nepoznala 🙂
držte mi pěsti, jdu dělat neoblíbenou práci- vyměnovat zip na mhd zimní bundě.
@alinn do detailu jsem to nezkoumala, ale já i syn (bohužel podědil) jsme citliví. od dětství jsem kupu času trávila na kožním...bléé...dedru jsem chtěla jen vyzkoušet, ale už jsem u ní skončila 😀 oni v hodně výrobcích mají mimo jiné aloe a to mi evidentně na pokožku svědčí...ted začali vyrábět i kosmetiku, tak časem taky vyzkouším, protože mám problematickou pleť a zatím jsem nenašla to pravé ořechové...
@terezita odkaz hromadnou objednávku ze stimy http://www.sicistroje-shop.cz/
@ivuska.h no..to jsem právě taky slyšela..ale jelikož nejsem chemik (ani ekolog)..tak nevím jestli tomu "prý" mám nebo nemám věřit...Dedru používá hlavně mamka..tak vím, že je ok..ale nevím právě jak je to s tou ekologií..my doma používáme skoro na vše marseilleské mýdlo..ale zase tam se ta ekologie vytrácí tou vzdáleností (i když je to pořád evropa :D) nevíte někdo o české variantě marseilleského mýdla?

@mehlo jakože jsi nakoupila zboží a pak prodávala? já ne - já když sama něco potřebuju z té drogerie, tak dám v rodině kolovat katalog, rodina ho ukáže u sebe v práci a je to...Ale věnovat se cíleně přímému prodeji...no na to nejsem povaha...možná bohužel... 😝