Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
prosím vás beží hromádka engross?
@kryska5 @medvi11 no ja na ty ikeacke hekry koukam uz par let a napady obcas naprosto silene, ale casto dost prakticke veci. a jsou i na facebooku. kdyz si je nakliknete tak vam tam ty novoty pak kazdy den skakaj.. 😀
http://www.textilkomplex.cz/eshop/2-metraz-tepl...
@medvi11 jeee, ty jsi rychlik! 😀 jojo, dneska jsem tam dala c.u. na mbank. (normalne ji nepouzivam, ale rano jsem zjisitila po prohlidnuti vypisu z uctu, ze platim 5 kacek za kazdou prichozi platbu, coz by me ve vasem pripade asi zruinovalo.. 😀 😀 😀) vam brnandam to presne spocitam za chvili. jeste jsem resila s FM, ze mi tam omylem nauctovali postovne, ale uz mi to opravili.
Zbytek budu platit az v pondeli, nejak jim to pri objednani blblo a nedali mi na vyber paypal.. 😀
@kryska5 engross tu https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am...
a libi se mi tam nick farmarka z raje.. 😅
@lillyzelvicka no to je na zabitie 😠 a asi cumlík nemá? Ja žiarlim na cumlík, že ho vymenil za prsník ☹ Zato stredný 3,5ročný si ešte stále pýta pocucať (kojila som ich súčasne aj po otehotnení)
joj, skoda tych pruzkov... ale tesim sa z toho limetkoveho fineribu, pridala som meter a tiez meter z toho pruzkoveho, snad sa tiez nazbiera 🙂
@zojec @monr nechceli bi ste to to ? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... ja a kryska5 bi sme brali , pridám do tabulky ak bi ste chceli 😀
Ahojte, mam jednu otazku. Neviem ci sa pytat tu al. na latkovych plienkach. Ide i vlastnost materialu Pul. Nemenia sa vlastnosti pulu pri prani v mydlovom slize?
Kocky, ahojte. Vsetko najlepsie do noveho roku!!! Docitat vas je nemozne 🙂)
Pozeram engross, a vsimla som si, ze na stranke je cena 45KC a nie 36 ako bolo predtym. Napr. plachetnice. Neviem, ci pri hromadnej obj. je nejaka ina cena... Len aby @terezita alebo kto robi hromadku nahodou neprisla "zkratka".
@macin73 Ne, jak jsem tu už právě psala tento týden asi 2x, tak mám já softku s paropropustností 3000 a mhd 10000 nebo tak nějak, Prostě jedno čiperka (moje) a jedno Balerina (mhd)
@pupies000 já mám tmavo hnědou Balerina a jakoby je to jiný odstín, ale ono to fakt není poznat, v hnědé bych řekla, že se ten odstín fakt snese i úplně jiný. Já osobně soft zásadně prošívám kontrastní nití 😀 😀 😀 Mhd. jsem ho šila třeba šedou 😀 Stehy jsou tam od toho, aby byly vidět 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@terezita Chceš, prosím, zálohu na stuhy? Kolik, kam? Jsem asi mimo, jak tu nečtu co 5 minut všech 10 stránek 😀 😀 😀
Farmářka z ráje jedna moje zákaznice z Fléru, co ujíždí teď na ekozahradě 😀
@pupies000 no to jo.. to si clovek pak musi pri siti dat vic zalezet.. taky s tim bojuju 😀
@caramilla ja si rikala, ze je pres tebe.. ten nick se mi strasne libil, takova prijemna prezdivka 🙂
tak stuzky FARBENMIX jse v tabulce rozpocitany, takze jestli chcete, muzete posilat zalohy. konecne ceny budou az po poslani balicku, ale ty doporucene by mely byt snad do 37 kacek, nebudou moc velke.

takze super, dekuji za rady 🙂 jeste vymyslet barevnou kombinaci :D a najit nejaky pekny strih ☹