Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 verím, že zajtra budem v balíku 😀 😀 😀
@kryska5 určo dákych 10€ zaškrabem na stužky, už mám vyhliadnuté rockerácke a námornícke http://www.farbenmix.de/shop/Webbaender/Matrose... , ak sa s niekým podelím a nebudem musieť vziať celých 5m z každej, tak ešte nejaké prúžkované v kombi s tyrkysovou po metríku...
@season prave som poslala...takze odomna az v utorok :( , ja viem ze je druhy, ale je mensi o pol roka, a tym ze sa skor narodil, sme si z neho spravili "mojkacika" tak je to asi o to horsie...hlavne ja budem len tyzden doma a potom do prace :( veru neviem ako to zajtra prezijem :(
@season jéj, tá je parádna 😵 Ja už som tam nahádzala za 27€ a to som mala najprv skoro 40€ 😅 ale treba sa krotiť, toto snáď vydrží nejaký čas 😉
prípadne sa pomaly dopisujete okukujte ktorá budete chcieť 😀 (dúfam že som to dobre nastavila)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ah...
@anielik srdco mojo, keby si vedela, že 3,5ročný môj drahý si zase dneska spomenul, že chce cicu 😀 moji sú všetci traja lizoši, ale on najväčší 🙂 aj ja som si poplakala, aj teraz po prázdninách som myslela, že ho ešte nedám a ked sa pýta, tak tie 4hodky vydržíme. Ja si neviem predstaviť, ako to za rok a pol budem zvládať, mne sa nechce do roboty 😝 ved už budem totál troska, teraz nestíham a potom...? A to, kde vlastne budem robiť a ako riešiť najstaršieho diabetes, radšej nechcem ani pomyslieť ☹
ahojte
jej dalsie krasne veci posite,ja uz nemam ani prehlad co ,kto posil,tak preto hromadna pochvala,ste sikulky 😵
a tu sa nakupujeeeee,som si myslela,ze januar je hluchy 😅
baby slovenske,a nejdete sa niekto pridat aj na soft shel?ja by som rada nieco dokupila 😉
na nazehlovacky sa pridam aj ja
dnes na to ze je nedela,som usila 4 eco tasky a capacky tie musim dokoncit zajtra,lebo nechcem hrkotat zo strojom
@season aj ja zajtra posielam prasulky 😉
@papajka7 sem fotky, nech nas podráždiš krásnymi capajdami 😀 včera som aj ja šila, dnes ešte dačo musím strihúť, mám slinu na šitie, ale deti zaspávajú skoro o desiatej, tak toho moc nestíham. Včera som im spravila len softové návleky, lebo prišli zo sánkovačky s mokrými ponožkami, ale zhora, čo sa im dostal sneh medzi topky a overal. Len dva obdlžniky s gumičkami, ani regulovať sa nedajú, proste odfláknuté, ked som na nich začala robiť o polnoci. A jedni rukavice, ale potvory asi sú úzke a nikto ich nechce skúsiť 😢
@season dakujem 🙂 asi to veru zajtra nezvladnem a budem sediet pred skolkou az do poobedia 😒 Organizaciu nasho casu si vobec neviem predstavit :( ja v BA, man bud BA alebo doma, Matko v dedine kde byvame a Misko o 2 dediny dalej...a mame jedno auto :( fakt neviem akeho triskaca si nasadim 😀 ten sa neda usit ??? : 🙂 ja idem spat do banky robila som v Tatra banke..
Kde ste zohnali sneh, ja som dala aj sane do auta a tu nist ani 1dna vlocka :(((( som z toho strasne smutna :((
ja som videla ze tam mas Martin, len reku ked okres 🙂)) za to som sa pytala... uvidim, ci zbehneme, vo feb, mame ist k nasim, ale asi skor nie, opytam sa maminy ci nepojde k lekarom k Vam 🙂
@anielik n tak to by ma piclo, ja mám aj školu aj škôlku v jednej budove, a to som ich nedala do najbližšej cca 15min pešo, ale busom 3zastávky. Tatra banka, to budeš do večera, ako budete organizovať vyzdvihovanie? Mne muž dochádza do Žiliny, takže ešte nás rozvozí, ale nazad s tromi busom. starká sa nás asi tak lahko nezbaví, teraz sa striedame, kto po nich chodí, aby najmenší mohol obedovať a spať v normálnom čase a nie hladný zaspať v kočíku po ceste busom ☹
@kryska5 to len preto, že najmenší ked zaspí neskoro, potom chce spat dve hodky, ale akonáhle spí dlhšie ako do tretej, tak mi takto do desiatej trvá, kým zabere. A ja kvôčka uspávam všetkých troch naraz (však aj s nimi spím) na rozkladacej poschodovej posteli až kým nezaspia. V postielke bez bočnice prirazenej k manželským spával iba najstarší kedysi, ked sme bývali v Ziline, potom my traja + brucho na letisku a vlani s dalším členom museli takto riešiť. By som nemohla spat v druhej izbe, lebo to by prišla celá banda za mnou. To jedno letisko nezvládne, či skôr ja... ocko by sa zdekoval prvý
@anielik snehu je tu kopa, síce mokrý a topí sa, ale padal celý štvrtok. V piatok sme šli k svokrovcom do Žiliny a tam nebolo skoro nič! Ale muž ich vzal pod Martinské hole a tam o tie dva stupne menej a super, kopy snehu. Tak aspon posledné dni prázdnin cítili, že to boli zimné 😝
@papajka7 ja neviem, nemčinu ja moc nem ... ale podľa mňa to tam majú furt keď objednáme nad 100€ http://www.farbenmix.de/shop/dispatch:_:1.html
@season omg, ty si super kvočka 😵 iné maminy by ich nahnali do postelí a nechali tak 😝 My sme tiež na letisku, s jednou palacinkou sa to dá 😀
Aj tak nie len spanie, všetko musíš zorganizovať aby to klapalo 😵
Bratislavské deti môžu asi túto zimu o snehu iba snívať, dúfam že vo februári ešte niekde sneh bude keď pôjdeme na chatu 😒
OBJEDNÁVKA STRIMA holky, nenapsala jste si některá ke mě omylem jeans jehly? Já jsem si je neobjednávala a teď koukám, že jsem je měla v tabulce. Smazala jsem je u mě, takže pokud jste se některá přepsala a jehly chcete, dopište si je k sobě. Jetli teda @sufik1 objednávala už včera večer, tak mi přijdou stejně, tak to bych poprosila o zaslani IP, ať se můžem domluvit, kde mají mít finální domov 🙂

@sufik1 ok, stejně se tam zajdu kouknout jak vypadat 🙂 a natěšit se na ně.