Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@marcelkad
Marci, můžeš mi prosím taky přihodit od toho Moraviatexu tak 1m tyrkys patentu a 1,5m zeleného fineribu? Děkuju moc, Ivča.
Holky tak super tak teda objednám ovečky na zelené 🙂 a co hroch želva zebra na nebezké ?byl by o ně též zájem???jinak Terezita by vzala 3m a Nika taky tak 2-3 m a ještě někdo???ať to tu pak nesuším 😉 přeci jen v tom leží dost peněz 😝 😉
Jo a ještě Ivča taky 2 m oveček 😉 🙂
Ahojky, prepacte,ze vam tu leziem, ale som fanatik na sitie. 🙂 . Sila som si aj plienocky, ked sme ich este potrebovali a teraz uz len oblecko sijem. Rada by som si od vas zobrala nejaku tu inspiraciu 😉
Nezijem na SK ale v UK tak mam obcas problem zohnat vsetko podla mojich predstav, ale da sa to. Chcela by som sa vas niektorej opytat, neviem ci je to tu niekde napisane, ale mam tie patentky, co sa pouzivaju na plienocky aj kliestiky na ne, len neviem ako na vec. Najde sa tu niekto, kto poradi? Pripadne ak niekde je foto popis, bolo by to super.
Dakujem vam vopred.
@katka82 jo vidis, tech cervenych auticek bych si vzala metrik.. chces to kliknout pres fler, abys tam mela vic prodaneho? 😉
@baarca no doufam doufam, ze bordo mi projde! tu jsem v obchode totiz nikde nevidela.. cerveny uplet doma mam, od mraze, kdyz ho loni vyprodavali po pajcce.. ted ho maji uz za nejakych 179,- :-P
Jinak vše mám poznamenané, na Bordo je zatím 1,5kg 😉
na čoko už je 3kg 😉 kdyby jste ještě někdo chtěl
Marci to je jasné 😉 🙂 no tak ono než to Wendy přijde 😉
ten moravitex taky bude trvat 😉 ale už teď se těším, já jsem fakt úchyl.
@lilly2711 pozri videa tu:
monikajan Dakujem, uz som si zacala mysliet, ze tato tema uzavreta pre stale navstevnicky, ked sa mi nikto neozval. Chapem, ze novy clovek len tazko zapadne do rozbehnutej temy, ale potrebovala som este par dobrych rad..... len neviem ci som na spravnom mieste 😒
Maminy, sili ste niektora aio plienku podla ekozahrady ? Mne vychadza velmi siroka, drobcovi to nejak nepasuje. Ako riesite gumky kol noziek ?
Ahoj baby, poradte kde kúpim látku a potrebný materiál na plienku všetko v jednom..neviem aký materiál..nič..som úplný začiatočník..dakujem
@stastickova tady najdeš úplně vše: http://www.sijemdetem.cz/cs/catalog 😉 jak materiály tak střihy a i spoustu rad a odkazů 🙂
@behulka já podle eco zahrady šila svrchňáčky a taky mi přijdou dost široké 😒 hold trochu předělat střih 😉 a ta gumička no záleží jaké má prcek nožičky 😉 náš malej má docela silná stehna a tak mu dělám svrchňáky bez těch jakoby křidýlek kolem nožiček 😉 a pro kamarádku která má doma hubeňourka jsem tam ty křidýlka zas naopak musela dát aby mu to sedělo 😉
měl by někdo zájem o tohle? další z návrhů, co by ostatní mamky chtěly

@terezita ďakujem... Treba sa registrovať? Nemecky mi to veľmi ee 😉