icon

Ste spokojné s plienkami Huggies?

lejlla
17. sep 2012

Prosim kto pouziva plienky huggies,ste s nimi spokojne?

Strana
z2
lenkacka
18. sep 2012

My sme s nimi neboli spokojní-my sme kupovali len a len Pampersky a nikdy sa nám nestala nehoda,že by bola malá mokrá,aj keď bola plienka ako hnoj mokrá-hlavne cez noc.A s Huggies sa nám to veru stávalo a preto sme ich už nekupovali.Pampers sú aj jemnejšie a my sme s nimi boli maximálne spokojnií a budeme si ich kupovať aj pri druhom.Ale tak každému sa može iné páčiť a iné vyhovovať.Napr. kamoška kupovala len tie z Lidl a bola spokojná a druhá Tesco a tiež bola spokojná.No mne sa proste nepáčili.

nanulik
18. sep 2012

ja som ich dávala malému ked bol krpatý, tie s tými disney obrázkami bola som spokojná, potom sme išli na väčšie a asi som natrafila na zlé balenie, tak som ich prestala dávať, asi pred pol rokom som kupila v akcii s velkými obavami ale boli super. aj teraz sa chytám v tescu v akcii kupiť

sampo
18. sep 2012

my sme dlho dlho pouzivali iba huggies premium. A potom, ked sme pouzivali plienky coraz menej, som uz kupovala rozne, co boli v akcii (akurat uz nikdy by som nekupila plienky wickies, to bol jeden des 🙄 )

cecil36
18. sep 2012

Nebola som spokojna (mali sme ich len na skusku), maly ich vzdy precikal. Sme verni pamperskam 🙂

euka210
18. sep 2012

fuj, nie, nas maly mal od nich exem

mimikas
18. sep 2012

My len Huggiew premium, malý sa s každých iných vychádzal.

Strana
z2