icon

Tipy na detskú kvalitnú zimnú obuv

lyongirl
16. sep 2012

Ahojte, začína sa blížiť jesenné a zimné obdobie a ja už rozmýšľam, akú obuv kúpim deťom na zimu. Bežne nosia v zime 2 druhy topánok. Jedny sú čižmy, alebo snehulky, vysoké, zateplene, nepremokavé do mrazov a snehu a druhé sú povačšinou gore-tex Adidasy, kotníkové, vhodné na suchú zimu...
Uvítala by som tu tipy na zimnú obuv, kvalitnú a nepremokavú...

Strana
z5
nenocka
15. nov 2012

@lyongirl suprové! 😉

ichbinich
15. nov 2012

@nenocka:
No ja som nabehla minuly tyzden do Deichmannu, ked sa ochladilo a tie na blind kupovane za 10€ som dala do jasli, ze teda ideme kupovat cizmy na doma.
A co nevidim? Tie iste, minulorocny model, vo velkosti 26, co potrebuje este stale, za 10€ vo vypredaji!!! Novy model je trosku lahsi, ale syn mi povedal, ze v tych v jasliach sa mu dobre chodi, tak naco platit trojnasobok, no nie 😀
Tak som brala, lebo predpokladam, ze zase najneskor po Vianocaich mu podrastu nohy a ja budem potrebovat dalsie dva pary.
Takze ja nedam dopustit, zvlast ked viem, ze su sakt nepremokave a za tu cenu!

nenocka
15. nov 2012

@lyongirl @susul ako ste, baby, prišli na to, že majú drobce plochú nohu?
@ichbinich my sme na akciu netrafili, ale som rada, že sme niečo zohnali, lebo v PP chlapčenské 25-ky, 26-ky viac-menej vypredané 😖 LM nás zachránil 🙂

susul
15. nov 2012

@nenocka starsi matus nemal chodidlo v spravnom postaveni, namiesto toho aby stal na "strede " chodidla mal nozku akoby dovnutra zatazenu, neviem ci to dobre popisujem, ale nam nerobili ani vlozky ani topanky na mieru, len nam odporucali obyc vlozky a hlavne pevnu pat, aby topanka cez clemok dobre drzala nozku.

ducci
25. nov 2012

my pouzivame tiez 2 pary, jedny goretexove , vysoke na von - do lesa, na ihrisko... a druhe kotnikove - mozno trolinku vyssie kozene - tie kedy ideme iba chvilku vonku a sme hlavne niekde vo vnutri...

workoholik
29. nov 2012

my sme kupovali tu. Teraz som nasla aj na ne zlavu http://www.wallet.sk/kupony/zirafa-detskaobuv/ Topanocky su kvalitne a aj keby nebol kupon sa to oplati.

kmotorkova
2. okt 2013

Ahojte baby ,prosím vás nemáte niekto skúsenosti so zimnými snehulkami crocs???

navonka
Odpoveď bola odstránená
zuzla1979
6. feb 2014

ked obj.obuv z Amazonu,za kolko dni ich dorucia? Dik za odpoved Zuzaba

katie1
15. okt 2014

@ichbinich ahoj, citam, ze mas skusenost s pranim ciziem s membranou. Prala si rucne a membrana vydrzala, nepremokali po vysuseni? Ja som vcera rucne vyprala vlozku a cizmicky gelom a presprchovala ich aj zvnutra, susia sa od vcera, este nie su celkom suche, aj som novinami vypchala uz 2 krat, no mam obavu ci som spravila dobre a nebudu teraz premokat. Ake mas skusenosti? Prala si aj v pracke?

jespera
20. okt 2014

Ahojte, poradte mi - http://www.sportisimo.sk/columbia/youth-rope-to..., co hovorite na tieto topanky...mam obavy zo zapinania.....dakujem

samko1
20. okt 2014

@jespera tie topánky sme mali minulú zimu, sú perfektné, zapínanie práveže dobre vymyslené. Boli sme spokojní, tento rok sme opäť kúpili columbie 🙂

jespera
20. okt 2014

@samko1 dakujem pekne, potesila si ma.

maria0310
17. dec 2014

baby poradte neaky dobry velkosklad na obuv ak poznate zhanam dodavatela s obuvou detskou

katka444
21. feb 2015

Chcem sa opýtať, či sú topánky gore tex skutočne nepremokavé aj v člapkanici. A či ich treba aj pravidelne impregnovať. Prípadne dajte link na nejake dievčenské, ktoré ste mali túto zimu a nepremokali vám.

ollski
21. feb 2015

@katka444 mame superfit, nepremokaju!! naimpregnovala som raz na zac zimy...dcerka sa kludne brodi mlakami a nohy su suchucke 😉 nesklamali ani tuto zimu, odporucam!!

jankastubka
21. feb 2015

@katka444 ja som kupila elefanten s ich membranou (pozor, lebo nie vsetky maju membranu), mali ich v decembri v akcii v deichmane zlacnene zo 40 na 20 eur, no nekup to.
Nemaju taku tvrdu podrazku ako niektore topanky, ale zaroven su teple a pevne. Impregnovala som ich a zatial nepremokli. Som velmi spokojna za tu cenu.

anjelikdianka
15. sep 2015

http://deichmann.scene7.com/asset/deichmann/t_p... čo poviete na tieto topánky pre 19 mesačnu slečnu ako prechodné topánky?

blueprincess
3. nov 2015

ja mam dobre odporucania na detske topanky Olang. Su to taliani. Su vraj teple. tak ja budem kupovat tie. Tento rok sa ich chystam kupit kamoskinej dcere. Mate s nimi skusenosti? Nasla som ich tu:
http://www.sportrysy.sk/sportova-obuv/detska-ob...
Na stranke ma zaujala este znacka Sorel. Poznate ju niekto? Mate s nimi skusenosti?

milota164
7. nov 2015

my kupujeme cizmy z protetiky a sme spokojni , nepremokaju a su teple

gugu
7. nov 2015

Uz tretiu sezonu kupujem Superfitky. Su lahke, makke a nohy ma moj syn stale teple a suche, aj v clapkanici. A to som mu ani nedavala hrubsie ponozky. Su sice drahsie, ale predtym som kupovala na zimu vzdy dva pary zimnych ciziem, lebo som ich musela na striedacku vzdy susit. Teraz nam stacia jedny ale viem, ze su spolahlive. Akurat treba dufat, ze sa topanky pocas nosenia mechanicky neposkodia napr prederavenim, tym padom sa poskodi membrana. Zatial sa nam to nestalo. 😉 Vrelo odporucam. Tento rok som kupila tieto http://www.topankyhavo.sk/tovar/972/superfit-de....

aaalena
10. dec 2015

@gugu prosim vas a su dobre ohybne?

gugu
10. dec 2015

@aaalena Sú ľahučké a ohybné 😉

2471986jajak
18. nov 2018

Baby viete mi poradit ktoré snehule crocks su najlepšie na zimu ??

Strana
z5