icon

Ulitka pre bábätka

lunas
27. máj 2012

Ahojte, čakám druhé bábätko o dva mesiace a rozhodujem sa kúpiť ulitku - zavinovačku pre bábo. Moc som o nej čítala (prečítajte si: http://www.ulitka.sk/sluzby/) a vzhľadom nato, že moja prvá dcérka mávala problémy so spinkaním a kolikami, chcem to vyskúšať teraz pri druhom. Máte niekto skúsenosti s takoutou ulitkou? Funguje to naozaj, že bábo je kľudnejšie, keď je v nej zabalené?? A aká značka! Sú nejaké Red Castle alebo Miracle Blanket alebo čo šije pani Janka H. z Košíc? Prosím popíšte. Ďakujem.

xlucia
15. máj 2013

@meg_junova slovenska ulitka je vhodna minimalne do roka

anna232
16. máj 2013

@hajanka tak táto je úplne že parádna 🙂

marianna162
23. máj 2013

@hajanka ahoj kde zozeniem takuto ulitku ???

hajanka
23. máj 2013

@marianna162 ahoj, ja som kupovala z UK ale najdes aj na MMB podla znacky ked zadas do vyhladavania 🙂

salamandra1
27. jún 2013

ulitka sa nam vyborne osvedcila, ked mala vyrastla z perinky...teraz ma 6 mesiacov a stale v nej spinka, skusali sme aj bez, ale uspavanie vecer trvalo hodinu, tak sme si to rozmysleli...inak kamoska co sledovala ako dcerka zaspava v ulitke sa smiala ze tam zaspava ako na klucik....mne to ozaj pride niekedy ako na heslo, este len zacinam zavinovat a ona uz klipka ockami a do 2 minut spi 🙂

patka97
30. sep 2013

@kokorunecka máte ešte tu leo ulitku ?

lesana88
30. sep 2013

my sme mali perinkovu ulitku, skvela vec, hlavne na noc...babo sa pri nocnom kojeni nezobudilo velmi a lahko sa mi s nou manipulovalo. v lete sme vybrali vypln a spala zavinuta len v tom "obale" 🙂

kokorunecka
30. sep 2013

@patka97 Ahojky, je mi veľmi ľúto, ale hneď sa aj vtedy predala.... Ak chceš, napíš IP, poradím Ti, kde som ju zohnala. 🙂

luca365
14. jan 2014

ahojte, tiez sme pouzivali pri malej ulitku summer swaddleme najskor do troch mesiacov. potom chvilu spala s rozhodenymi rucickami, ale teraz v piatich mesicoch sme ju museli znova vytiahnut aspon na zaspavanie - ked spi tuho, tak ju rozbalujem, aby mala v noci pohyb. esteze sme kupili tu velku, aspon nam vydrzala 🙂
neviem ako vyzera slovenska ulitka, ale sa mi zdala moc draha. nakoniec som zohnala od jednej pani novu cez bazos za polovicnu cenu 🙂
prespia vam s ulitkou babatka celu noc?

dasiacik
14. jan 2014

Kočky,kde kúpim ulitku vhodnú od pol roka?Ďakujem 🙂

sasenkat
15. feb 2014

@dasiacik tento vikend na vystave v Bratislave a urcite na ulitka sk co sije Janka z KE tie vacsie su do roka kludne ju mozes aj kontaktovat urcite budes spokojna 🙂

dasiacik
15. feb 2014

@sasenkat
Len sú pre mna drahe 🙂

sasenkat
17. feb 2014

potom asi len hladat na bazarikoch 🙂

lucka127
18. apr 2014

@kokorunecka ahoj uz ju asi nemas ale vies mi dat typ kde si ju kupila je fakt prekraasna

kokorunecka
18. apr 2014

@lucka127 Ahojky,veru nemám,ale objednala slm cez ebay.

hruveop
2. máj 2014

@norcima ahoj, prosím vás kde ste kupovali tú zavinovačku? je krásna a neviem ju nájsť na nete 🙂
Ďakujem

norcima
2. máj 2014

@hruveop my sme ju dostali, tak neviem presne odkial je, ale tusim toto je ona 🙂 http://www.sashe.sk/Denuska/detail/zavinovacka

dicinka1
18. júl 2014

ja som použivala plienku latkovu.zlozila som ju do trojuholnika ,dala pod babetko,a cez rucky som dala plienocku a tie konce popod zadocek....a netrebalo kupovat ani ulitky ;)

barbara088
24. okt 2015

@kokorunecka ako sisi ju objednala mne to nejde

katrin21
24. okt 2015

osobne som zastancom zavinovaciek a to aj v lete... aspon tie tensie... v zime hrubsie...
Ad jedna, je to historicka zalezitost, dietatko ma byt v teple, nema termoregulciu prve tyzdne... takto je v bezpeci..
Ad dva - dietatko ma tak pocit bezpecia a je kludnejsie... pocas dna ho staci pri prebalovani nechat par minut trochu pokopkat, alebo dat na brusko na chvilku a zvysok casu pekne do perinky spinkat...
na noc som klasicky vankusik = zavinovacku este po mne 😀 pouzivala aj ked uz z nej dietatko vyrastalo a trcali mu nôžky.. tie som prekryla dečkou 🙂
ale bolo to super, lebo dietatko som mohla dat spať na bok, striedať strany lava- prava, cim sa predchadza aj vyležaniu hlavicky.... velmi osožné a aj kvoli grckaniu....
takze u mna zavinovacka fungovala min. do 3 mesiacov na noc a bude tomu aj teraz, pri druhom babatku.... aj ked sa narodi na jar a bude teplejsie...
AK by som zila v zahranici, kde nie su zavinovacky, dala by som si doviezť, alebo by som si malu detsku deku navliekla do obliecky z vankusa a ten pouzila ako zavinovacku a previazala nejakou mašlou .

kokorunecka
24. okt 2015

@barbara088 Vtedy mi to objednával švagor,tak netuším ako to tam teraz funguje.

ipat86
25. okt 2015

Je to velmi individulane. Tuto zavinovacku som mala tiez a od 4 tyzdnov mala mala hystericke zachvaty, kopala nohami, rukami, akohahle so ju do nej zabalila ☹

8291
25. okt 2015

Naša nechcela byť ani v zavinovačke uz v pôrodnici bojovala snou.a doma už vôbec nie.dovtedy sa pučila a revalaaaa kým som ju neodbalila.čize mi sme zavinovačku absolútne nepouzivali a mala som dve.vecer som ju naňu ukladala do postieľky a keď tvrdo spinkala som ju donej zabalila po 20-30min.uz bola hore a bojovala snou tak sme to úplne vzdali😁

slnecnica174
25. okt 2015

Ja som take volaco tiez nepouzivala. Je to indivindi.

zumasi
25. okt 2015

@lunas my sme mali swaddle me ako hajanka spomina, bola uzasna. pri prvom babatku sme mali situ z kosic a ta nedrzala az tak dobre, nechcem robit antireklamu. swaddle me velmi dobre drzala, mali sme letne dvojicky, boli drobunki, takze v kociku bez zavinovacky rozhadzovali rucki pri kazdom kamienku. v ulitke krasne kludne spinkali a neparili sa, urcite treba vyskusat 🙂

tana278
22. jún 2016

Ahojte viete mi poradit ulitku na leto? Mam klasicku ulitku ale mala je spotena aj ked je tam len v tielocku 🙂 potrebovala by som fakt nieco tenucke 🙂 vdaka za kazdu radu

annalusa
11. júl 2016

prosim vas za kolko predavate tu ulitku

roka17
2. aug 2016

Ahoj @lunas , čo povieš na túto? Je to novinka, predáva sa aj tu na MK, mne sa osobne najviac páči ten slovenský motív. Má spevnený chrbátik, certifikované látky, obojsmerný zips. Je to moderná perinka MIMI, viac info nájdeš aj na modernirodicia.sk

amelia6
2. sep 2016

Ako bez urážky ale aby ulitka stála 45 eur? 😀 😀 Nech žije konzum!!

monicka9
3. sep 2016

Ulitku sme pouzivali od porodnice na denne a nocné spanky do3 mesiacov potom do 6 mesiacov na nocne spanky😊 Uzasna vec😊