V ktorom týždni ste začali kupovať výbavičku?
Viem, ze u mna je este prilis skoro, ale zaujima ma , kedy ste zacali vy? 😉
ja som zacala kupovat este pred otehotnenim 😀 a postupne sa nam satnik zaplnal 😉 teraz mame toho vyse hlavy a postupne to predavam 😀
ja hned ako mi doky potvrdil tehu...lebo co ked budem v nemocke skor, co ked porodim skor..co ked...dovod sa vzdy najde 😀
ja som zacala kupovat potom ako mi lekar potvrdil ze babo je zdrave...teda po tych genetickych testoch cca v 20tom tyzdni🙂 nakupene som mala uplne vsetko asi mesiac pred terminom🙂
Ahojte
Chcela by som sa opytat kedy kupovat kocik. Lebo ja mam vyhliadnuty ale uz pouzity. teraz som v 20tt a moja starka mi dnes dala prednasku ze aby som sa neopovazila kupovat teraz nic lebo vraj co ak sa nieco stane. a viem ze toto budem pocuvat az do porodu ak daco kupim. no ten kocik je za velmi dobru cenu a ak ho nekupim teraz tak ho ta pani preda 😢 a uz som na 100 % rozhodnuta ze ho chcem. viem ze by som ju nemala pocuvat ale ja som s tych ludi co si to berie k srdcu a bojim sa ze na nu vybuchnem ked mi to bude hovorit.
som zufala babo je zdrave a tento tyzden mozno uz budem vediet co to bude 🙂
ma niektora z vas takuto skusenost??? ako nemam na nu vybuchnut 🙂
no my sme kupovali asi 4 tyzdne pred porodom a nic sme nezmeskali, kocik kedze dodacia doba bola 6 tyzdnov tak ten sme kupovali tak a postielku .
Robila som a nejak nebol cas a po pravde ani som moc nechcela . ALe poznam baby co kupuje od momentu // na tehu teste
Po porode 🙂 Dovtedy som nemala kupene absolutne nic 😉
Ja koncim 20-ty tyzden a kocik mame uz tyzden doma, kupovali sme ho od znamych po jednom dieťatku za dobru cenu a bola by skoda to nevyuzit. Zatial je to prva vec, ktoru sme kupili, ale uz sa zacinam obzerat aj po autosedacke, aby som nemusela potom chodit po obchodoch v teple a s velkym bruskom 🙂
ja som v 26 tt a vacsiu polovicu mame uz za sebou..dufam. este je sice dost veci na zozname, ale skor takych mensich, ako plienky, flase, kupacie veci, kozmetika, a nejake to oblecenie mozno (hned ako zistim, co sme podostavali, lebo kym pracujem, nemam cas sa tym prehrabat). zacali sme nakupovat v 2 trimestri, lebo dovtedy som vacsinu casu prespala 😉, ale potom uz nebolo na co cakat, kedze budeme mat dvojicky. niektore veci su aj pomerne drahe, takze si ani neviem predstavit kupovat to naraz, este aj s riadnym bruchom a v lete. vela veci si treba dopredu pozriet, vyskusat, premysliet, potom oprat, ulozit, spravit vsetkemu miesto a sebe aky-taky system v skriniach aj v hlave 😅. a myslim, ze vzdy treba ratat aj s moznostou predcasneho porodu, aj ked tomu nic nenasvedcuje - mam priklad u kamosky. takze u mna urcite ziadna rychlovka v 36 tt a neskor, to by som od stresu fakt predcasne porodila 😉
@adulienka126, my sme kocik kupili este skor ako ty, tiez preto, ze to bol model, ktory sme chceli, novy sa teraz nepredava, a prave sa vyskytla dobra ponuka..tak na co cakat? aby si si ho neskor kupovala drahsie, pripadne ho uz nezohnala? starkej vysvetli, ze stat sa moze hocico hocikedy az do porodu, a len pre nejake povery mas niest babo z porodnice hole (obrazne) a potom v sestonedeli lietat po nakupoch?? alebo ako by to starka riesila?
Ja mam uz aj na starsie dieta, kedze vieme pohlavie, v 28 tyzdni som sa zblaznila a zacala nakupovat aj na dva roky dopredu🙂 aj viac🙂
V 5tt som bola nakupit prve. Presne som vedela ake pohlavie cakam tak som kupovala konkretnu farbu veciciek aj kocika :D a stale mi vsetci hovorili ze co ked to bude opacne pohlavie ze co spravim s tymi vecami a ja ze nie nie nebude :D
Veci mam nakupene cca do troch rokov :D
hm....niekedy v 8. mesiaci a veľa vecí až po pôrode, keďže došiel o pár týždňov skôr nečakane.
Ja som kupovala postupne, co sa mi zapacilo a teraz uz mam pohodu 🙂 Neviem si predstavit kupovat vsetko trebars v 8.mesiaci. Raz som sla do jedneho obchodu,raz do druheho,cize aj vecicky mam rozmanite, nie vsetko z dvoch-troch obchodov 😉 A na povery,ze netreba kupovat zo zaciatku neverim!
V 7 mom mesiaci 🙂
najlepšie je čím skôr... hlavne preto, že odporúčam kupovať vždy po troche... ono sa to "naškrečkuje" a keď sa nekupuje veľa naraz, tak to vôbec nebolí... 😀 ja rodím za dva mesiace, ale už vyše mesiaca pomaly nakupujem a je to v pohode...

2 týždne pred pôrodom 😉 úplne stačí