Vyberáme cestovnú termosku pre bábätko
Ahojte, mám bábo na UM, akú cestovnú termosku ste používali? Možno fajn by bola aj elektrická, aby sa dala zohriať ďalšia voda. Cena nezáleží. Obyčajné termosky už nechcem, pri dcére som vyskúšala aj 10 termosiek a žiadna nedržala teplo poriadne
Akurát predvčerom som kúpila túto:
https://www.bambini.sk/ohrievace-na-flasky-a-je...
A zatiaľ super, som veľmi spokojná 🙂
Môžem sa vám tu votrieť? Hľadám ako darček pre moju sestru kvalitný termo hrnček , aby mohla chodiť so svojím bábätkom na dlhé prechádzky a mala pre seba stále teplý nápoj - kávu, či čaj. S akými máte, mamičky, najlepšie skúsenosti? vopred ďakujem za odpovede 🙂
Môžem sa vám tu votrieť? Hľadám ako darček pre moju sestru kvalitný termo hrnček , aby mohla chodiť so svojím bábätkom na dlhé prechádzky a mala pre seba stále teplý nápoj - kávu, či čaj. S akými máte, mamičky, najlepšie skúsenosti? vopred ďakujem za odpovede 🙂
@uctovacik123 pozri možno thermos, majú rôzne objemy, ľahké, pekné farby, dobre sa umývajú, dobre držia teplé/studené, prežijú milión pádov (decká majú), vrchnáky sa dajú osobitne dokupit

@elalala my máme od narodenia - Bo Jungle Ziggy Shady Grey a za nás super na cesty