icon

Vyberáme cestovnú termosku pre bábätko

elalala
12. nov 2025

Ahojte, mám bábo na UM, akú cestovnú termosku ste používali? Možno fajn by bola aj elektrická, aby sa dala zohriať ďalšia voda. Cena nezáleží. Obyčajné termosky už nechcem, pri dcére som vyskúšala aj 10 termosiek a žiadna nedržala teplo poriadne

kubkovan
12. nov 2025

@elalala my máme od narodenia - Bo Jungle Ziggy Shady Grey a za nás super na cesty

kiki68
12. nov 2025

@elalala vezmi si tu, kde mas moznost udrzat teplotu a je to cela sada na zarobenie mlieka vonku. Za mna super vec

nika_val
12. nov 2025

Akurát predvčerom som kúpila túto:
https://www.bambini.sk/ohrievace-na-flasky-a-je...
A zatiaľ super, som veľmi spokojná 🙂

uctovacik123
12. nov 2025

Môžem sa vám tu votrieť? Hľadám ako darček pre moju sestru kvalitný termo hrnček , aby mohla chodiť so svojím bábätkom na dlhé prechádzky a mala pre seba stále teplý nápoj - kávu, či čaj. S akými máte, mamičky, najlepšie skúsenosti? vopred ďakujem za odpovede 🙂

elalala
autor
12. nov 2025
@kubkovan

@elalala my máme od narodenia - Bo Jungle Ziggy Shady Grey a za nás super na cesty

@kubkovan pozerám, že už sa nepredáva...niečo podobné skúsim nájsť

anonym_c46e98
12. nov 2025
@uctovacik123

Môžem sa vám tu votrieť? Hľadám ako darček pre moju sestru kvalitný termo hrnček , aby mohla chodiť so svojím bábätkom na dlhé prechádzky a mala pre seba stále teplý nápoj - kávu, či čaj. S akými máte, mamičky, najlepšie skúsenosti? vopred ďakujem za odpovede 🙂

@uctovacik123 pozri možno thermos, majú rôzne objemy, ľahké, pekné farby, dobre sa umývajú, dobre držia teplé/studené, prežijú milión pádov (decká majú), vrchnáky sa dajú osobitne dokupit

maria535
12. nov 2025

@elalala My mame tuto a vynikajuca investicia 👌🏼😊zapnem nastavim presne teplotu nahreje sa a vybavene🙂