icon

Ako dlho môžeme zvládnuť pracovať 18 hodín denne?

8. jún 2025

Ahojte. Koľko rokov vydrží človek fyzicky tazko pracovat aj 18hodin denne 6x v tyzdni?

martinmmartin
8. jún 2025

Niekto v pohode niekto vobec.

btus
8. jún 2025

no, nie veľmi dlho. Telo potrebuje regenerovať

katkaseiner
8. jún 2025

Ja som zvykla 16,5 hodin robit niekolko dni v tyzdni bez dna volna, ale 1-2 dni z toho boli kratsie. Dá sa to ak máš ciel ale potom sa ti oslabí organizmus ( v najlepsom pripade) a ochories... Dlhodobo by som to ale neodporucala

lion777
8. jún 2025

Nie je náhodou nejaký zákon, ktorý určuje koľko je vhodné pracovať a po koľkých hodinách musí byť prestávka? Alebo deň oddych? To je nemožné, pre tie peniaze to nestojí. V akom odvetví?

tiezjedna
8. jún 2025

to robí len blázon, ktorý si neváži sám seba

denkabemommy
8. jún 2025

Ja by som takto nezvládla robiť ani jeden deň. ale hlavne preto, že mám rada môj osobný život 🙂

eviq
8. jún 2025

Otázka nestojí, že ako dlho, ale ze prečo 🙂

janickacrazy
8. jún 2025

Pracovať tak dlho je šialenosť. Maximálne 12 hodín denne a aj to je zaberak. Inak prídu choroby alebo vyhorenie.

autor
8. jún 2025

Daný človek je automechanik takže ťažká práca. Konkrétne viem že už 6rokov vstáva o 5ej a minimálne do 22h robí. Samozrejme sú dni keď vstáva skôr a robí ešte dlhšie. Keďže vyfajčí minimálne krabicu cigariet každý deň a k lekárovi nechodí tak ma vážne zaujíma kedy dostane buď infarkt alebo kedy zaspí za volantom🙄samozrejme že mu to neprajem ale takto sa nedá žiť dlho

tiezjedna
8. jún 2025

s týmto spôsobom života už dosť nadsluhuje...

janickacrazy
8. jún 2025

Koľko má rokov?

akbara77
8. jún 2025

Workoholik. Nevydrží dlho

autor
8. jún 2025

Teraz má 40

martinmmartin
8. jún 2025

Ocividne ten clovek nema nic pekne k comu by sa rad vracal a na co by sa tesil.

rozculena
8. jún 2025

no ja by som si preverila,či ozaj je v tom čase v práci.
neexistuje,aby toľké roky takto robil a vlastne skoro ani nespal
Mmch,čo robí s tými tisíckami,čo zarobí? Veď denne odrobí dve šichty.

zuzanita1609
8. jún 2025

Jedno je,ak ho práca baví a napĺňa ho,proste "chlapci a ich mašinky",ale druhé je,že tie cigy a únava mu na zdraví nepridávajú. Potom je ešte stres, každodenný, ktorý je podľa mňa najhorší a najzásadnejší "klinec do truhly". Baví ho tá práca?

zmrzlinka8
8. jún 2025

pár rokov, potom prídu choroby.

pasomnica
8. jún 2025

To sa aj dá preboha???

autor
9. jún 2025

Už ho nebaví práca ale má dve malé deti s vraj ich zarobiť viac ako predtým keďže manželka je doma teraz. Inú ženu nemá, to už precekla😏

katkaseiner
9. jún 2025

Inak tych 18 hodin mi nevychadza...ja som robievala od 6 do 22,30 (samozrejme s prestavkami) a ak ich aj nezapocitam a beriem vsetjy hodiny tak je to 16,5 hodiny

autor
9. jún 2025
@katkaseiner

Inak tych 18 hodin mi nevychadza...ja som robievala od 6 do 22,30 (samozrejme s prestavkami) a ak ich aj nezapocitam a beriem vsetjy hodiny tak je to 16,5 hodiny

@katkaseiner to som iba tak povedala. Hlavné je že robí od skorého rána do neskorého vecera

melanta
9. jún 2025

Autorka, teba to trápiť nemusí. On je svojprávny. Ak mu vyhovuje takto premrhať život, je to jeho rozhodnutie. A ak to vyhovuje jeho žene, že vlastne žije bez muža a deti bez otca, a ak jej vyhovuje, že sa majú dobre na úkor muklovania jej muža, je to ich rozhodnutie. Ja by som to mužovi nedovolila a ani by som takého muža nechcela. Ale každý žije ako mu vyhovuje. Ak niekomu vyhovuje vlastne nežiť, prečo by si sa ty či niekto iný mal o to starať?

iwesska
9. jún 2025

Kym neskolabuje. Telo neoklames. Ono si ten oddych zoberie same. Potom nastava zvycajne dlhodoba PN aj mesiac.

yoginka231
10. jún 2025

Prestante s tým kolabovaním bože. Matky v pohode zvládajú 4 hodiny spánku a neustále obskakovať dieta. Lebo vám na tom záleží a má to hodnotu. Ak robíš na svojom a vieš že to má perspektívu a zmysel. Bávi ťa to. Tak v pohode vieš robiť 18 hodín denne. Mám kamarátku čo má svoje podnikanie, má svoju značku oblečenia a oná maka furt. A baví ju to a nejde sa zblázniť. Ale je pravda že nerobí pre niekoho iného, niečo čo ju nebaví za žobračenku :D