Ako nájsť prácu, keď nechcem robiť s ľuďmi?
Ahojte, prosím viete mi niekto poradiť kde a akú prácu hľadať keď nechcem prácu s ľuďmi (ale aj veľký kolektív) a ani s peniazmi. Mám z toho strach a obavy. A aj blok z predošlej práce, kde bola šikana. Ďakujem.
Nocna strazna sluzba, upratovacka, lesnik, pestovatel, skladnik, opatrovatel v zoo…to len tak prve co mi napada, kedze nepises vzdelanie ani oblast 🤷♀️
V kniznici
@anonym_autor Skus radsej ten blok pomocou psychologa odstranit..je ine robit pri okienku/pokladni "s ludmi", alebo v kancelarii... my sme boli v kancelarii sice iba 4 (teraz v novom time nas je 8), ale kazdy kazducicky den nieco riesis s ludmi - v ramci skupiny, s dodavatelmi, s kolagami z inych timov, s timom, nadriadenym, rozne prezentacie.. ok, s peniazmi som nerobila - ale myslim si, ze je minimum pozicii, kde nemas vela kontaktu s ludmi..s terapiou by si to mohla zvladnut, aj sa naucit ako si spravit hranice, aby si sa uz nikdy nestala obetou sikany 💪
V kniznici
@catherinah v knižnici si v kontakte s ľuďmi. Dokonca musíš aj organizovať besedy,sedenia a ďalšie akcie. Ono to už nie je ako dakedy že len sedeli za stolíkom a Max ti zapísali ale hlknihy si si pozicala
vzdelanie?
Obchodny zastupca.
V kniznici
@catherinah a čitateľov pošle za kolegyňou a ona bude len knižky zakladať do regálov? Takto to nefunguje.
Ja robím sama. Projektujem
Teraz som si spomenula na človeka, ktorého som stretla ešte počas štúdií ... pracoval v krematóriu a bol vcelku spokojný s prácou aj odmenou za ňu. Len teda neviem, či sa aj toto považuje za prácu s ľuďmi.
@anonym_autor ľuďom sa úplne tak nevyhneš, všade nejakých stretneš. Ale asi by som hľadala prácu ktorá je vyslovene iba na home office aj keď neviem či takú najdes, teraz už tazsie
@anonym_28078a Obchodny zastupca sa nestretava s ludmi? Odkedy?
Manžel si po 25 odpracovaným rokoch s ľuďmi a peniazmi šiel k železnici, pracuje ako signalista je spokojný ani ľudia ani peniaze
Na logistike mas vela veci, kde max dvihbes telefon sem tam a vsetko ide cez system
Jedine začať nejak podnikať...rozbehnúť nejaký eshop alebo niečo také...
Roznasat postu?
Roznasat postu?
@libusak tam tiež robi s ľuďmi, ved doporucenu dava podpísať atd. Vsade stretne nejakych ľudí
V malých práčovniach robia max.2-3 +šofér. Len či si sadnete....
Obchodny zastupca.
@anonym_28078a ktorý obchodný zástupca neprichádza do kontaktu s ľuďmi ?
Obchodny zastupca.
@anonym_28078a Si robis srandu. Obchodny zastupca musi mat papulu a denne je v kontakte s ludmi.
@anonym_28078a Si robis srandu. Obchodny zastupca musi mat papulu a denne je v kontakte s ludmi.
@marca12 ale nema pracovny kolektiv, s ktorym je 8 hodin denne. A to je ten rozdiel.
@anonym_28078a ktorý obchodný zástupca neprichádza do kontaktu s ľuďmi ?
@margitaf ked sa zabehne, riesi veci cez telefon.
@anonym_autor V pohrebnej sluzbe. Maly kolektiv,vela toho nenakecaju😎

V sklade, baliť niečo, pickovať apd. Mám kamoša čo má aspergera, nechce pracovať s ľuďmi, a je veľmi spokojný. Prípadne účtovníctvo, vieš to robiť v kľude, z domu, komunikuješ iba so svojimi klientmi, pracuješ s faktúrami, DPHčkou a číslami. IT support, kde máš ticketovací systém a vieš pracovať aj z domu mimo kolektív, s ľuďmi pracuješ minimálne - kontakt je skôr emailom a cez tickety. Alebo prekladateľstvo, to robíš v kľude, z domu, len ty a slovník. Ešte ma napadá práca niekde v knižnici, v archíve. Podobnú prácu má aj naša upratovačka, príde upratať, keď už nie sme v office, odrobí si svoje 2-3 hodinky a ide domov. Toto ma napadlo tak na prvú, ale vhodných pozícii bude určite viac.