Ako obísť zákaz privyrobenia si?
Robím v zdravotníctve a nezarabam veľa peňazí. Suma je cca 800 euro. Ako zdravotak si viem niekde ešte privirobit lenže v zmluve som našla,že nemôžem robiť v práci ktorá má rovnaký charakter ako tá v ktorej teraz som. Neviete mi poradiť ako to obísť? Lebo fakt potrebujem peniaze a toto ma obmedzuje keďže inde si neviem nič nájsť. Všade chcú len študentov alebo sa neozvu vobec.
Alebo si nájdi lepšie platenú hlavnú prácu
Treba sa opytat na personalnom, vedia ti dat pisomne vynimku. Ak to nepojde, hladaj lepsie platenu pracu. Proste ucty platit musis.
Alebo si nájdi lepšie platenú hlavnú prácu
@doriiis hľadám len tú kde som mám 2 mesačnú výpovednú dobu
Tak vypovednu dobu mas pomaly vsade. Nemyslim si, ze toto by bol nejaky problem. Vsetko je to o komunikacii aj v starej aj v novej praci.
Opatrovateľka v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, tam si zarobíš oveľa viac a budeš tam mať aj nárok na dôchodok.
Opatrovateľka v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, tam si zarobíš oveľa viac a budeš tam mať aj nárok na dôchodok.
@done tam nemôžem ísť. Neviem jazyk a mám aj diétne obmedzenia
A nemôžeš ísť len upratovať?
Jasom teiž chora a teraz som bola na 2 týždňe namiesto kamáratky. A 2 členovia rodiny uplne rozparavali plynule Slovenský takže dalšia výhovorka.
no ak chceš v rovnako odvetví ako pracuješ, tam jedine schválenie od zamestnávateľa alebo práca v inom odvetví napr.obchod....alebo teda celková zmena práce...
To obmedzenie neznamena, že v inej takej firme nemôžeš vôbec pracovať. Akurát je potrebné sa na tom so zamestnávateľom dohodnúť.
Diétne jedlá v zahraničí nepoznajú ?

Daj si to schvalit HR a podaj im to tak ze to nema nic spolocne s nicim co tam teraz robis ( nebude sa ovplyvnovat)