Ako píšete do životopisu roky, ktoré ste boli na materskej?
Ahojte zienky....chcem sa opytat..ked si pisete zivotopis ako uvadzate roky ked ste boli na materskej?Normalne tam napisete ze napr.r...2004-2007..materska dovolenka? dakujem za rady 🙂
neuvadzam, necham za tie roky uvedene miesto, kde som pracovala pred materskou
V profesionalnom zivotopise uvadzas svoje vzdelanie a profesionalnu prax, nie rodinnu situaciu. Neuvadza sa ani stav, ani pocet deti. Aj pocas MD si stale v pracovnom pomere, pokial si isla na MD zo zamestnania. Iba v pripade, ze si bola pri nastupe na MD nezamestnana, tak by si mohla uviest MD.
Zadaj si do Googla napr.: "zivotopis materska dovolenka" a vyhodi ti kopec clankov a diskusii, prave som to pozerala 😉
Pokiaľ pracovný pomer trvá, nedávam tam žiadnu "MD", ak pracovný pomer netrvá, je tam "diera" medzi rokmi - životopis profesný je o kariére a získavaní pracovných zručností a nie o tom, kedy som bola nezamestnaná, kedy PN a kedy na MD 😉
neuvadzat
Mna by ale zaujimalo, ako reagovat na priamo otazku napr. co som za posledne roky dokazala v praci - ked by som realne bola poslednych 5 rokov namaterskej... hmmm v klamani a zahmlievani nie som dobra. A skoda, ze dnesna situacia ludi k tomu nuti.
nedava sa to tam, pokial si skoncila PP, uvadzas len kedy si pracovala od do, a to je vsetko
Niektoré otázky na tomto webe sú fakt perly....

zalezi od toho, ci si este v prac.pomere pocas MD. ak ano, ja by som to tam nedala, znevyhodni ta to pri hladani pripadneho noveho miesta. ak ti prac.pomer skoncil pred/pocas MD, tak ano, od-do MD.