Ako postupovať pri chorobe bez PN?
Ahojte potrebujem poradiť, som chorý a potreboval by som aspoň 3-4 dni nech sa dám dokopy ale zajtra mám voľno a v sobotu mám ísť do práce, hadam by som sa dal za 3-4 dni dokopy ale nechcem si brat marodku kvôli jednému dni (kvôli tej sobote), viete mi poradiť ako postupovať ?
@luliu Nielenže som šiel na pohotovosť "po pečiatku", ešte som sa musel tváriť ako veľmi ma seklo a dostať inekciu do pravej polky :D Čo človek neurobí kvôli novorodencovi, aby nemusel na nočnú :D
@thirstymonk a hlavne toho novorodenca vychovaný tak.ze účel svätí prostriedky a klamstvo je v pohode ...nemám slov...určite bola aj iná možnosť..
@peterfi zavolaj šéfovi.ci nevie ti s niekým vymeniť smenu.ak si myslíš.ze v nedeľu už budeš ok.co nie je isté...
@janinah Nebola iná možnosť... v skušobnej dobe mysliš, že by dakoho zaujimalo, že mam novorodenca? Narok na dovolenku nič... Fakt sa nedalo inak a potreboval som byť v tú noc doma proste.
@luliu
@luliu takym spekulantom by som. Dala aj 50e zaplatit za zneuzivanie pohotovoti, a potom sa po niektori rozculuju ako treba cakat, platit atc mnoo presne koli spekulantom ktori pohotovost zneuzivaju, fuj hanba.. A taky Co potrebuje sa pomaly na radu nedostane, Lebo niekto potrebuje peciatku a klamat..
Vymenit smenu, odpracovat inokedy.

dovolenka alebo sa vymeniť s kolegom ak máš tú možnosť