icon

Ako reagovať, keď muž pracuje iba so ženami?

mara2010
11. jan 2025

Ahojte môj muž si našiel prácu kde sú samé ženy jediný muž ako by ste na to reagovali?

Strana
z3
123profil321
12. jan 2025

@mara2010 nijako?? Ja som bola istý čas na pracovisku, kde bolo 50 chlapov a len 5 žien nás bolo. Úplne normálne sme fungovali. Ani jedna z nás nemala potrebu sa pretŕčať, každá mala doma chlapa.

jana_eyre_2
12. jan 2025

Ja som vekom prišla na jednu múdrosť.. prečo si vlastné ženy myslia o svojich mužoch že sa zrovna po ňom budú všetky liepat.. 🤣

Ja mám zase v práci väčšinu mužov..

lenkakravcova
12. jan 2025

@jana_eyre_2 pretože je to prirodzená vlastnosť určitej ešte zdravej formy žiarlivosti. 🙂
Rovnako to majú naopak aj muži, dokiaľ nie sú starí. Keď sú ľudia starí, sú menej atraktívni a prirodzene ich táto žiarlivosť o partnera časom prejde. Ale v mladom veku je to bežné.

Inak autorka - preto aby sa zamedzilo takejto žiarlivosti sa v islame odporúča, aby ženy a muži pracovali v odvetviach kde je ich väčšina. Čiže muži v mužských kolektívoch, ženy v ženských. Reálne je tak oveľa nižšia možnosť a šanca nejakej nevery na pracovisku, tým pádom to napomáha k stabilite spoločnosti. Lebo najviac romanikov vzniká (v dospelom veku po škole) práve na pracoviskách.

jana_eyre_2
12. jan 2025

@lenkakravcova môj muž nikdy neziarlil, z toho asi teda vyplýva, že som neatraktívna 🤔

Strana
z3