Ako si vybudovať úspešnú a ziskovú kariéru?
Áno, dovolenka v New Yorku, zivot v novostavbe, dovolenkový dom pri mori, z príspevkov mi vychádza ze tu máte niekolko tisícove platy. Ako to prosím robíte, vy úspešne žienky aj muži? Kto ma chut podelte sa o vase pribehy, pretoze sa drzim toho, ze nic nie je v dnesnom svete zadarmo a zaujíma ma akou cestou ste si prešli, co vsetko ste obetovali. 😊
@tiezjedna ak sa môžem opytat v koľkých si začala podnikať?
Za mna je to uzka specializacia v ziadanom odbore na dobre platenom trhu. Ale teda zatial to nie je moj pripad😂
My si zijeme v takej satelitnej bratislavskej bubline, vsetci susedia naokolo su na tom financne navonok podobne, takze nemame koku co zavidiet. Ale stale mame obrovsku hypoteku, auta na lizing. Ja zavidim tym, ktori s mierne nadpriemernym platom tieto vydavky nemaju. To uz ne sveta zit. No a potom mame kamosov s rolexkami a drahymi autami, co neriesia nic
@tiezjedna jasne, zw to nie je ozajstne naplnujuce bohatstvo. Akurat si to proste moemntalne ani neviem predstavit, ad 1 nemam volnych 25000 eur a ad2 mam pocit, ze by mi bolo treba dvesto inych dolezitejsich veci ako hodinky😂 a to ozaj nie sme chudobni, len taky standard, ale urcite by som si raz priala byt zdrava, citit sa mlada, mat odrastene deti a mat dostatok penazi bez stresu😂
@tiezjedna mi hovor. Ale podla mna kazdy si tym prejde,ked pricuchne trosku k peniazom. A kupi si blbost. Ty mas aspon hodinky. Ja pozeram kazdy den na hnusne lampy 1000e za kus a je mi blivno zo seba. Nie ze by boli extremne drahe,ale preto,ze teraz sa take iste predavaju po par eur. Ale ja tie svoje nevymenim z principu,nech mi pripominaju ako nam sibalo.

@autorka sa omlúvam, mne sa to odoslalo skôr než som to stihla dopísať, ale to podstatné tam je napísané. Dodám len toľko, že neviem, čo je to klasická materská (medzičasom sme sa vzali a narodili sa nám ďalšie dve deti). Biznis sa kvôli mojim deťom nezastavil a firma cca po 5 rokoch začala prudko rásť. Viedla som ju 17 rokov.