Ako ste začali pracovať popri materskej?
Hľadať prácu. Môj problém je že nemám mať s kým krpca a ešte ho kojim ale o to nejde ..skôr ho tým v noci uspavam .
Chcela by som skúsiť na pár hodín mimo domu . Je ťažké nájsť takú prácu ? Možno niekam na zástup alebo výpomoc ale nemám šajnu že kam 🤦
@martinkatinka jaj veď myslím na RD presnejšie. Hej keby viem prekladať napríklad tak nemám potrebu sem písať 🙈😂ja a nejaký jazyk ?to nie
Tak vobec nepises co vies robit, co si vyucena, aku mas skolu, kurzy, vedomosti, zrucnosti ....
@martinkatinka myslela som výpomoc alebo niečo ako obchod , brigadne . Keďže som v obchode robila stále
A kde chceš mať dieťa, kým budeš v práci? Píšeš, že ho nemáš, kde nechať. Pri prvom dieťati som si našla prácu za mesiac, dieťa išlo do MŠ v dvoch rokoch, ja na plný úväzok do práce, pri druhom som po roku doma pokračovala v pôvodnej práci. Každý má inú situáciu.
Zverejnila som si CV na profesii. A za 2 týždne som mala brigádu ktorú mám už 7 rokov
Môžeš ísť brigádovať napríklad do Tesca alebo tak. Ale upozorňujem, že ak plánujete druhé dieťa a mala si teraz materskú vypočítanú z výplaty, tak tieto brigádky ti môžu druhú materskú veľmi znížiť. MD sa bude vypočítavať z nich a nie z tvojho príjmu pred prvou md. Upozorňujem na to, lebo kamarátka takto žiaľ dostala úplne mizernú materskú na druhé dieťa, lebo chcela počas prvého rodičáku trochu vylepšiť rodinný rozpočet.
@zuzanockamt to som nenapísala no jediná možnosť moja mama , raz mi to aj navrhla už dávnejšie. No ale tiež si to neviem predstaviť
@mikadooo no to nie . Ja už nechcem deti už mám dve

Tak hlavne v tom odbore, co vies, asi tazko budes prekladat z francuzstiny, ak nevies jedine slovko 😉 a teda, ja som zacala pracovat az popri RD, MD som si uzila doma.