Ako zvládate dve až tri práce súčasne?
Caute. Sem tam su tu prispevky ako makate a mate 2-3 roboty sucasne. Co tym myslite? Resp ako je to mozne. To mate nizsie uvazky alebo su to brigady ci podnikanie? Lebo ak mate full time job 8 hodin denne , plus spanok a nejake presuny a tak , tak si to neviem prestavit. Max nejake 2 hodky po veceroch nieco robit nepravidelne to ano. Dik za vysvetlenie.
Kamaratkin partner ma 4 roboty npr 🙂 ale on je mega sikovny ITckar, a 3 roboty ma v tom istom 8h pracovnom case :D ti zamestnavatelia to nevedia, minule sme boli na chate a mal 3 meetingy naraz 😅 keby nie som svedkom, neuverim. Je zivnostnik a sam si dal ciel zarobit, co najviac, aby ked budu deti, mohol sa im venovat, kedze on, tej pozornosti, od otca vela nemal…
Kamoska mala dva skoro full time joby, inak sa nedalo, bola rozvedena, byvaly jej na deti neplatil. Robila v zdravotnictve. Normlany pracovny cas v nemocke a poobede v sukromnom zdravotnickom zariadeni - tam sa striedali, nebola tam kazdy den. Ale ked hej, tak ked mali naobjednavanych pacientov, tak aj do vecera. Keby nemala starych rodicov, ktori jej postrazili deti, nebolo by to mozne. Boli to uz vacsie deti okolo 10 rokov a vydrzala to tahat par rokov.
Ja som v uk mala 3 roboty. Jednu full time + nadcasy a 2 upratovania domov. Všetko to bolo ale nablizku a nemala som deti, cize to bolo fajn. Teraz ked dochafzam do práce 1,5 hodinu rano a domov rovnako, a mam 2 deti, bohate mi staci jedna praca a cez vikedm radsej varim, upratujem, vyletujeme
@katkaseiner aha. Takze v tvoj pripade fullntime iob plus nadcasy v tej istej praci a brigada upratovanie. Nazval by som to skor 2 roboty ale ok. Dakujem
@katkaseiner aha. Takze v tvoj pripade fullntime iob plus nadcasy v tej istej praci a brigada upratovanie. Nazval by som to skor 2 roboty ale ok. Dakujem
@noone007 ano technicky mas pravdu, ale ver mi, druha a tretia praca isto nie su tyzdenne viac ako 3-4 hodiny
Mám full time job, 40h tyzdenne, mam skrateny uvazok - som odborny garant, tam je uvazok na par hodin tyzdenne a okrem toho mam este dohodu, kde pisem a tvorim content tak 5h tyzdenne cca, zvacssa cez vikendy.
Jasné, niekto povie ze ma 2-3 práce. Ale tu druhu a tretiu ma max na2 hodiny.
@noone007 ano technicky mas pravdu, ale ver mi, druha a tretia praca isto nie su tyzdenne viac ako 3-4 hodiny
@katkaseiner no ved prave. Hlavne ak robis dajme to do 17tej. Tak sa musis presunut a co zacnes o 18tej inde? A robis do 22? To musis mat uvazok bud brigadny ale strikne to naplanovat aby ti to vychadzalo. Kolony zdrzanie. Etc. Viem si to predstavit len tak lightovo ze nie si striktne viazana casmi
Ok. Takze to nie je 12 resp. 16 hodin denne all time. ze skoncis sichtu a ides na dalsiu fullku 😉 lebo transfer hygiena a spanok tam chyba
@noone007 Mám známu, ktorá pracuje ako zdravotná sestra v ústavnom zariadení, upratuje knižnicu v susednom meste a vyklada tovar v obchodnom reťazci
Ok . Chapem ale su to skor brigady teda resp dohody. Cixe nerobite 8 hodin za jednym pasom napr. A potom dalsich 8 hodin za druhym. Viee co myslim 🙂
@noone007 Na zoznamke osoba s ktorou boli určité sympatie, mala 3joby. Prvý origo 8mička v kancli. Potom išla upratovať. A vecer rozvazať cez Bolt. Do polnoci cca.
Sa jej pýtam. A to kedy budeme spolu?
No nikdy haha
Iná osoba na zoznamke ťahá 12tky Po-Ne. V Dome pre seniorov. Sa jej pytam kedy dáme stretko. Že od 15.12. má dovolenku. 🤣🤣🤣
Ja som v uk mala tiez fulll time do 14 stej potom cez tyzden od 17stej par time 3hodiny. Cez vikend alebo volno vo full time jobe som chodila zehlit do jednej domacnosti premna relax sebe nezehlim v zivote. A este k jednym upratovat.
Poznám primátora, ktorý má aj 8 funkcií.
Ok . Chapem ale su to skor brigady teda resp dohody. Cixe nerobite 8 hodin za jednym pasom napr. A potom dalsich 8 hodin za druhym. Viee co myslim 🙂
@noone007 no by mi dobre drbalo na hlavu,aby som tahala 16tku,mame v robote takych machrov,alebo ked mame 4dni volna,co sa clovek az tak na to tesi,ze si konecne oddychne doma tak 2dni nadcasu.A potom pocas danoveho placu,kolko dani im zobrali z vyplaty.Nehovorim s nadcasmi by som mala aj vyse 2000eur v cistom ale telo zlumpovane.
Ale kto netaha na smeny moze stihat aj zopar brigad na privyrobenie si.
Ok. Takze to nie je 12 resp. 16 hodin denne all time. ze skoncis sichtu a ides na dalsiu fullku 😉 lebo transfer hygiena a spanok tam chyba
@noone007 a co deti? To ich nevidí vôbec? Ja tomuto ani neverím.
@noone007 mala som, to tak pred rokmi, keď som zostala sama s dieťaťom. Mala som jednu prácu na celý úväzok, s tým, že som nemusela byť prítomná v práci 8 hodín, ale len 6, no tie dve hodiny mi to doma trvalo, kým som všetko dokončila papierovo, ale tak mohla som to dorobiť aj večer. Okrem toho som mala druhú prácu, ktorú som si riadila podľa potreby, mohla som ju vykonávať aj počas víkendu a ešte brigádu k tomu, tá mi zabrala tak dve, tri hodiny týždenne. Dieťa som už mala na strednej škole, tak nevyžadovalo toľko mojej pozornosti, ako malé, ale bez tej brigády by sa to dalo zvládnuť aj s malým dieťaťom, prácu by som dokončila večer, keď by spalo a potrebovala by som postrážiť babkou dva tri krát týždenne na dve hodiny.
@noone007 Na zoznamke osoba s ktorou boli určité sympatie, mala 3joby. Prvý origo 8mička v kancli. Potom išla upratovať. A vecer rozvazať cez Bolt. Do polnoci cca.
Sa jej pýtam. A to kedy budeme spolu?
No nikdy haha
Iná osoba na zoznamke ťahá 12tky Po-Ne. V Dome pre seniorov. Sa jej pytam kedy dáme stretko. Že od 15.12. má dovolenku. 🤣🤣🤣
@kavasaki370 s tymi zoznamkami si uz otravny
Jasné, niekto povie ze ma 2-3 práce. Ale tu druhu a tretiu ma max na2 hodiny.
@bielasovicka tak hádam logicky nemá všetky tri na plný úväzok, inak ja som mala často väčší príjem v tej, kde som pracovala menej hodín.
@kavasaki370 s tymi zoznamkami si uz otravny
@anonym_53cc44 tvoj komentar tiež 💪
Vela ludi na dve práce paralelne z domu. A nie, nerobia 16h denne.
robím v IT, máme 100% home office a flexibilný pracovný čas, popri tom prenajímam 2 apartmány ktoré chodím po hosťoch upratovať takmer každý deň a popri tom robím prepisy a dovozy áut :D
Jasne to si viem predstavit. Ale teda vidim ze vacsinou to ma skor chakter lahsej brigady. T.j. max tie 2 az 4 hod niekde inde kde je to flexibilne. Nie fix 8. Aby som sa necitil lenivy ze neodrobim nejakych 370 hodin mesacne🙂 funkcii samozrejme mozes mat x . Cize mozes byt v dozornych rade alebo konatelom x krat. Ale myslel som normalne ttp🙂
Urcite to znie viac fancy ako ze "mam brigady"
Este co si viem fiktevne predstavit je dajme tomu 8 hodin v offixe tak lightovo pro forma a potom od 18tej do noci v bare casnika alebo security. Lol. Inak to musi byt flexible. Nie ze o 17tej koncis jeden job a o 18tej zacinas fix dalsi do 24:00 prespis a znova
Dcéra mala 2 práce. Jednu na plný úväzok, ktorá ju živila, druhú na polovičný, aby získala potrebnú prax po vysokej škole, pokým mohla nastúpiť na pozíciu zodpovedajúcu jej vzdelaniu.
Čiže pracovala 7 dní týždenne, žiadny voľný deň.
Tak to by bol moj sen = ako z filmov o mladom ambicioznom makacovi. Vaic ako 100 hodin odrobenych tyzdenne 🙂 . Ale fakt makacka nie len tak postavat. Bud programovat alrbo lopatovat prip mix. to je celindz. skoda ze to zp neumoznuje asi. Tak jedine ako zivnosti ci podnikatel.

Ja som v uk mala 3 roboty. Jednu full time + nadcasy a 2 upratovania domov. Všetko to bolo ale nablizku a nemala som deti, cize to bolo fajn. Teraz ked dochafzam do práce 1,5 hodinu rano a domov rovnako, a mam 2 deti, bohate mi staci jedna praca a cez vikedm radsej varim, upratujem, vyletujeme