icon

Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?

21. jan 2025

Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.

Strana
z9
tenerifka
21. jan 2025

Az strach ide z toho, ako sa ludia dokazu pretvarovat, ta monogamia asi az tak nefunguje….ano, chemia je sviña.
Ja som bola v podobnej situacii pred vela rokmi, len my sme mali viac rozumu a nedoslo nikdy k nicomu intimnemu, stopli sme vsetko este predtym, nez sa mohlo stat. On bol charakter, odisiel velmi daleko a 10 rokov nie sme v kontakte

nyusika
21. jan 2025

berz fotografickeho zaznamu tazko radit.
😀 😀 😀 😀

kks, nuda, ze ?

lija22
21. jan 2025

marnost riadne promo si mu urobila. Posli cislo na neho 😃

really8
21. jan 2025

Ako poviedka velmi velmi slabe.

lindusss2016
21. jan 2025

Mna by zaujimalo, ake to bolo vino, ked dva pohare slapali na tri noci 🤷 A sorry, ale ak toto je oravda, tak nie, v ziadnom pripade ani cela flasa tvrdeho nie je ospravedlnenie toho, co si dopustila

nyusika
21. jan 2025

@lindusss2016 asi omsove 😀 len to dokaze zazrak

mojemenonikto
21. jan 2025

Ako by sa ti páčilo, keby sa tvoj muž vyspal v práci s jeho kolegyňou a tiež by sa mu to tak páčilo, že by to nevedel dostať z hlavy?
Ak ti taká predstava nevadí, tak sa rozveď, tvoj muž si ťa nezaslúži a už ho nemiluješ. Zvážila si aj možnosť, že si pre tvojho šéfa len kratochvíľou a zrejme nie prvou a ani poslednou? Ale to už je na tebe.
Ak tento príbeh nie je vymyslený podľa námetu Danielle Steelovej a zároveň máš aspoň trochu záujem udržať trosky tvojho manželstva pokope, tak už teraz by si mala tlačiť a podpisovať tvoju výpoveď v súčasnej práci.

telefon00
21. jan 2025

Takých ako ty a tvoj šéf sú mraky... mucha k muche sadla. Tvoja karma, tvoj problém. Tu niet rady. Si dospelá a musíš prijať zodpovednosť za svoje konanie 😎. Predpokladám, že tvoj manžel a buď rada, že ti je verný. Aspoň jeden z Vášho manželstva to má v hlave upratané. A aj keby zmeníš povolanie, možno tam bude šéf kvalitnejší matroš od toho terajšieho a vyskúšaš aj jeho...

esmey
21. jan 2025

🥱🥱 dnes máte trollovia a copywriteri slabo platený deň keď tu je niekto z vás ochotný napísať takýto slaboduchý príbeh

tiezjedna
21. jan 2025

...hlavne to nehovor mužovi, keď ti docvakne aký hazard si roztočila a začneš toho ľutovať😎

autor
21. jan 2025

@nyusika velmi vtipne

autor
21. jan 2025

@lindusss2016 vypila som si len prvy vecer a potom to uz slo akosi samo aj dalsie noci. Pisem vypila, nebola som zliata

petronelag
21. jan 2025

Ale nie je isté, že šef sa chce rozvádzať, možno chce mať len neplatnú bokovku.

h2
21. jan 2025

Neboj sa, jemu manželstvo nerozbiješ, keď už je šťastne ženatý 35 rokov (to koľko má, mimochodom, rokov? 60???). Nie si určite prvá a možno ani posledná (hoci vzhľadom k jeho veku posledná možno áno), ale stavím sa o čo chceš, že nech medzi vami dôjde k čomukoľvek, on sa kvôli tebe rozvádzať nebude.

lindusss2016
21. jan 2025

Tak potom je to ale uplne nepodstatná info. Kto podvedie po dvoch poharoch vina, podvedie aj bez nich, len tam si asi mala pocit, ze sa to muz nema sko dozvediet, tak si si dovolila. Cize aj doma nepodvadzas preto, ze chces byt verna, ale preto, ze sa bojis, aby to neprasklo. No ok, pre sefa si pravdepodobne bola len jednou z mnohych a urcite na teba tolko nespomina.
Ale k veci, skus sa zamysliet, preco to s nim bolo take dobre a s muzom ti to nefunguje. Urcite to nie je o tom, ze sefko zazracne toci vtakom a tvoj muz to tak nevie. Je to o tom, ake ty mu davas emocie, ako si sa spravala v pritomnosti sefa a ako sa chovas v pritomnosti muza. Ak to chces zmenit, tak sa nakopni a bud taka dracica, ako si bola s nim, aj doma.

laskonka_lasky
21. jan 2025

🤢 chudák tvoj muž...asi až taký poklad pre teba nebude, keď si tri noci vedela sexovať s iným a byť z toho v siedmom nebi. Nemáš svedomie?

iwesska
21. jan 2025

Stary panko chytil druhy dych a ty si mu na to skocila. Chudaci vasi partneri. Cim skor sa z tohto sna preberies,tym lepsie. Bohvie,kolko takych podriadenych ako ty ma. Ozaj "vzorny manzel" 👌

nyusika
21. jan 2025

posim si kontakt na toho ciperu panka ciperu..,60tnik cv takej kondicii, no te buh

margarety
21. jan 2025

Ak mate obaja dobre fungujuce manzelstva, nechala by som to prisne utajene v minulosti. Pretoze druhykrat by to uz nemuselo byt jednak az tak super a zacali by hlavne pre teba nevyhnutne komplikacie (zalubis sa).Radim zmenit pracu a ak sa neda, daj sa skor do polohy muzskeho rozmyslania a kasli uz na neho. Takeho veci sa stavaju obcas, ale pokus sa teraz racionalne rozmyslat, aby ste nenapachali dalsie skody.

autor
21. jan 2025

@lindusss2016 presne tak, moj manzel nevie tak zazracne tocit vtakom a nevie pouzivat ani nic ine, lebo pre neho je sex zabavka pre chudobnych. Mozem sa hola zavesit na luster a s nim to ani nepohne

autor
21. jan 2025

@margarety presne toho sa obavam, ze sa namotam ako 20 rocna a uz nebude cesty spat. Len si hovorim, ze mozno keby len raz, posledny raz

gatusa
21. jan 2025

Tak to musi byt skvele vysokoskolske pracovisko. Ale neboj sa, nebola si jeho prva milenka a urcite nie posledna. Zbytocne si motat hlavu takymito vecami a vratit sa cim skor do reality. Lebo on sa nerozvedie. Aby sa nestalo, ze na to dopltis len ty.

h2
21. jan 2025

"zazracne tocit vtakom" 😂🤣🤣🤣

veverickav
21. jan 2025

to si nevedela pred manzelstvom? (myslim muza a jeho pohlad na sex, plus praktiky)

nominativ
21. jan 2025

Tí, čo niečomu takémuto neveria - prečo? Naozaj nepoznáte vo vašom okolí nikoho, kto funguje ako ideálna rodinka len pre to, že niekto drží hubu? Nenatrafili ste na žiadne staré rodinné tajomstvá? Ak nie, tak žijete v bubline s ružovými okuliarmi.

A opäť - nezáleží na tom, ako ideálne kto vyzerá, čo má, nemá, či sú z osady, trojizbaku alebo majú vilu a osobného šoféra. Nezáleží na tom, či zarábajú minimálnu, priemer alebo sú milionári. Polovica manželstiev sa rozvedie, z toho väčšia časť pre to, lebo na čosi prídu... Druhá polovica sa nerozvedie, ale väčšia časť preto, lebo na nič neprídu alebo držia hubu a krok, nie, že by žili zrovna lepšie. 😀

januska12323
21. jan 2025

Však si užite znova čo ti bráni? A prosím ťa ako sa dá točiť vtákom?

really8
21. jan 2025

Prosim ta, hocijaka studentka to urobi lepsie ako ty

iwesska
21. jan 2025

Tak hlavne,ze vie panko zazracne tocit vtakom,co tam potom,ze podvadza svoju milovanu manzelku a hraje s nou divadlo na verejnosti? 🤦‍♀️ Moj ty Boh,co dokaze jeden vtak urobit s vydatou zenou🙄

margarety
21. jan 2025

Ono tazke je to zistenie, ze sex vie byt taky skvely s tym spravnym clovekom, ze. Ale aj s nim by to dlhodobo nebolo take uzasne, mysli na to. Nechaj vychladnut hlavu, zapoj fakt racio, lebo mas vykrocene dost si skomplikovat zivot.

mojemenonikto
21. jan 2025

@nominativ Nie, nežijeme v bubline. Samozrejme, že sa to deje. Vieš čo je na tom divné? Že v nej nie je ani náznak ľútosti nad tým čo spravila. Teší sa len na to, kedy sa znovu vychrápe so svojim šéfom. Ak je ten jej muž čo i len trochu taký poklad ako spomenula na začiatku, tak by ju svedomie malo prefackať. Ale to z jej príspevkov vôbec necítiť. Potom načo je dobrá táto diskusia? 🙃

Strana
z9