Aký benefit v práci je pre vás najatraktívnejší?
anketa: zaujíma ma len jeden benefit u Vášho zamestnávateľa, ktorý je pre Vás najdôležitejší/najatraktívnejší ak ho v skutočnosti aj máte. Či je to napr. krátky piatok, auto na súkromné účely, preplatenie PN, ...? ďakujem za každú odpoveď 🙂
Pracovna doba (skratena) do 14:45,dovolenka 35dni a prispevok do 3.tieho piliera,toto je trio,lebo mam aj trio negativ..
@zuzka38 pre mna homeoffice a moznost v piatok koncit v praci uz o 14tej.
Urcite financny bonus, dni volna navyse - to je premna jednoznacne najlepsi bonus.
A ako dalsie potesi i poskytovanie HO a flexibilny pracovny cas, hoci tu ma prekvapuje, ze vo firme sa vedenie dusuje so sloganom vsetko pre zivotne prostredie a znizovanie emisii a hoci praca je kancelarska, kt.vieme robit i z domu, a teda i cez to znizovat emisie, tak tu uz vedenie ide proti prudu, aj ked HO je povoleny z casu nacas, ale to len vdaka covid-casom. Keby nebola pandemia, tak HO by bolo umoznene tak mozno 1xmesacne a aj to len kvoli vaznym dovodom (si chora? No dobre mozes robit z domu, povolujeme ti HO....).
Za mna, uz okrem spomenutych, je top"benefit"kancelaria a svaty pokoj na pracu. V open space by som sa sustredit nedokazala

Najdolezitejsi je pre mna moznost home office. Zavolaju z jalsi, ze dcera ma hnacku, zabalim notebook a idem pre nu. Potom sa snazim pracovat z domu.
Inak mame aj viac-menej flexibilny pracovny cas (nemusim tu sediet presne o 7:30). 13-ty a 14-ty plat a aj mi zaplatili jazykovy kurz. Ti, co to potrebuju, maju sluzobne auto aj na sukromne ucely. No a este moznost si regulovat uvazok: zacinala som so 40-hodinovym, popri materskej som mala 10-hodinovy, po navrate mam teraz 30-hodinovy.
Este by potesili gastro listky a priplatenie ku rocenke na hromadnu dopravu, ale to by uz bolo asi moc pekne 😉 😀