icon

Aký dezert do práce?

andreatytler
28. júl 2023

Baby, prosim poradte dezert do prace.
40-50 ludi. Staci jeden kusok na osobu kedze bude aj torta
Co najlacnejsi (maslo, maskarpone su tu hrozne drahe, Vajicka su lacne)
Nie s herou, palmarinom alebo inymi tukmi na pecenie, neviem ich tu kupit.
Nebabravy aby sa dal v pohode preniest a prelozit z krabice na tacky.
Aby sa dal jest rukami a netreba tanieriky a pribor
Aby sa dal upiect par dni dopredu a nepotreboval chladnicku a ani mraznicku
Nie so zelatinou - neviem s nou robit.
Aby priprava nezabrala vela casu (napriklad nie nejake kolaciky vtlacane do formiciek zliepane plnkou).
Nie makovy - ludia to nepoznaju a nejedli by to.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@daniela2202 Ved to, ze prilis vela poziadaviek. Prinajhorsom bude len ta torta.
@h2
Ale padlo tu dost vela dobrych napadov. Bublanina, ten marhulovy a jablkovy idem vyskusat a zltkove rezy tiez.

thereisabear
28. júl 2023

@andreatytler a medovníky?

thereisabear
28. júl 2023

@andreatytler alebo aj také perníčky lepené lekvárom

andreatytler
autor
28. júl 2023

@lula3108 Dakujem. Krasne su a vyzera to skutocne efektne. Obdivujem ta ze si to robila pre tolkych ludi. Ja by som to nezvladla.

muchotrafka298
28. júl 2023

@andreatytler aha, takze ty chces skor nieco ako linecke alebo nejake vykrajovane veci? Lebo ja som to pochopila, ze chces doniest kolac. Viem ze zijes v Kanade a podla mna tam treba velice opatrne im nieco davat, lebo to bud nezjedia alebo na to nie su zvyknuti a nebude im to chutit. U nas na Slovensku je maslo brutalne lacne, tu kupis kocku za 1,50 EUR za 250 g.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@kornelies Co cakam? Ze sa niekto chyti vyzvy a pride s napadm na dezert aj za velmi zlozitych podmienok... a podarilo sa.😉

andreatytler
autor
28. júl 2023

@slavkadi Vyzera super ten jablcnik. Idem vyskusat. Dakujem.

juliet86
28. júl 2023

@veverickav posles mi recept ako robis eton mess?

andreatytler
autor
28. júl 2023

@0silvia0 Nie, formu na babovku nemam ale to nevadi, da sa upiect aj na plechu. Nejaka dvojfarbna nech je to efektne.
@1ryba Dakujem.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@enoula Ano, bananovy zvazujem. Ten vydrzi dlho a je tu velmi oblubeny a mam aj skvely recept. Dakujem za napad.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@akinomel Zaujimavy napad s tou roladou. To velmi pekne ukaze. Nenapadlo ma ze by mohla byt aj bez kremu.

oliviakatka
28. júl 2023

Crinkles 🤌🏻 milujú ich všetci

andreatytler
autor
28. júl 2023

@thereisabear Dakujem. Bublanina je skvely napad.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@muchotrafka298 Ano, ak je nieco nove a nezname, su opatrni hlavne na takychto verejnych oslavach. To linecke by bolo super lebo sa da upiect niekolko dni dopredu, nepotrebuje chladit a lahko sa prenasa, ale zase tam treba hrozne vela masla. Tu stoji 454g masla $8 a pre tolkych ludi by to bolo prilis drahe. Celu oslavu financujem ja. Vyzdobu, dar, jedlo, tortu, takze ak sa pustim do tohto dezertu, urcite to musi byt nieco lacne.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@simca06022011 Dakujem za napady.❤

andreatytler
autor
28. júl 2023

@tamitamitami Dakujem.👍

andreatytler
autor
28. júl 2023

@kotricka Dakujem. Ano, mrkvovy kolac je velmi vdacny, ale tu by ho nikto nejedol bez syrovej plnky na vrchu (cream cheese frosting) a to potrebuje chladnicku.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@yanni Dakujem. Mas aj nejaky oskusany recept na ten datlovy kolac?

andreatytler
autor
28. júl 2023

@veverickav Neda sa, ale dakujem za napad. Nemam miesto v chladnicke pre tolko poharikov a aj prenos by bol komplikovany.

janage
28. júl 2023

Máš aj formu na tzv srnčí chrbát? Ja mam recept na niečo ako biskupský chlebíček ale do cesta dám kokos a sušené brusnice. Je suchší a v celku vydrží v pohode pár dní. Po nakrajaní zjesť.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@la_dolce_vita Dakujem za napad.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@zuzuliatko18 Dakujem za napad. To by som nezvladla. Ked obcas robievam pusinky casto sa mi nepodaria. Nevymaknem spravnu teplotu rury alebo tuhost toho snehu.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@oliviakatka Super napad. Este som nerobila ale urcite vyskusam. Dakujem.

andreatytler
autor
28. júl 2023

@janage Mam formu, posli mi prosim, rada skusim.

akinomel
28. júl 2023

@andreatytler a niečo také? Efektné, jednoduché a môžeš vopred. Je toho veľa a nikto sa neušpiní pri konzumácii... Mimochodom - úžasné nápady sa tu zjavujú a veľmi sa mi páči, koľko žien chce poradiť 🙂
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/48128/dvo...

andreatytler
autor
28. júl 2023

@thereisabear Medovniky skor nie, ale ak mas, posli mi prosim recept na tie pernicky zlepovane lekvarom. Robila som pernik na plechu a chuti super. Chcela by som nieco take aj co sa da zabalit do skoly k desiate.

heni79
28. júl 2023

@zuzuliatko18 To by zrejme nedala. Nie je to nič jednoduché, ak človek nie je skúsený v pečení.

janage
Autor odpoveď zmazal
janage
Autor odpoveď zmazal
janage
28. júl 2023