Aký dezert do práce?
Baby, prosim poradte dezert do prace.
40-50 ludi. Staci jeden kusok na osobu kedze bude aj torta
Co najlacnejsi (maslo, maskarpone su tu hrozne drahe, Vajicka su lacne)
Nie s herou, palmarinom alebo inymi tukmi na pecenie, neviem ich tu kupit.
Nebabravy aby sa dal v pohode preniest a prelozit z krabice na tacky.
Aby sa dal jest rukami a netreba tanieriky a pribor
Aby sa dal upiect par dni dopredu a nepotreboval chladnicku a ani mraznicku
Nie so zelatinou - neviem s nou robit.
Aby priprava nezabrala vela casu (napriklad nie nejake kolaciky vtlacane do formiciek zliepane plnkou).
Nie makovy - ludia to nepoznaju a nejedli by to.
@andreatytler a medovníky?
@andreatytler alebo aj také perníčky lepené lekvárom
@lula3108 Dakujem. Krasne su a vyzera to skutocne efektne. Obdivujem ta ze si to robila pre tolkych ludi. Ja by som to nezvladla.
@andreatytler aha, takze ty chces skor nieco ako linecke alebo nejake vykrajovane veci? Lebo ja som to pochopila, ze chces doniest kolac. Viem ze zijes v Kanade a podla mna tam treba velice opatrne im nieco davat, lebo to bud nezjedia alebo na to nie su zvyknuti a nebude im to chutit. U nas na Slovensku je maslo brutalne lacne, tu kupis kocku za 1,50 EUR za 250 g.
@kornelies Co cakam? Ze sa niekto chyti vyzvy a pride s napadm na dezert aj za velmi zlozitych podmienok... a podarilo sa.😉
@slavkadi Vyzera super ten jablcnik. Idem vyskusat. Dakujem.
@veverickav posles mi recept ako robis eton mess?
@enoula Ano, bananovy zvazujem. Ten vydrzi dlho a je tu velmi oblubeny a mam aj skvely recept. Dakujem za napad.
@akinomel Zaujimavy napad s tou roladou. To velmi pekne ukaze. Nenapadlo ma ze by mohla byt aj bez kremu.
Crinkles 🤌🏻 milujú ich všetci
@thereisabear Dakujem. Bublanina je skvely napad.
@muchotrafka298 Ano, ak je nieco nove a nezname, su opatrni hlavne na takychto verejnych oslavach. To linecke by bolo super lebo sa da upiect niekolko dni dopredu, nepotrebuje chladit a lahko sa prenasa, ale zase tam treba hrozne vela masla. Tu stoji 454g masla $8 a pre tolkych ludi by to bolo prilis drahe. Celu oslavu financujem ja. Vyzdobu, dar, jedlo, tortu, takze ak sa pustim do tohto dezertu, urcite to musi byt nieco lacne.
@simca06022011 Dakujem za napady.❤
@tamitamitami Dakujem.👍
@kotricka Dakujem. Ano, mrkvovy kolac je velmi vdacny, ale tu by ho nikto nejedol bez syrovej plnky na vrchu (cream cheese frosting) a to potrebuje chladnicku.
@yanni Dakujem. Mas aj nejaky oskusany recept na ten datlovy kolac?
@veverickav Neda sa, ale dakujem za napad. Nemam miesto v chladnicke pre tolko poharikov a aj prenos by bol komplikovany.
Máš aj formu na tzv srnčí chrbát? Ja mam recept na niečo ako biskupský chlebíček ale do cesta dám kokos a sušené brusnice. Je suchší a v celku vydrží v pohode pár dní. Po nakrajaní zjesť.
@la_dolce_vita Dakujem za napad.
@zuzuliatko18 Dakujem za napad. To by som nezvladla. Ked obcas robievam pusinky casto sa mi nepodaria. Nevymaknem spravnu teplotu rury alebo tuhost toho snehu.
@oliviakatka Super napad. Este som nerobila ale urcite vyskusam. Dakujem.
@janage Mam formu, posli mi prosim, rada skusim.
@andreatytler a niečo také? Efektné, jednoduché a môžeš vopred. Je toho veľa a nikto sa neušpiní pri konzumácii... Mimochodom - úžasné nápady sa tu zjavujú a veľmi sa mi páči, koľko žien chce poradiť 🙂
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/48128/dvo...
@thereisabear Medovniky skor nie, ale ak mas, posli mi prosim recept na tie pernicky zlepovane lekvarom. Robila som pernik na plechu a chuti super. Chcela by som nieco take aj co sa da zabalit do skoly k desiate.
@zuzuliatko18 To by zrejme nedala. Nie je to nič jednoduché, ak človek nie je skúsený v pečení.

@daniela2202 Ved to, ze prilis vela poziadaviek. Prinajhorsom bude len ta torta.
@h2
Ale padlo tu dost vela dobrych napadov. Bublanina, ten marhulovy a jablkovy idem vyskusat a zltkove rezy tiez.