icon

Aký je plat učiteľa?

leela123
24. aug 2012

zaujímalo by ma, aký plat má učiteľ hneď po vychodení VŠ. a po akom čase (alebo akých kurzoch a pod.) sa mu plat zvýši. 🙂

zuzkat1
20. nov 2013

@zuzkaanicka Kedze som pn (a na dialku deti netrapim) tak ponuku nevyuzijem🙂 ale pradlo stale caka😀

dai
20. nov 2013

inak baby ja celkom s marekom suhlaism... ono v kazdej praci mate ludi ktori sa jednoducho len tak presier...u🙂 je to fakt... ja poznam ucitelov nenormalnych poctivcov, realne makajucich profesionalov... ale aj takych ktori 20 rokov diktuju tie iste poznamky, robia tie iste pisomky, davaju ich opravovat inym studentom... a neunaucia nikoho nic☹ takze netreba brat taketo veci osobne... ja mam kolegov ktori beru 10 000cove platy - ano , v eurach myslim, a nikto nevie co realne robia🙂 jednoducho sa dobre zasili😀

zuzkat1
20. nov 2013

@kuwait aj ty si ucitelka?

zuzkat1
20. nov 2013

@dai asi budu v manazmente,ze?🙂

dai
20. nov 2013

@kuwait zda sa ti toto ferove? kvoli konfliktu v nejakej inej teme riesit danu osobu v temach s tym vasim konfliktom absolutne nesuvisiacich?
ja nie vzdy suhlasim so zuzkaanickou aj so zuzkat1 - na moje pomery prezentuju prilis konzervativne nazory😀 ale stretla som sa s nimi uz vo vela diskusiach a nemam pocit ze by to boli nejake psychopaticke nenormalne osoby s rozpoltenou osobnostou...
osobne som za to aby nazor na jeden specificky problem zostal v diskusii venujucej sa danemu problemu ... nie utocit na dany nick v kazdej teme kde nan narazim - ved to je psychopaticke 😉

zuzkat1
20. nov 2013

@dai 😀

dai
20. nov 2013

@zuzkat1 no ano, ale nie vo vrcholnom... u nas je to taky stredny vyssi manazment - sme velka nadnarodna firma a su miesta ktore su nenormalne visible a ludia sa tam idu aj za nizsi plat roztrhat a potom take ktore su skoro neviditelne, manazer sedi v inej casovej zone a vlastne sa ti ludia viac menej nikomu nezodpovedaju, ked ich potrebujes maju home office a podobne😉 u nas vrcholny manazment maka nenormalnym tempom - myslim ze oni si tie radovo vyssie platy ako tych 10 000 euro mesacne plne zasluzia a platia za nim niecim v mojich ocicach omnoho drahsim ( strata sukromia, volneho casu, rodiny etc. )

zuzkat1
20. nov 2013

@dai a take tie zasivarenske miesta za 10tis.nie su volne?😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@dai neries @kuwait, to nema vyznam, ja som sa rano skoro pocikala nad tymi fantasmagoriami🙂 ... na niektorych ludi sa fakt neoplati reagovat ... a ano, ja viem, ze su v kazdej praci flakaci, ale mne vadi, ze niekto, kto nikdy neucil, tak bude pisat o nejakom ucitelovi, ze sa flaka-nechcem sa fakt s nikym hadat, ale proste, ja kedze napr. nie som lekarka, tak sa neodvazim o ziadnom lekarovi povedat (napisat), ze sa flaka ... proste do toho nevidim ... ja som si napr. vcera oducila len tri hodky, ale domov som si doniesla vyse 300 pisomiek-lenze tie nikto nevidel, akurat niekto mohol vidiet, ze sa u nas este aj hodne pozde svieti, ale tak to, ze som prisla skoro domov, to videl kazdy, kto ma stretol 😉

zuzkaanicka
20. nov 2013

@zuzkat1 Zuzi, prave som dozehlila-si si nevsimla? 😅 ... este je horuca zehlicka ... vsetko pradlo pekne ulozene v pradelnom kosi, caka na vynesenie do satne 😅

dai
20. nov 2013

@zuzkat1 😀 na take miesto sa zial musis vypracovat tou tvrdou pracou😀

zuzkaanicka
20. nov 2013

@dai 😀 Ty sa k nam evidentne hodis, daj pozor, aby Ti niekto nenapisal, ze si @jabadaba, alebo ja 😅

dai
20. nov 2013

@zuzkaanicka ale nema ta to preco hnevat... vies ja si osobne myslim ze vie povedat ktory lekar sa flaka a ktory naozaj lieci - staci osobna skusenost... a tak je to aj s ucitelmi...
vies mojho muza napr. teraz oslovili aby ako 1 z najuspesnejsich absolventov napisal do rocenky co a kto mu najviac dal vramci studia - tak sme sa tak spolu bavili a uplne sme sa zhodli na uciteloch ktori nam naozaj nieco dali, potom takych ktori nam sice nic nedali ale boli to aspon ludia s velkym L a vdaka tomu nas nieco naucili a bola tam aj zial skupina tych flakacov, ktori nam nic nedali - a tym myslim nic☹ sme obaja s muzom pritom typy, ktore skolu milovali a ucenie este viac😉 takze dobri ucitelia nam vzdy imponovali

dai
20. nov 2013

@zuzkaanicka hm... porozmyslam🙂 mozno sa mi to uz aj stalo😀 tak ono zial aj taky psychopati viacnickovy sem chodia🙂 a ludia ktorym dochadzaju argumenty tento fakt radi vyuzivaju na znizenie hodnoty prispevkov ludi ktorym svoj nazor nie su schopny odargumentovat😉

zuzkaanicka
20. nov 2013

@dai tak ja netvrdim, ze ma to hneva, ale proste su veci, ktore vzdy nie je vidno, jasne, aj ja som mala aj takych, aj takych ucitelov ... s tymi vybornymi som stale v kontakte, s tymi ostanymi nie a nechyba mi to 😉 ... ja som len chcela poukazat na to, ze to, ze niekto travi v praci menej casu ako iny, to este nemusi nutne znamenat, ze je flakac 😉

dai
20. nov 2013

@zuzkaanicka s tymto vyrokom nemozem ine ako len suhlasit😉 pocet odpracovanych hodin nic nevypoveda o hodnote odpracovanej prace😉

zuzkaanicka
20. nov 2013

@dai ja som nic ine tymi mojimi debatami s marekom nechcela napisat, proste toto je taky neobjektivny pohlad, ked sa zameriam iba na pracovnu dobu 😉

dai
20. nov 2013

@zuzkaanicka jasne... len mne to tak prislo ze marek toho cloveka osobne pozna a on sam mu potvrdil ze sa flaka a zato berie plat😉 ja som celkom naklovena mu aj verit, kedze som tiez uz takychto expertov zaziala co sa chvalili aky maju super plat a pritom sa len flakaju😉

zuzkaanicka
20. nov 2013

@dai ano, potom to dovysvetlil, ale z toho prveho mailu-tam pisal iba, ze travi malo casu v skole ... v podstate je to uz jedno, tiez poznam kopec flakacov a veru aj takych, ktorym nie je blbe sa tym este aj chvalit 😖

zuzkat1
20. nov 2013

@dai tak nic🙂 ale keby nahodou... Mam zaujem😀

kuwait
Odpoveď bola odstránená
zuzkaanicka
20. nov 2013

@kuwait neviem ako je to na skole pre mentalne postihnute, ale diky za objasnenie 😀

dai
20. nov 2013

@kuwait prepac, ale myslim ze pises uplne mimo tejto temy a tento tvoj posledny prispevok som ti nahlasila... ty nepouzivas vyrazy ktore su si spomenula a pokladas ich za vulgarizmy? to nemyslis vazne...
to ta vobec nestve niekoho takto urazat?
ucitelky asi nemaju neustale vyucovanie, maju aj volne hodiny a predstav si ze uz aj na sk skolach je internet☹
mohla by si pokracovat svojimi narazkami v teme v ktorej si si uzivala predtym?
a skoly pre mentalne postihnute by som tu neriesila... ucitelky tam maju take vzdelanie o akom sa ti ani nesniva☹

zuzkaanicka
20. nov 2013

@kuwait ja som 9:30 bola uz isto v skole, ja mam pocitac aj tam 😉
@dai kasli na nu ... ja neviem o ziadnom vulgarizme, ktory som kde pouzila, ale od tejto osoby som si ich uz par precitala ... ja poznam take jedno prislovie-z deraveho duba len sova vyleti a myslim, ze tu sa to hodi.
Takychto ludi je najlepsie bud ignorovat, alebo sa im vysmiat ... mna zatial neurazila a nebudem ju nikomu ani nahlasovat ... ak ma problem, tak nech si ho riesi a nech sa pre mna za mna aj utrapi ... je to smutne, ale co uz ... ked bude chciet, tak bude reagovat vsade, kde ma objavi a tymto mila @kuwait prestavam na Teba reagovat ... mozes mi napisat cokolvek, budem Ti drzat palce, aby sa Ti aspon ulavilo 😉

zuzanockamt
20. nov 2013

@kuwait a co je zle na jej vyjadrovani? ... bola som s nou v kontakte uz aj v inych temach a vyjadrovanie podla mna OK 🙂 ... to, ze sme ucitelia este neznamena, ze nepouzijem nikdy slang, nespisovne slovo a cuduj sa svete aj vulgarizmus - samozrejme, viem si vzdy zvolit v akej situacii a v akom prostredi 🙂 😉

zuzkaanicka
20. nov 2013

@zuzanockamt Zuzka, nechaj to tak ... fakt je najlepsie ignorovat ... ona len na to caka, aby mohla dalej rypat, ked ju budeme ignorovat, tak mozno pukne a bude klud 😉

sorciera24
20. nov 2013

@kuwait to ako ze ekd je ucitelka....nemoze pouzit slovo "pocurat"? ty si asi chybala na hodine, kde sa preberali vulgarizmy 😉 a vies su skoly (kde ty si asi nechodila), inak by ti bolo jasne ako funguju prednasky.... pravdepodobne ma min. o 3 VS viac ako ty 😀 ale teraz si sa dobre zhovadila (ano, pisem toto hanlive slovo, aj ked som ucka......vulgarizmus nie;))

zuzkaanicka
20. nov 2013

@sorciera24 Ty, ja neviem ako mozes ako slovencinarka take slovo z klavesnice vypustit🙂 ... ale vazne, kasli na nu, ona len caka na reakcie a ked nebudu ziadne, tak bude nestastna, takto je to len voda na jej mlyn, ked jej dojdu argumenty, tak budes aj Ty ako ja, alebo @jabadaba ... vlastne ako my dve dokopy, lebo my sme s @jabadaba jedna-ja uz ani neviem ako to pisat, mam sama v tom teraz gulas, kto vlastne som 😅

zuzkat1
20. nov 2013

@zuzkaanicka fakt je lepsie nevsimat si ju,teraz uz aj mna nastvala tymi skolami pre mp. Je maximalne neuctiva a povrchna a na ludi pozera z vrchu.

sorciera24
20. nov 2013

@zuzkaanicka alebo mozeme byt ako Twix (par kamosov v jednom baleni 😀 )