icon

Benefity v práci

27. apr 2023

Caute. Ake benefity mate v praci? Nejake balicky na vyrocia, sviatky, vecere s vedenim, percenta z trzby, pracovne oblecenie, vylety, tabory pre deti ....

Strana
z4
dskjhfdlkdjhl
27. apr 2023

Moj hlavny benefit je, ze ma praca bavi😉 Nic, z toho, co spominas, nemam, napriek tomu som maximalne spokojna.

petamich
27. apr 2023

kvartalne bonusy, recruitment bonus, pre-sales bonus, extra performance bonus, narodeninovy darcek, 100€ pri narodeni dietata, 100€ pri svadbe, vianocny darcek, sick days, divizny teambuilding, ladies only (balet, relaxacna joga, wellness, degustacia vina...), kvartalne porady s nejakym neformalnym programom a jedlom, family vikend v Tatrach (kde platia aj za deti a za partnera doplacas minimum), all staff lyzovacka v Rakusku a urcite tam este nejake budu ale teraz mi nenapadnu 🙂 a teda tiez mam velmi rada svoju pracu a nie je to benefitmi ale hlavne tym, co robim a s kym

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
27. apr 2023

Ja som zamestnancom poskytla v prípade potreby bezúročnú pôžičku, dostávali peniaze k narodeninám ako prídavok v výplate + rôzne vstupenky, home office a nikdy som nebazírovala na presnom počte dni dovolenky, takze keď už mali vyčerpanú a potrebovali nejaký deň/dni voľna, po dohode nebol problém.

viestta
27. apr 2023

Pracovne oblecenie nie je benefit, v urcitych poziciach je to dane zakonom o BOZP. Premie tiez nie su benefit, to je motivacna zlozka mzdy, nech by sa odvijala od hocicoho.

cyberk
27. apr 2023

my mame vela benefitov, keby som to mala rozpisovat som tu do rana :D ale take naj su: 500dolarov pri narodeni dietata, pri svadbe tiez; 1masaz mesacne zadarmo, zlava do gym-u, vstupenky do kina, kazdo rocne zvysovanie platu, extra bonusy, rozne udalosti (vianocne, privitanie leta) kde je free pitie/jedlo... v praci si mozeme zahrat xbox, stolny futbal... staraju sa o nas dobre :3 ja by som si nezvykla uz chodit do "beznej prace" bez benefitov a tato kombinacia s pracou snov a benefitmi je top :D

mamula20
Odpoveď bola odstránená
janinah
27. apr 2023

Žiadne....

nikaeli
27. apr 2023

hmm 👀 toľko závidené prázdniny => viac dní dovolenky

zobaka
27. apr 2023

no akoze ja veceru s vedenim nevidim ako bonus 😂

rozmyslam...vela toho nie je, prispievam do odborov a z toho je potom cca raz do roka nejaky vylet, na okruhle narodeniny sa tiez davaju eura, nejake dni navyse dovolenky a ked sa vlada rozhodne aj nejaka financna odmena

anetka34
27. apr 2023

@zobka Presne. Ja som kedysi pozerala pracovné ponuky a čo som si zapamätala dodnes, bol tam benefit: Možnosť vidieť šéfku každý deň 😂😂.
To ma teda dostalo.
Ale zažila som aj to, že som nemala benefity a práca ma proste bavila, kolegovia boli super. A mala som prácu kde sme mali kávu, občas nejaké poukážky na nákup, nič moc 20-30€ za pol roka a kolegyne hrozné ježibaby, že Ti ani tá káva nechutila.
Tak pre mňa dobrý kolektív a ešte možnosť mať home office by bol fajn benefit.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
27. apr 2023

@petamich Typická obchoďáčka 😀 😀 Či som sa sekla?

missviolet
27. apr 2023

narodeninova poukazka, mensi darcek na Vianoce, par dni navyse dovolenky, home office...

zobaka
27. apr 2023

@anetka34 no najhorsie je fakt, ked je zly kolektiv, co ohovara a prekruca veci, popripade sikana od vedenia, inak co sa tyka tých pracovnych ponuk, ked vidim ako benefit dynamicky kolektiv ani by ma nehlo im napisat, v preklade to znamena ustvu ta k smrti, pre mna by bol benefit keby mi nikto neublizoval v robote a dal mi kazdy pokoj

petamich
27. apr 2023

@drahomirrra sekla 🙂

anetka34
27. apr 2023

@zobaka Presne

petamich
27. apr 2023

@drahomirrra ale zasa uplne objektivne mam dar reci a zivim sa (aj) "rozpravanim" alebo ako to povedat 😂 ale sales veru brrr, aj ked sef uz ma xkrat lamal 😵‍💫

rebrambora
27. apr 2023

Vsetko co si vymenovala plus sex na pracovisku.
Robim si srandu, muz mi je sefom 😀

majlo1234
27. apr 2023

@drahomirrra typicky lepsi korporatny balicek 😃

petamich
27. apr 2023

@majlo1234 ak to mal byt komentar k mojej odpovedi, tak nie 🙂 nepracujem v korporacii

majlo1234
27. apr 2023

@petamich fakt? Uz je to bezne aj v obyc firmach slovenskych? To je super! Lebo ja nemam vyskusane slovenske firmy, aj kvoli tomu, ze som im nedala nikdy sancu skrz tie “super” neexistujuce benefity.

petamich
27. apr 2023

@majlo1234 vies co pred aktualnym zamestnavatelom som pracovala vo viacerych korporatoch (banky hlavne) a teda taketo benefity ani zdaleka sme nemali 😵‍💫 a este aj tie co boli sa postupne rusili, ze este aj za ucet zamestnanecky sme si platili pomaly, takze pre mna momentalne su tie nase benefity, ze wow (teda hlavne v porovnani s minulostou), asi ale nie sme uplne obycajna firma, co ti ja viem ale zasa urcite ma vela firiem a hlavne zahranicnych ako pises uplne ine standardy 😀

j93375
27. apr 2023

.

floki1994
27. apr 2023

Prvý benefit je pre mňa home office, následne rôzne ako cafeteria, inflačne bonusy, peniaze pri výroči vo firme (od 2 rokov s tym ze cim dlhsie tym vyssi bonus), bonus pri svatbe/narodeni dietata..., prispevok na energie kedze robim z domu, extra sick days, poukazky...uz viac ani neviem..asi ani vsetko nevyuzivam

pragmaticka
27. apr 2023

Wouw parádne benefity mate. U nas skoro nič. Joga 1x za týždeň, home office 2x do týždňa, flexibilná pracovná doma, náhradné voľno za nadčasy, firemné auto pričom zaplatené aj súkromné kilometre bez limitu. Na vianoce trápna 100vka. Team-buildingy, ale tie za mňa nie sú benefity. Tak ešte pridám káva, čaj džúsy minerálky na pracovisku, ako aj ovocie považujem už tiež za standard

mimikas
27. apr 2023

Môj najväčší benefit je že robím to čo ma baví, v dobrom kolektíve (online), home office a naozaj flexibilný čas a plat. Všetko ostatné je pre na zbytočne.

29simona29
27. apr 2023

Pravidelné odmeny nepočítam, štedré príspevky pri narodeninách, narodení dieťaťa a pod tiež nie, ale obrovský benefit je možnosť kariérneho rastu, 90% homeoffice práce typu kedy chcem a ako chcem, nikdy nie od-do k dispozícii, čo mi dáva úžasný life balance a neskutočnú voľnosť, možnosť vybrať si akékoľvek školenie kdekoľvek na svete, pravidelné cestovanie skĺbiteľné s rodinou, možnosť spoznávať zaujímavých a inšpiratívnych ľudí po celom svete, takto som už vďaka mojej práci precestovala kus sveta a aktuálne viem tento zážitok dopriať aj deťom..
Práca ma neskutočne baví a napĺňa- to je asi najväčší bonus. A našťastie ma nadriadený ani naša firemná kultúra nezaväzuje absolvovať žiadne firemné večere, teambuldingy a podobné aktivity🙏Asi jedna z mála🙏Btw- svojho šéfa aj kolegov mám veľmi rada, ale toto nie💪

caroline_
27. apr 2023

Môj manžel má teda tiež dosť veľa team buildingov, mňa by to skôr odradzalo :D

rubik1234
27. apr 2023

Plus 5 dní dovolenky nad rámec zákona. Sick days. Flexibilný pracovný čas, kde si môžem nadčas vyberať. Možnosť byť 100% HO. Plne hradené gastrace. A potom uz len tie nezaujímavé ovocie, káva atď v kancli, firemné raňajky/grilovačky... Ako boli by pre mňa zaujímavé kebyže nebývam sto km od kancelárie

Strana
z4