Bolt ponúka možnosť výberu ženy taxikárky
Ahojte, len sa chcem podeliť o info, že Bolt prišiel s novou možnosťou výberu - kde si cestujúce z dôvodu bezpečnosti, aby ich nejaký taxikár neobťažoval, môžu vybrať v aplikácii, že chcú aby pre ne prišla žena-vodička. A taxikárky si môžu určiť, že chcú voziť iba ženy - aby ich zase naopak cestujúci muži neotravovali.
@0silvia0 Aké opatrenia??? Ja už si pripadám, ako papagáj, že tu tretíkrát opakujem, že to má byť možnosť! Ak chceš, môžeš. Ak nechceš, nemusíš. Nikto tu nejde brať mužom možnosť, odviezť sa v taxíku, dokonca ani v takom, ktorý šoféruje žena. Ak si ona nezvolí tú možnosť, že chce voziť len ženy. V takom prípade tiež muž nezostane bez odvozu, proste ho odvezie iný chlap.
@nyusika ja mam na to taku teoriu, lebo si spominala tie Švedky, že su prekvapene zo svojich dcer, ktore chcu byt puťky domace... Možno tie mlade dievčata nechcu byt ako ich matky, pretože vedia, ake to pre nich ako dcery bolo. Stači, že tieto matky zanedbavali potreby svojich deti po emočnej stranke a mnoho dievčat si mozno povedali, ze to chcu inak.
@mimirka32 ale aj mily chlap sa da poslat tam kde patri. Pretoze aj chlap, ktory ma mile spravanie moze byt na obtiaz, a ked ti je na obtiaz, tak vstupil do tvojej konfortnej zony a je na tebe aby si si ju ubranila. Nekazem ti kazdeho poslat vulgarne do muky, ale upratat, pretoze sa neprijemne citis.
@nyusika bolo napisane nejaku traumu alebo problem. Takze bolo napisane traumu. A nikto nepise o extremnej neistote. Pisem o tom, ze sa lepsie citim v zenskom fitku. A mam moznost ho vyuzit, tak ho uprednostim. Domyslas si slova, ktore som nenapisala. A ked podla teba ma problem osoba, ktora sa citi lepsie medzi zenami - ty si vystudovana psychologicka robila si vyskum o tejto problematike? Lebo ak nie, je to len tvoj dojem a nazor, nie objektivny fakt
@viestta no len presne o tom to je, v zenskom fitku ich nikam poslat nemusim, lebo tam nie su. Ved kludne nech si cvicia zeny kde chcu, tu ide fakt len o vyuzitie moznosti. Mna len zarazilo, ze niekto takto napise, ze zena, ktora vyuziva ponuknute moznosti, ma traumu a potrebuje psychologa.
ako dobre chápem, že z muža v tomto prípade taxikára, je robený možný páchateľ sexuálneho obťažovania len preto, že je muž? mňa by to ako muža urazilo.
@viestta Vieš o tom, že ľudia sú rozni? Ze niekto dokáže niekoho upratať a niekto to jednoducho nedokáže? To neznamená, že je horší človek, jednoducho sa taký narodil, tiež tomu mohla napomôcť nevhodná výchova.
Ja už mám dosť rokov na to, aby som súdila a hodnotila iných ľudí. To je totiž najjednoduchšie hovoriť o iných, čo by ako mali ....
@viestta a co tak potreba sukromia? nie je jednoduchsie si vybrat prostredie, kde nebudem musiet nikoho 'upratovat', ako furt riesit nejakych narusitelov? vsak to by sme mohli zrusit aj ploty na sukromnych pozemkoch, pripadne aj mury domov, vsak ked sa ti bude niekto spacirovat po zahrade, alebo cumiet do spalne, tak ho 'upraces' ..
a btw, pre chlapov je prirodzene, ze cumia po zenach.. to inak nebude (pokym len nepridu o gule), tak ocakavat, ze zo slusnosti proste po tebe cumiet nebudu, je dost naivne.. to je smer do prdele a nie zenske taxiky.. ze sa uz vsetci budeme chovat unisex
Čo tak zrušiť aj ženské a mužské WC? Hádam sa nebudeme separovať! V kabínke je aj tak každý sám a ak nejakej žene vadí, že na ňu čumí chlap, kým si v spoločnej umyvárni upravuje napríklad podprsenku, tak nech sa dá liečiť! Nechali by sme teda len WC pre nebinárnych, nech sme tolerantní a muži a ženy, ktorí majú vo svojom pohlaví jasno, budú spolu, predsa sa nechceme dobrovoľne separovať!

@reanda sorry...ja nejdem rusit spolocne taxiky, nejak sa v tom stracas. to vy tu podporujete a tlieskate separacii 🙂