Bonzli by ste kolegov za porušenie pravidiel?
Ahojte
Radsej anonymne lebo clovek nikdy nevie 😀 "
Ide o to ze mame zakaz robit v praci nahravky, fotit sa, no ved klasika a nedavno sa u nas stalo ze na druhej zmene tancovali veduci zmeny a dali to na FB. No a ide o to ze u nas dievcata spravili to iste ze sa fotili a nahravali 🫣 a ja mam "dilemu" ze ci ich bonznut alebo nie. Na jednej strane viem ze sa to nesmie na druhu stranu budu ma mat za bonzaka 🫣🫣🫣
Tak za toto by som urcite kolegov nenabonzovala. Ublizili tym niekomu? Kradli? Nieco znicili? Nejako to negativne ovplyvnilo teba? 🤷🏼♀️
No ak sú všade kamery tak ich na tých kamerach je vidno. Pokial tým nie je ohrozená bezpečnosť a nijak sa to nedotýka mojej osoby je mi jedno čo robia kolegovia. Pravidlá porušujú oni nie ty.
Teba štve, že ťa nemajú radi a nezapojili ťa do zábavy. Ja som mala kolegyne, s ktorými bolo radosť pracovať, nasmiali sme sa. Našťastie sme nemali bonzáka medzi nami.
A tebe tym tancom co zle urobili? Lebo nechapem, preco chces zalovat...
@prunee keď si spomeniem,ako sme sa mi v práci zabávali,kým sme čakali na ostatných,či na kamióny s látkou...😁. Chlapi nás aj na vysokozdvižných učili...a keď došiel majster a hneď,že aká chyba nastala, keďže nemecká firma na Slovensku má fičat ako hodinky 🤭.
Mňa by to ani nenapadlo 🙏prečo ti vadí že sa cítili dobre ? Dúfam že ťa nejak spoznajú kolegovia a dajú na teba pozor
autorka, a nie je ti zo samej seba trápne až blivno?
Toto nemôže byť reálna téma 😂😂
@blanblan je to realna tema a je to aj prac poriadku ze je prisne zakazane robit fotky a videa a som oblubena v kolektive ak nahodou 😀
Oblubena byt mozes ale trapne mi je aj za Teba 😁
😀👍 hm, neverím. A keby si bola náhodou obľúbená, to takto im odplácaš kamarátstvo? To si potom nielen závistlivá, ale aj bez chrbtovej kosti. A malicherná.
@ina2405 ktp povedal ze kamaratky? Kolegyne pracuju mozno rok ja pracujem viac ako 5 rokov ... a nenapadlo by nas nahravat vo firme kedze je to zakazane. Ale nevadi posuniem to asi vyssie pretoze keby tancovali atd neriesim ale robit videa a fotky je prisne zakazane
Vieš čo? Posuň to vyššie. Alebo rovno do Štrasburgu napíš, že ťa štvú veselí ľudia. Ja byť šéfom, tak si ťa dobre zapamätám ako jednu zakomplexovanú a nešťastnú osobu.
@ina2405 paneboze ja viem co je sranda ale ked je to zakazane tak je na to nejaky dovod nie? Ci ty tiez si robis v robote co chces?
Skoda, ze nezijes v minulom rezime, tam sa mali udavaci a estebaci pomerne dobre 😀. Alebo v Rusku prave otvarili hranice pre cudzincov. V ich diktatorskom rezime ta privitaju s otvorenou narucou 😁
Ale po tom komente, ze to posunies vyssie, neverim ze toto je real, to nemoze byt skutocne, tak zakomplexovana zena snad neexistuje 😁🫣🤦🏻♂️
Bejby nechali sedieť v kúte či jak...., jasné že ich nabonzuj , dúfaj že poletia všetci a ty postupiš za manažérku ..bože čo z toho máš? Veď keď sú tam kamery uvidia to kompetentní a budú to riešiť keď budú chcieť ...či musíš na seba upozorniť silou mocou?
@larinka552 do Severnej Kórei🤣 to už je taký level donášania.
@ina2405 presne aj tam by sa uplatnila, tam je debilnych pravidiel do aleluja a ludia su tak zmagoreni, ze by bola cela rada, keby ju niekto nepredbehol a nenabonzoval skor ako ona jeho 😁👍
za takuto kravinu by som nebonzla fakt nikoho ani ludi, co ich neznasam... ved nenatacali firmu ani firemne tajomstva alebo firemne produkty ci firemne zaznamy ...ale seba jak tancuju matka zem🫣😅 ty ides vyslovene nahlasit, ze niekto natocil seba ... podla mna aj preto aj ked to je na kamerach ako vravis to nikto neriesil... len ty si nepochopila co znamena nakamerovat nefotit
A ty si teraz v práci? počas pracovnej doby si na mobile a na internete? to máte dovolené? (určite máš dnes voľno, že 😉 )

Su to dospeli ludia, vedia ze je zakaz, ak im na to pridu oni musia zit s nasledkami. Takze NIE ,nikoho by som nebonzla.