Cestovanie do práce: Koľko kilometrov prekonávate denne?
myslím aj v rámci mesta, lebo však z jedného konca BA na druhý je dobrých 30 km🙂alebo z jedného mesta do druhého...
pýtala som sa preto, lebo doteraz som mala do práce na skok, resp.pár minút.teraz zvažujem zmenu zamestnania a bude to tak 25 km autom tam a 25 späť, dopravné zápchy nehrozia v tejto lokalite.takže vidím, že je to viac-menej normálna vzdialenosť..
Este donedavna 98km jednym smerom - auto, vlak, metro a 98 spat. Teraz uz len luxusnych asi 52km jednym smerom.
NZ-BA a späť 100+100 😠 plus v rámci mesta na stanicu - zo stanice 60min (chodím pešo)
25km+25km spolu cca 40-60 minút, záleží od situácie na cestách
@hsara99 ja mám aktuálne 100% HO, takže viem🙂 ale nová ponuka je o pár stovák Eur viac, takže presne zvažujem, či užívať výhody HO alebo mať vyšší životný štandard za cenu dochádzania do offisu🙂
@kikala15 ach, to je veľa, naozaj. môžem sa ťa spýtať, finančne to je koľko minus z rozpočtu také cestovanie?
Tak tu by som asi zvážila koľko precestujes - aj finančne aj časovo a či sa to oplatí. 🙂 držím palce pri správnom rozhodovaní 🍀
60 + 60 km každý deň
@hsara99 áno, jasné, kvoli stovke hore dole by som vôbec nešpekulovala🙂
hm, dievčatá, dakujem za príspevky. od dnes budem na to pozerať tak, že "chvalabohu iba 25 km🙂" doteraz to bolo, že "do kelu, prečo až 25 km🙂"
mám režinku, tak len za tú raz ročne a ráno autobusom v NZ na stanicu je to 35 centov (poobede už idem domov pešo) v BA chodím pešo zo stanice do práce a späť
145 km jednym smerom. Rovnako naspat. Nastastie to nemusim absolvovat kazdy den
Mne 10 tam a 10 spat, na bicykli 😁
2km pešo, ráno do kopca, poobede z kopca
Zasadna otazka nie je kolko km,ale aka je cesta,ktorou pojdes. Nevadi,ak aj pojdes dalej,pokial mas pohodovu plynulu cestu. U nas je peklo vobec sa dostat z jedneho konca mesta,na druhy. Problemom ani nie je tak vzdialenost,ako 10 svetelnych krizovatiek,upchate mosty...Takze z jazdy,co by trvala priemerne 20min.ides 45-60. A stale len brzdis a rozbiehas sa🤦♀️
Cca 500 metrov, tam aj späť, asi som aj veľa napisala
Mne 55 km plus 55km. 30 minut po dialnici 🙂
ahoj, tak ja som v Bratislave,do prace to mam 7 km, chodim MHD a od bytu po dvere kancelarie to mam 30 minut, povazujem to za super cas... doteraz vzdy som v ramci mesta dochadzala viac.
na margo toho celeho : manzel roky ( nieco cez 7 rokov) denne otacal Bratislavu- Trencin.... je pravda, ze na firmenom aute, za firemny benzin, ale kazde rano som cakala spravu, ze prisiel ok do prace a pred odchodom vzdy napisal ze odchadza ... neviem ako sme to dali....a uz nikdy viac.... polhodka je uplne megasuper 😀
Pred HO dokopy 220km 4 busmi, trvalo to 5-5.5hodin v priemere :D nikdy viac
Muz dokopy 180km
Skor ako na vzdialenost by som sa zamerala na cas straveny cestovanim. Je rozdiel ist 30km bez zapchy alebo 10km krokom. Mne kolegyna cestovala z Trnavy do BA a zakazdym sa rozculovala ze cestuje aj hodinu. Ja som vramci BA s prestupom cestovala cca rovnaky cas. (Potom som si kupila auto a usetrila 20 min na jednu cestu, ale to je na inu diskusiu).
@stormie ano, aj to je podstatné. v našej lokalite zápchy nebývajú vôbec.
@missviolet každý den 5 hodín? to sa dá existovat takto?
@iwesska jj, to je velmi podstatné, chápem. u mna by to bolo 25 km plynulej jazdy bez semaforov a pod. rovnou cestou vpred🙂
70km spolu tam aj späť.
13 km tam a späť 13 km
@autorka na stastie len pocas skusobnej som musela 2 mesiace denne chodit, inak mam chodit 3x do tyzdna do officu - da to zabrat, ale co narobim... v okoli si taku pracu najst neviem
Chodila som 70 km tam a 70 km naspat. Keď som pracovala, prespala som na ubytovni.

Cca 30km tam a 30 spat..