Cestovanie do práce: Koľko kilometrov prekonávate denne?
myslím aj v rámci mesta, lebo však z jedného konca BA na druhý je dobrých 30 km🙂alebo z jedného mesta do druhého...
35tam, 35naspat
27 do práce a 27km z prace
Pred MD som cestovala cca 40 km vlakom a 40 km naspat, este 2,5 km som mala z domu na vlakovu stanicu (cize spolu 5 km denne pesi). Nastastie, len parkrat do mesiaca.
Cca 1 km
Do 25 km autom, tam aj späť, čize takmer 50 denne. Ale bol to pre mňa relax, najlepšia časť dňa.
Moja firma sídlila v Prahe, my sme bývali v Prahe, a aj tak to bolo hore dole dokopy 70 km😉
MOmentálne chodím peso, cca 500m
Ideme sa stahovať to budem mat 10min autom
Teraz to mam nejakych 8-10km, cizehore dole 2x tolko :DD Inak mne to zaberie tak 15-20minut podla premavky, dcere busom 35... Predtym som dochadzala 25km, vlakom/busom/taxikom :D v pohode tiez.. jedine musi byt dobre nacasovany spoj, co neviem ako by v dnesnej dobe bolo...
cca 5 km
15km, musím mať auto.
Firma sídli mimo dediny, tzv greenfield projekt
chodzou asi 2 minuty 🤣
32 km denne tam aj späť, chodím autobusom, cca hodina cesty.
ja 25, kolegovia Trnava - BA, Piestany-Ba, suseda BA-pezinok, sused BA - Brno
15km jedným smerom.
@marryliese hodinu mas tam a hodinu naspäť domov? čiže 2 hod denne?
cca 2,5 km. Pešo to mám za +/- 25 minút, autom do 5 minút (podľa premávky).
4km do práce 4km z práce a potom po meste podla potreby, chodím autom
áno
ak vlakom tak tusim 77 a este v ramci mesta to je s MHD asi 4-5 km (cize vsetko x2). Ak idem autom (vtedy ideme obaja do officu s muzom) tak 100km tam a 100 naspat
No 4 dni z 5 to mám asi 3 kroky, z postele za počítač 😄 zlaty HO. Ale 1x týždenne odchádzam TT <-> BA.
12 + 12km
Chodím po bránu a späť. 🙂
Predtým to bolo ako ktorý deň par km bicyklom hore dolu po meste.
Rano s rozvozom deti to mam do prace 40km, z prace 30 km. Takze denne 70km.
Manzel 25kmx2
8,4 km tam a toľko spät- pozitíva- málo áut a zápcha na mojom ťahu nehrozí- vždy za 10 minút v robote 😊
@katkaseiner hm, tak to je teda dosť.každý den takto ?

Cca 1,5 km.