Chcem aby ma vyhodili z práce.
Ahojte. Chcem aby ma vyhodli. Lebo sa mi už nepáči, ako si zo mňa robia otroka. Len sa mi nechce plniť výpovedná lehota, už to tu neznášam. Môžem jednoducho len prestať chodiť do práce a dostanem tak výpoveď, nie sú tam pokuty ?
@maria.vinea Ako pise @maxxim je to prekazka na strane zamestnavatela, cize nemoze ti nijak nanutit neplatene volno.
Mas narok na nahradu mzdy.
@maxxim vďaka
@maria.vinea hlavne sa nedaj... ak bude treba, pohroz sa zákonníkom práce
Keď niekedy ani pohrozenie @maxxim nepomôže, už som počula o viacerých takých prípadoch.
@janina1127 no, tak vsetko zalezi od toho kde clovek robí..státny zamestnanci zvycajne taketo problémy nezazívajú...velke podniky majú kolektívne zmluvy a odbory takze tam sa z tím tiež skôr nestretneš.. a pracovat u drobneho podnikatela, v obchodiku ci v bufete...a pod. Tak tam sa to najskôr stava pretoze zamestnancov sa nema kto zastať..potom toto vsetko..to sú následky vyhrázok , manipulovania a zdierania..

@maria.vinea dobrý deň, pokial ste zamestnaná na trvaly pracovný pomer, tak ak vas nechal doma z príčin od strany zamestnavatela, ( nie z vásho podnetu) ale pre nedostatok práce tak takéto riesenie asi nieje mozne. Mal by vám dat nútene volno ale platené...zdá sa mi ze je to okolo 50_60%uslej mzdy. Spýtam sa vám na to kolegu , ktorý je v tomto zbehnutý. Ale urcite tento postup, ktorý vam nariadil zamestnavatel je mimo zakonnika práce..