Chcem začať podnikať ale neviem v čom
Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie
@oazapokoja Samozrejme 🙂 Vieme a riešime to.
tak veľa úspechov želám k doriešeniu tohto problému,bohužiaľ nie jediného u tejto spoločnosti
Pozri si obchod http://www.tripleclicks.com/13745755 a tu si môžeš vybrať čo len chceš,tento obchod Ti tovar bude dodávať pravidelne, sú tam aj zaregistrovaný slovenský obchodníci,ktorím to naozaj ide.Veľa šťastia
odporúčam toto je tímová práca tak neváhajte hlavne tie ktoré sú z blízkosti Košíc, Trnavy,Nitry,Bratislavy emoticon
http://www.zdravie-aloe.sk/pridajte-sa-k-nam/
Ahojte 🙂 http://www.sro-start.sk/zalozenie-zivnosti ked mate zaujem ! odporucam 🙂 🙂
@slimstar si pekná hlupaňa,v žiadnej zmluve so spoločnostou mlm nemáš uvedenú povinnosť nákupov ani povinnosť sa zučastnovať školení.Mám teraz na mysli tovarové mlm.Robim tento biznis ako profik,tak viem o čom hovorím.A Ty sa vyjadruj k tomu,čomu rozumieš...trebarz kolko cibule do guĺášu...Pre zakladatelku témy....mlm je najvhodnejšie podnikanie na začiatok,je cenovo dostupne pre každeho a tam si naozaj overíš za maĺú investíciu...napr. 24eur,či máš bunky na podnikanie.Doporučujem nejaký stredoeurópsky mlm,ale tovarový,aby tam bola opakovaná spotreba,nie finančný.
Sorry, ale to je otazka ako od maleho decka 😀 Kebyze mi umyjes auto a vycistis interier, dam ti 20€. Za upratanie celeho domu hadam aj 50€. Plus ti preplatim cestovne naklady. Dohodneme sa? 😉
Ahojte, pridávam príspevok, pretože tiež som sem prišla na radu pred polrokom a odvtedy sa mi zmenil život... Pamätám sa, že mi odporučili aby som si prečítala knihu Chudobný táta, bohatý táta od Roberta Kiyosakiho. Po prečítaní som si prečítala aj jeho druhú knihu - Biznis pro 21 století a tá ma dostala do akcie. 🙂 Ak by ste chceli bližšie vedieť v čom som začala podnikať, napíšte mi, rada odpoviem. Štefánia Brežná
Ja som zacal podnikat popri studiu a som velmi spokojny, pretoze si viem slusne zarobit a mam dostatok casu venovat sa skole. Vyhodou podnikania je, ze dasa sa vykonavat s pohodlia domova a hlavne cez internet. Odporucam kazdemu si pozriet tieto informacie. Viac info na http://bit.ly/1GASaRi
Toto je taka otazka..ak ma niekto napad na super biznis,tak to isto neriesi na diskusii na MK a hlavne si to necha pre seba.
Súhlasím, avšak keď je už niečo dané a je to hlavne fungujúce a solídne, tú myšlienku treba šíriť ďalej...Samozrejme keby som mala ja sama nejaký nápad, určite ho neriešim verejne, ale nechám pre seba. 😎
ako môžete niečo robiť keď neviete čo chcete robiť???Zameranie na cieľ, to čo ma baví je základ.Nikto to za vás neurobí....mne ot príde ako " neviem čo chcem ale chcem to teraz a chcem byť bohatý"...choré
@awamys juuuuj, taku pracovnu silu aj ja hladam, my za vycistenie interieru osobneho auta davame 50EUR, 2 miestneho 30EUR, nakladneho 2 miesnteho tiez cca 30EUR.. a to je iba z vonku :P Rucne umyvanie dnu a von u nas bezne 70+ EUR a za 200m2 jednorazove upratanie je tiez uzasna cena 🙂)))))) to jedine normalne brigadnicku na cely mesiac, co bude cele dni chodit a upratovat.. za minimalnu mzdu by sa ti oplatilo 🙂))))
Dobrý deň, čo by ste povedali v takomto podnikaní šlo by to??? Upratovanie, žehlenie a pranie v domácnostiach. Prosím dajte mi radu ed niektorá v to pracujete ako Vám to ide.
Rozbieham firmu popri materskej ak mate zaujem napiste mi spravu poslem viac info
@112244 podla mna by to slo, len by to chcelo mile panie/slecny, spolahlive, referencie, mozno nejake poistenie pre pripad, ze by niekde nieco "dostalo nohy" (lebo toho sa velmi ludia u nas obavaju) ... a flexibilitu... ja by som to veru uvitala 🙂
Začala som popri zamestnaní niečo menšie no ale funguje to som spokojná. Robím dedru katalogový predaj je super 30percentná zlava na všetok tovar.Treba to len skúsiť ved zato sa nič nedá žiadne peniaze.
Kto má záujem o prácu v oblasti finančého sprostredkovania pre spoločnosť Partnersgroup, ozvite sa.
na taketo niečo musis mat jasny ciel a kalkulacie, inak skrachuješ, realita na sk
Ahojte kočky, ponúkam svoju požičovňu, e-shop, tovar, databázu...proste komplet biznis na predaj. Tak ak neviete v čom začať podnikať, toto je pre Vás super príležitosť. Všetky info veľmi rada poskytnem do správy. Pekný večer.

@ivettav dúfam,že ako predajca dávaš zákazníkom návod na ppoužitie a zloženie výrobkov v slovenčine,nakoľko betterware sa neunúva toto dávať na výrobky a zákon to prikazuje,inak predajcovi hrozí pokuta a zhabanie tovaru od SOI,super spoločnosť,ktorá si nijak nechráni svojich predajcov