icon

Chcem začať podnikať ale neviem v čom

kala
8. okt 2013

Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie

dura00
20. máj 2015

tak to ani nezacinaj...

vergilius
20. máj 2015

@lila77 hovoris o svadobke skerak z BA?

nicooola
20. máj 2015

ak chcete podnikat s outletom viem vam distribuovať detsky , damsky a pansky outlet za nizke ceny

martinzba
24. máj 2015

Ak máte pocit, že máte obchodnícke nadanie a baví Vás komunikácia s ľuďmi a chcete mat vlastný biznis, bez vstupných nákladov a učenia sa na vlastných chybách napíšte mi. Nejde o žiadny podomový predaj, MLM, žiadne rýchle peniaze, chce to čas cca 2-3 mesiace, kým začnete zarábať - ale ak chcete podnikať musíte s tým rátať, len BA a okolie.

spirit16
24. máj 2015

@martinzba
Nic v zlom, ale kto ma skutocne obchodneho ducha, tak uz nieco obchodne riesi ;)

martinzba
24. máj 2015

spirit16 tak ja viem pomoc tym co maju len toho obycajneho obchodneho ducha 🙂

businessman69
27. jún 2015

@reppka10 Zdravím. Táto oblasť podnikania ma už v minulosti zaujmala. Ak by ste mi mohli poskytnúť bližšie informácie, budem vďačný. Po vašej odpovedi vám pošlem kontakt na mňa. Prajem pekný deň 🙂

kovbojka1
27. jún 2015

Dobrý večer. Nie je problém, rada Vám o tom, čomu sa venujem poviem viac. Ak máte facebook, kde som denne, pošlite mi žiadosť a tam môžeme začať konverzáciu. Moje meno na face.: Štefánia Brežná . Pekný večer

xckaret
27. júl 2015

@pacica trochu neskoro sa ozývam, až teraz čítam diskusiu o podnikaní.....poprosím info...dík

lenulienka_m
Odpoveď bola odstránená
dagmara89
4. aug 2015

Týmito hádkami tu nikomu nepomôžete a ani opakujúcimi sa názormi, že keby niekto našiel dieru na trhu pustí sa do toho sám. Pani nechcela konkrétnu odpoveď, ale cestu, ako sa nájsť. Takže ak neviete pomôcť, prosto nekomentujte!!!!!

miyya
4. aug 2015

@wildgirl aj ja poprosím.dakujem

meduza34
6. aug 2015

@ziza ahoj co presne to obnasa? Podnikanie pre firmu Marry kay

kovbojka1
9. aug 2015

@xckaret Zdravím Vás...napíšte mi na môj mail a dohodneme sa ohľadom bližších info. ... stef.brezna@centrum.sk

lucinka133
9. aug 2015

@kovbojka1 ano, chcela by som vediet ;)

lenulienka_m
Odpoveď bola odstránená
elvie1909
15. aug 2015

Ak by mal niekto záujem vytvoriť si pasívny príjem môžem poradiť...najlepšie TT a okolie..

skolkarik
17. aug 2015

Hľadáme uciteľlku do súkromnej materskej škôlky. môže byť aj mammička na RD. Bratislava. viac info v pošte.

bubu007
24. aug 2015

Ahojte baby. Ja som od malička túžila mať vlastný obchod. Aj som si tento sen splnila a kúpila zabehnutú vinotéku, no nie je to to, čo som očakávala. Obchod nevynáša toľko, ako by som potrebovala.. Premýšľala som, že vinotéku predám a začnem podnikať v niečom inom. Ale v čom? Už som naštudovala asi všetky stránky na internete a nikde som nenašla žiadnu inšpiráciu ☹ Chcem to otvoriť v meste. A v meste býva väčšinou všetko,no nie? Alebo máte niekto nápad, čo by ľudí zaujalo? 🙂 Ďakujem za každý nápad, radu..

spirit16
24. aug 2015

@bubu007
Obchod Ti nikdy nepojde sam. Dolezite (okrem ineho) je aby si sa vyznala v tom, co predavas. PReto Ti ani nikto nemoze radit, co by si si mala otvorit. Lebo ludia by mozno aj mali o nieco zaujem, ale pokial sa do toho nevyznas je Ti to nanic.
Nie je nic horsie ako ked vlezies do specializovaneho obchodu a zistis, ze ten, ktory tam predava o tych produktoch dohromady nic nevie.

bubu007
24. aug 2015

@spirit16 Úplne s tebou súhlasím ale ja predávam v obchode, ktorému rozumiem. Ovládam všetko o vínach, rokoch výroby, špecifickej chuti, ... a podobne. Lenže pani, ktorá mi obchod predala ma pekne povedané okašlala. Dlhú dobu som robila všetko pre to, aby to fungovalo.Snažila som sa to vylepšovať, zdokonaľovať, vyhovieť potrebám zákazníkov, no nedarí sa... A preto mám pocit, že by to chcelo skúsiť podnikať v inom odvetví. Vyštudovala som obchod a marketing, takže si dovolím povedať, že toto ovládam a vo mne problém nebude 🙂 Len v dnešnej dobe ľudia nepozerajú na kvalitu výrobku, pekný obal a priemernú cenu, ale skôr na nižšiu cenu a ľahkú dostupnosť k tovaru.. Hľadajú kvalitu v nekvalitných tovaroch, čož nám podnikateľom spôsobuje problémy..

ephio
24. aug 2015

@bubu007 najlepšie v dnešnom svete s čím je začať je MLM-mmulti level marketing alebo ? prísť s nijakým prevratným nápadom ;) Ked chceš klasické podnikanie tak sa nechaj inšpirovať čo ľudí trápi čo im chýba čo by im uľahčilo život a podobne.... 🙂

lulula1990
24. aug 2015

@nicooola ja by som mala zaujem, mozes mi poslat do spravy blizsie info ?

xckaret
25. aug 2015

Ten obchod - vinotéka - záleži, v akej oblasti sa nachádzaš. Ak si z východu, zabudni. To ti nikdy nepôjde. Na východe sa predáva skôr alkohol - víno je iba doplnkový tovar. Poznám jednu pani, čo v tom podnikala, zrušila vinotéku a predáva na 90 % alkohol. Na na podiv ide jej to ide. Má veľmi nízky rabat, a našla si odberateľov napr. na svadby, rodinné oslavy (predáva na kartóny). Ak vie, že niekde bude svadba, osobne ich osloví. Začala aj s darčekovými košmi., bomboniéry, sladkosti, cigarety. A tiež otváracia doba je do 22,00 (mládež ju vyhľadáva hlavne v piatok a sobotu). Ak nemá konkrétny tovar - zabezpečí. Dohoduje si osobné ceny....Neviem, aké predstavy máš ty. Možno za pokus o stojí. Držím palce. ..

snehulka24
25. aug 2015

Ahojte dievcata. Téma podnikania je pre mňa veľmi dôležitá a naliehavá. Naliehavejšou sa stala, keď som zostala s dcérkou na materskej dovolenke. "Dovolenke". Áno, tiež si myslím, že to je asi nejaký žart s tou dovolenkou...V každom prípade, v tom čase som sa pustila do lúštenia veľkej záhady. A to, čomu by som sa mohla venovať tak, aby ma to dokázalo časom uživiť. Študovala som knihy, internetové stránky, čítala som články v lifestylových časopisoch... Tieto všetky informácie som zhromažďovala a vstrebávala.
Chcela by som preto usporiadať stretnutie, aby som už konečne dala konkrétne rozmery svojmu potencionálneho podnikaniu. Viac v IP alebo na podnikava-mama.webnode.sk. Dakujem

elvie1909
25. aug 2015

Ak by mal niekto záujem vytvoriť si pasívny príjem môžem poradiť...najlepšie TT,Ba a okolie.

elvie1909
25. aug 2015

Kto chce byť zajtra starší,škaredší a chudobnejší...myslím že nikto,tak sa ozvite..

rainee
26. aug 2015

Urcite podnikat v niecom,co cloveka bavi a vyzna sa v tom. Ja by som aj vedela v com podnikat, ale stalo by to vela financii ktore nemam a uver mi ani banka neda, kedze som na materskej. Tiez nemam zaruku ci ma to uzivi a nemozem si dovolit riskovat,ale zas kto neriskuje,nema 😉

elvie1909
26. aug 2015

@snehulka24 pisala som mail..

elvie1909
26. aug 2015

@rainee ja viem o niečom kde nepotrebuješ úver...keď chceš napíš
Monika