icon

Chcem začať podnikať ale neviem v čom

kala
8. okt 2013

Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie

andrej1990l
5. nov 2015

tak ja sa pytam teba ked si taka chytra
robis niekde alebo si v zamestnani alebo na urade prace?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
spirit16
5. nov 2015

@fidka79

No tak potom nechapem, kde je potom problem s rozdelovanim marze v MLM?

erulka77
5. nov 2015

@worker_falcon takto z vlastnej skusenosti doporučujem skvelé výrobky ja ich proste milujem preco by som sa nemohla podelit aj s druhymi mamičkami vyrobky su uzasne a velmi dobre sa predavaju 😉 jja si mysli mže na tom nič zlé nie je 😉

worker_falcon
5. nov 2015

@erulka77 ty predávaš počítačové programy, čo odfiltrujú farby? 😀 😀 😀 😀 😀

Akosi to nesedí. Fakt si filantrop, ak zháňaš ľudí do tímu a ty z toho nič nemáš. zháňaš si predsa konkurenciu. Zmysel by to dávalo, keby si ty bola platená (aj) podľa toho, koľko tvoj tím predá. A to by už až tak nebolo. Ale OK, OK. každý sa musíme nejak živiť. V konečnom dôsledku si to odnesie konečný spotrebiteľ. Aj ty aj ja predávame, máme svoje marže. Niekto má zamestnancov (na ktorých zarába), niekto má tím, na ktorom zarába. Je mi to fuk.

erulka77
5. nov 2015

@worker_falcon mne je fuk co si myslis ja nie som na odsudzovanie ľudi
a nemam rada konflikty uz skoncime

erulka77
5. nov 2015

@worker_falcon a vidim ze neveris to nie je upravene ziadnym pocitacovym programom odfiltrovat farby to vobec neviem ako sa robi je to moj vankus co mam v obyvacke a tak krasne som ho vyprala s prostiedkom na skvrny

erulka77
5. nov 2015

@worker_falcon ze pocitacove programy ja skapem 😀

spirit16
5. nov 2015

@erulka77

no takto, nic v zlom, ale vies preco ludia byvaju alergicky na reklamy? Lebo ta prva fotka je pod uplne inym osvetlenim a ten vankus vyzera, ze ma uplne inu farbu. Nikto neuveri, ze zo sedej sa stala modra. Skvrny sa mohli krasne vyprat a predpokladam, ze to je ten isty vankus.
Avsak sposob aky tie dve fotky boli urobne krici ucelovostou.
Nieco podobne ako ked vidis fotky v casopisoch. Baby pred a po uprave 🙂
Pred upravou babu odfotia v zlom osvetlenim po uprave si vsak velmi daju zalezat na tom, aky efekt urobi nasvietenie, aby konecny efekt viac krical.
Toto je vsak podla mna kontra produktivne 🙂

andrej1990l
5. nov 2015

fidka79 aký to ma zmysel keď každý si tvrdí stále to svoje ja robím MLM a nemám problém

erulka77
5. nov 2015

@spirit16 mozno je to fotené v zlom osvetleni ale je to fotene normalne fotiakom a ver mi nijako som to neupravovala ja to ani neviem fotky upravovat

renata147
5. nov 2015

@nicooola poprosím info do správy 🙂

erulka77
5. nov 2015

@spirit16 a je to ten istí vankuš

spirit16
5. nov 2015

@erulka77
Ja Ti verim, ze si to neupravovala. Faktom zostava, ze prva fotka je proste zla a ta druha je dobra. Ten vankus by vyzeral na tej druhej fotke brutalne lepsie aj v pripade, ze by nebol vyprany.
O tom hovorim

verca52
5. nov 2015
erulka77
5. nov 2015

@spirit16 ale on bol fakt brutalne taký spinavy

spirit16
5. nov 2015

@erulka77

on bol taky spinavy po vyprani beznym praskom a potom si ho nato vyprala znovu a bol taky krasny, alebo sa predtym hodnu chvilu nepral?

erulka77
5. nov 2015

@spirit16 bezny prasok mi to tak veru nevypral

snehulienka155
17. nov 2015
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

jeskove oci uz prestante 🙂))

dorka_shop
17. dec 2015

ahojte hladam spolupracovnikov na sprostredkovanie zdravej kavy a dalsich kvalitnych produktov. firma ponuka ozaj vyhodne podmienky.ak mate zaujem kontaktujte ma na jjakabova80@gmail.com alebo tu v sprave.

tana284
17. dec 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

v dnesnej dobe je tazke zacat s niecim podnikat lebo vsetkeho je uz strasne vela, drzim palce aby si vymyslela nieco nove 🙂

elvie1909
17. dec 2015

Priatelia,keďže nastala doba informácií a menia sa nám aj TRENDY,rada by som Vás pozvala na Regionálnu konferenciu 23.1.2016 do hotela Crowne Plaza v Bratislave...
Keď si položíte otázku: " Čo si robil posledných 5rokov,čo robíš teraz a čo budeš robiť ďalších 5rokov?"
Máte na to odpoveď?
Prečo sme zrazu ochotný zľaviť z našich snov a cieľov ktoré sme mali ako deti?
Nemôžeme sa stále na niekoho spoliehať že sa o nás postará a ŠTÁT už vôbec nie ! ! !
Stačí sa zamyslieť a pozrieť si fakty.. Istý inštitút - Copenhagen Institute for Future Studies uviedol k roku 2020 týchto 10 MEGA TRENDOV....
1.ANTI-AGING - stárnutie
2.globalizácia
3.rozvoj technológií
4.prosperita
5.INDIVIDUALIZÁCIA
6.komercionalizácia
7.ZDRAVIE a ŽIVOTNÉ PROSTREDIE
8.akcelerácia
9.NETWORK organizácia- SIETE
10. urbanizácia
Tieto TRENDY určujú budúcnosť a budú sa tam točiť peniaze. Moja budúcnosť je v Network marketingu a v silnej top Anti-aging spoločnosti ktorá je už veľa rokov na trhu a je zárukou kvality a hlavne BONITY. Má vlastné inovatívne centrá s ktorými má veľké VÍZIE do budúcnosti.
Budem rada keď sa rozhodnete zobrať život do vlastných rúk a pôjdete sa somnou pozrieť na konferenciu do Bratislavy.
Prajem Vám aby ste sa čo najlepšie rozhodli.

mejky77
22. jan 2016

@pacica poprosím info o ponúkanom podníkaní dakujem

snehulka24
23. jan 2016

@elvie1909 ahoj, ide o MLM system?

elvie1909
23. jan 2016

@snehulka24 ano máš s tým skúsenosti?

snehulka24
24. jan 2016

@elvie1909 Ano, avsak nie dobre. Ale to je vec pohladu a natury. Ja som sa venovala 12 intenzivnych mesiacov tomuto predaju a viem, ze priamy predaj nie je pre mna tou spravnou cestou. Nemala som informacie do coho vlastne idem a ked som uz bola registrovana, uz som to nechcela vzdat. Keby som vsak mala informacie vopred, rozhodne by som do toho nesla. Je to vsak skusenost, ktora je pre mna hodnotna.

elvie1909
24. jan 2016

@snehulka24 no aj tak sa dá...veľa ľudí ide do toho nez potrebných info...my ale kazdému povieme všetko na rovinu a zatiaľ každý urobil ako uznal za vhodné....tu sa pomáha ako sa len dá a nezostane človek na to sám... Ale v tvojom prípade je aj zlá skúsenosť...skúsenosť... V budúcnosti budeš vedieť skôr rozlíšiť dobré a zlé...
Pekný večer

dorka_shop
Odpoveď bola odstránená
evkadori
23. mar 2016

@pacica
@pacica O aké podnikanie ide?

vlastulina1
24. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

poprosim aj ja info 🙂