Chcem začať podnikať ale neviem v čom
Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie
Jaj to je vtipne...chcem podnikat, ale neviem v com... seriously?Asi mas vela volneho casu, skus ho vyuzit efektivne... 😀
Ahojte, ja som tiez velmi dlho hladala svoje podnikanie. Citala som kopec knih, studovala vsetky dostupne zdroje na internete a stale to nebolo ono. Skusala som aj MLM, ale to bolo pre mna uplne nevhodne podnikanie. Nakoniec to prislo ako keby same, proste tak dlho som sa tomu venovala, ze zrazu moje predstavy zacali dostavat konkretnejsie kontury. A hlavne co bolo podla mna prelomove, ze som bola aktivna a svoje tuzby zacala zdielat s ludmi, ktori ma podporovali. Dostala som sa tak aj novym ludom, novym informaciam.. Viac o tom pisem aj na mojom blogu. A okrem toho, jeden online kurz, ktory som absolvovala mi moje konkretnejsie predstavy premenil na skutocne hmatatelny produkt.. takze moja rada tym, co chcu skutocne nieco vlastne robit je: Chodte nieco skusit. Nech je to aspon nieco priblizne, ale aspon sa sami presvedcite, ci ste na spravnej ceste. Drzim vam palce!!!
Hladam seriozne zeny, ktore maju zaujem pracovat s kozmetikou, nie katalogovy predaj. da sa aj popri materskej emoticon Rabat je od 35% emoticon Rada poskytnem viac info , napiste do sukomnej spravy. pekny den emoticon
Ja sa už 8. rok sa venujem finančnému poradenstvu. Momentálne je dosť v kurze refinancovanie hypoték. Ak poznáte napr. niekoho čo má hypotéku a chcel by platiť menej - dá sa na tom zarobiť...podobne viem poradiť s akýmkoľvek poistením alebo sporením.
Pre začiatok by som odporúčal kampaň pre zdravotnú poisťovňu Dôvera. Ponúkajú rôzne výhody - letáčik prepošlem, resp doručím osobne ak bude treba. Za každú zmenovú prihlášku môžete mať od 10 do 25€
Nenáročný a bezproblémový je aj 2. dôchodkový pilier, vsúpiť môže každý od 18 do 35 rokov. Ľudia tam nič neplatia, na ich osobnom účte sa šetrí časť z toho čo im berie štát na odvodoch. Odmena podobná od 10 do 22€
Stačí osloviť rodinu a známych a zopár euríčok máte istých. Nespravíte nič len mi dohodnete stretko.
dolezite je ze sa vam v tom dari 🙂
Poznáte Avon, alebo Oriflame? Radi by ste s tým pracovali,ale odrádza vás, že je toho už všade a veľa? Ja vám ponúkam podobnú prácu ,prácu s prírodnou kozmetikou, ktorou trh ešte nie je presýtený a navyše za ceny viac než výhodné. Ak ste priaznivcom,alebo užívateľom prírodnej kozmetiky, kontaktujte ma prosím len súkromnou správou.Poskytnem vám bližšie info .
Dobry den...ponukam pracu pre vsetkych ambicioznych a sikovnych ludi.....Ak mas rad nieco nove a zaujima ta oblast zdravia a krasy, ak si uz pocul o biznise 21.storocia ,chces byt nezavisly a vytvarat si svoj pasivny prijem...si ochotny pomahat druhym ludom a nemas problem s komunikaciou, mas zaujem sa vzdelavat a zdokonalovat ...tak nevahaj a pridaj sa do nasho timu....kontaktuj ma spravou.
ak je tu nejaký podnikateľ, mohlii by ste prosím vyplniť anonymný dotazník k mojej bakalárskej práci? veľmi by mi to pomohlo. Vopred dakujem...tu je link 🙂 http://goo.gl/forms/aBkU9G8o7l
Ahoj, spolocnost Avon Cosmetics hlada ludi, ktori maju radi krasu, modu a kozmetiku. Z ktoreho regionu SR si? - je to vyborne podnikanie. Mozes mi poslat zivotopis na ivan.tjutcev@yahoo.com
@ivantjutcev v avone sa da podnikat? prosim vas akoze akym sposobom?
Ahojte Ja tiež rozmýšľam nad tým že začnem podnikať, láka ma požičovňa svadobných šiat vedel by mi niekto poradiť, pomôcť so začatím prípadne má svadobný salón a chce rozšíriť svoj salón v inej obci?
Pekný večer všetkým 🙂
Rozbiehame na Slovensku nový lukratívny obchodný model podnikania v oblasti sieťového marketingu prostredníctvom mobilnej aplikácie.
Rozširujeme a budujeme sieť obchodných partnerov, a preto ponúkame túto príležitosť pozitívnym, ambicióznym ľuďom, ktorý sa zaujímajú o túto oblasť podnikania a investovania a hľadajú možnosti ako si naštartovať vlastný biznis.
Radi privítame v našom tíme každého, kto sa neuspokojí s bežným priemerným mesačným zárobkom, chce vykročiť z davu a budovať si svoje vlastné sny.
Ponúkame podporu od nášho skvelého tímu, najlepších celosvetovo úspešných lídrov, vlastný biznis všade so sebou, časová sloboda, nadštandardné finančné ohodnotenie, sporenie na dôchodok, firemné auto, teambuildingy a ďalšie bonusy.
Projekt je zastrešený najprísnejšou európskou auditorskou spoločnosťou Seldia.
Ak vás táto jedinečná príležitosť zaujala, kontaktujte ma a rada vám odpoviem na ďalšie otázky 🙂
@hanboo napriklad ako zonovy manazer, upline leader alebo sales leader
@ivantjutcev to je na zivnost?
Vyssie pozicie na zivnost alebo s r o, tie nizsie aj popri hlavnej praci - bonusy za plnenie cielov, zarobok zavisi od vlastnej sikovnosti
@ivantjutcev môžem aj ja vedieť princíp podnikania?
@14maja14 princip je budovanie a riadenie svojho timu avon ladies, ziskavanie novych avon ladies a plnenie planu predaja... celkom zaujimave
a ako je to financne ohodnotene za avon ladies? a plnenie planu predaja ?
@14maja14 to uz je skor na pohovor s diviznym riaditelom, ja mozem sprostredkovat vas zivotopis