Čo ste zažili v práci? Podeľte sa o zážitky!
Tak napríklad mňa si zavolala šéfka, že mám umývať poháriky po kolegoch a obsluhovať ich na oslavách, ktoré sa konali každý mesiac, keď mal niekto narodeniny. Čo ste zažili vy? Možno sa zasmejeme.
Zeny mne este napadlo, kolega nebol v praci a nevybavil co mal prisiel klient a po nas s kolegynou hodil mobil nastastie sa netrafil 😀 teraz sa smejem , ale vsetko jedno mi vtedy nebolo
@prasiatko30 v nemecku sa daju vratit- len s vysackou. Samozrejme zacali ju tak davat, ze nie je jednoduche ju dat naspat (predtym si normalne dala dole, po oslave naspat a sup vratit🙃)- preto vidis dievcata so satami a na chrbate pod latkou vysacka🫣🫣🫣🫣
@vevesh mohli by si nechať aspoň rozpustené vlasy 🫢🫣
V mojej prvej práci sa mi stalo, že mi skartovacka zoskartovala vlasy. Kolegov som predtym vkuse upozorňovala nech ju radšej po použití vypínajú. A zrovna mne ako na potvoru spadol pri nej papier.Chcela som ho zdvihnúť, ona bola samozrejme zapnutá, ťahala mi vlasy, ktoré sa mi do nej pri zohnutí dostali, rukov som mávala, aby som ju vypla. Jeden kolega už bral nožnice, druha kolegyňa našťastie pustila spätný chod. Na toalete som si z vlasov vyberala zostrihnuté kúsky. Vyzeralo to, akoby som bola ostrihaná do postupky. No zrovna v ten deň po práci sme mali ešte i firemnú kapustnicu. Takze som bola v diskusiách na zozname témou číslo jedna 🤣
Ked sa ma sef opytal ci by som mu za 50€ isla umyt okna do bytu lebo jeho upratovacka ochorela 🤦♀️ Bola som vtedy este len studentka a iba asistentka, ale aj tak to bolo velmi trapne
V prvom zamestnani som mala rozvedeneho sefa so striedavkou, tie 2 tyzdne v mesiaci co mal mat syna som ho chodila vyberat zo skolky a robila program kym sef neskoncil, byvalo to aj 2-3 hodiny po mojom konci pracovnej doby, vydrzala som to 5 mesiacov a potom som s tym sekla, a odisla zo zamestnania, mlada blba som bola, ale bolo mi luto toho chlapceka, mama riesila len kamosky, shopping a siete, otec biznis… neraz si na neho spomeniem ze ako sa asi ma …
kupovať kvety pre p. manželku, doniesť z jedálne obed na tácke, vytlačiť a zalaminovať fotky, nosiť si telefón aj na wc, ak by niečo súrne potreboval - toto som odmietla a tak sme po sebe hučali
@1bubino2 to mňa tak raz zdrbal prečo som mu nedvihla, keď som bola doma, cez víkend, mimo pracovnej doby 🙃 Prepáčte, že mám aj svoj život 🙃
Okrem iných veci, napríklad, že kolegu pozorujem, ako sa v práci ráno prezlieka ( uz len to mi k stastiu chyba), on chodil do prace 5:30, ja o 7:00. Tak najviac ma pobavil, keď sa na mňa sťažoval sefovi, že mu nedviham pevnú linku, on stal za rohom a pozeral sa cez okno, keď mi volal a ja som mu nezdvihla ( ja na wc). To mal ale zázračnú pevnú linku, keď ju natiahol cez dve budovy, aby ma sledoval za rohom.
@bublinka44 sa niekedy rozum pozastaví, že kde majú hranice
robila som v skolstve a mali sme muzi a zeny spolocne wc a riaditel sa nas vzdy pytal ci uz sme boli lebo ide on a bude tam dlho 🤣💩
Ja ešte rooooookkyyyyyyyy dozadu v jednej firme.
Náš šéf bol úplný poklad,no jedného zimného dňa potreboval urgentne nejaké veci z Tesca, poprosil ma ci by som mu po ne zbehla.
Mala som vodičak pár mesiacov a jazdila som tak max.2 krat na starej Felícii, no....🤷♀️🤷♀️🤷♀️prídem k autu na ktorom bola tona snehu.
A bum neviem odomknúť.....bol to kľúč s vystrelovacou časťou, ktora bola samozrejme dnu....problem bol, ze ja som dovtedy ani nevedela, že také existujú.....🙈🙈🙈🤷♀️🤷♀️
Tak som tam maturovala,stlacala co šlo, zrazu sa otvorili ôkna a všetok sneh - drb dnu do auta...v tej chvíli to nevydržal vrátnik a prišiel ma zachrániť....mam obavu že na vianočných kapustniciach doteraz spomínajú na blondínu co si nevedela ani auto otvoriť....
@kuko55 🤣🤣🤣
S tým volaním šéfky....bola som na brigáde, ešte ako násťročná kde som robila plavčíčku a predávala lístky na kupalisku, no šéfová bola čisté psycho. Raz mi volala po 9 večer a vrieskala ako nepríčetná, že prečo som nevyplela trávu. Nikdy sme sa nebavili, že toto je ,,moja robota,,.
No a v skutočnom zamestnaní 😁 som pojednávala pani, ktorá bola troška ,,jednoduchšia,,. Nakoľko som.mala.nejake nejasností, zavolala som ju nech mi ozrejmí situáciu. Podstata bola v tom, že jej mal nejaký chlap vynadať, že je K....to som mala primárne riešiť, no keď prišla, tak mi povedala, že ten chlap, ktorý bol z toho obvinený ju znásilnil, a iný jej povedal, že je K....., ale že to jej nevadí (to, že ju znásilnil) ...chce hlavne vyriešiť to, že jej niekto povedal, že je k.... Vtedy sa mi samozrejme rozum zastavil 😳
@janickacrazy no dúfam že aspoň odmeny , bonusy boli 😲 a obhajil? Co dostal ?😅
@soldi Wow. krasne.
@ptvw no známku už si presne nepamätám, ale prešiel a to bolo hlavné 😀
@zuzinjan preboha, to je šílené 😨

@hellenb nikomu nedal ani ovonat,lakomec 🙈🤣