Dá sa nájsť práca do 15 tej hodiny?
Ahojte,
pred nastupom na MD som mala skvelu,velmi dobre platenu pracu,aj ked na druhej strane bola som tam denne od rana min. do 17-18 , ked bolo treba aj dlhsie.Pocas MD sme sa prestahovali, rodicovska skoncila a momentalne som na urade prace 1x v zivote. Vzhladom na to, ze manzel chodi domov z prace najskôr o 18-19 od rana,starsi bude prvak, chodi na plavanie a anglictinu,mladsi je skôlkar,nemôzem aj ja pracovat od nevidim do nevidim,nechcem aby mi deti vychovali moji rodicia.Zase nechcem ani ostat doma a zohnat pracu do tej 15 - tej je prakticky nemozne.Podarilo sa to niektorej z Vas ? Alebo som z inej planety,ze sa vôbec o nieco take pokusam 😀 ? Ake su Vase skusenosti?
@mummy01 je to manipulacia spolocnosti, nevsimaj si to. To ze sa to deje, neznamena, ze to musi byt spravne a len jedina cesta. V 15 storoci spolocnost zenu "vydala" za hocijakeho chrchla s peniazmi, rovno aj dedka...nech mu rodi kym neskape (sorry za vyraz, ale vtedy k zene bol doslova takyto postoj) a tiez to bolo akceptovane a povazovane za normalne.
Otec nie je ten, kto daruje spermie a donasa peniaze, ale ten, kto realne vychovava svoje dieta, venuje mu svoj cas.
A inak, to "podpapucou" je kravina na entu....pocula si niekde o zene pod papucou???
lebo ja nie a kolko zien je sluzok, je im ublizvoane (fyzicky, psychicky, ekonomicky...).
Povzdubdzuj svojho manzela a kaslite na spolocnost. Vacsinou sa do teba budu obuvat zeny, ktore same nie su stastne a maju nenaplnene manzelstva a su v podstate len sluzky v domacnosti.
daducha, keďže si robila personálnu manažérku a ešte aj v BA, tak by ti malo byť jasné že vo veľkej firme a kancelárska robota, kde sú uzávierky, meetingy, a veľké tlaky na pracovníkov je pracovná doba minimálne do 15:30 - 16:00 a to ak odídeš v tom čase, tak sa môžeš stať aj nežiadúcou. Nehovorím že sa takáto práca zohnať nedá, dá, ale aj ten plat bude tomu zodpovedať. A dohodnúť sa zo zamestnávateľom? No skús, ak ste tam mamičky viaceré čo by chceli úpravu pracovnej doby tak je to problém, ak si tam takáto sama, tak je problém tiež, lebo kolegyne to jednoducho nepochopia a staneš sa "čiernou ovcou". Hold, krutá realita. Aspoň 90% firiem v BA je takýchto a tie zvyšné sa hľadajú dlho a ťažko.
@daducha
@mirka907
@angellinka
@mummy01
Aj ked tato tema je asi o inom, ale mozno aj toto niekomu pomoze...
Skuste vyplnanie dotaznikov za odmenu. Je to jednoduche, casovo nenarocne a nieje potrebna ziadna dohoda ani ine "papierovacky". Navyse prijem do 500€ rocne je oslobodeny od dane.
Staci sa zaregistrovat a potom uz len sledovat mail.
http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=51338
http://www.vyskumy.sk/registracia.html?invi=49577
Kazde euro navyse do rodinneho rozpoctu potesi 😉
Akurat je nevyhoda, ze to nieje pravidelny zarobok, ide naozaj len o privyrobenie si 😒

@mima4 no keby bolo takych viac...to ano ale podla mna aj je len sa boja prejavit sa aby si okolie nemyslelo ze su podpapucovi....presne to je pripad mm.On ma zaujem starat sa ale okolie mu to neumoznuje a tak aj mm hraje chlapa ktoreho sa to netyka.V tomto sa mu snazim otvarat oci ja,ze ak bude ticho a nebude sa hlasit o svoje prava a o prava svojich deti nikdy sa nic nezmeni.Ved aj otec ma pravo ist na OCR alebo s dietatom k lekarovi.