Dávate sa očkovať, keď pracujete v DSS?
Ako je to u vás s počtami očkovaných a neočkovaných pracovníkov domovov dôchodcov, dss?
@sorciera24 ok, 1x si pripustila az teraz. a ja som len vysvetlovala ine moznosti a ty si hned zacala riesit ten alkohol, ktory som okrajovo spomenula.
@sorciera24 tak u nas mame aj chodiacich,a j lepziacich. s Dg je vacsinou kazdy. neviem ako dlho, sme specializovani na urcite Dg,a le teda nie vzdy to tak bolo. inak sme teda klasika,. no zatial co niektore ustavy odmietaju napr, leziaceho v kome, s vyvodom dychacich ciest, so snodou, ci mocovym katetrom, u nas mame aj taketo stavy. zatial co v niektorych ustavoch chodi ADOS na prevazy, vymeny katetrov, ci ine vykony, u nas si vsetko robime sami. cize nie vsade to funguje rovnako.
a teda prave vdaka tomu, ze musime mat o vsetkom zaznam, pise sa velke mnozstvo papierov a zaznamov. a to teda zabera aj velmi vela casu.
Ako pardon, nepýtala som sa na alkohol....to je snáď každému jasné (pracovala som roky v najväčšom zariadení na SK) Sa to zvrhlo. Pýtala som sa na očkovanosť personálu. Naozaj sa zvrhlo iným smerom.
Takže ohľadom očkovania som nezískala nespočetné množstvo informácií.....☹
Ja robím v dss , tc. som na materskej a pokračujem na rodičovskú , tak nie som ockovana,a nehrniem sa zatiaľ. Kolegovia,kto chcel je ocko,kto nie nie..
@mariejenka tak nie všetci majú záujem,resp.su tlačení. Ďakujem.
Pracujem ako pracovník sociálnej rehabilitácie v DSS a áno,som zaočkované,už 18 dní po druhej moderny..
Mali sme covid v zariadení..som v krízovom stabe,pracovala som celý mesiac na úseku opa 12 a jediný,kto ostal negatívny,sme boli my zaočkované..všetci ostatní padli..niečo na Tom bude

@majamat no že nie len pre psotihnutych....v meste vsetky klas. DSS su pre klientov aj chodiacich, aj leziacich, aj s diagnozami, aj bez...proste 1 DSS a maju tam vsetkych, prerozdelene....