icon

Executive assistant v Swiss Re

Včera o 12:43

Velmi ma zaujala tato pozicia, myslim ze by ma bavila, ale cely zivot pracujem skor ako marketingova koordinatorka, bavi ma organizovanie ale uz som unavena z kreativy a prinasania novych napadov. Hlasila som sa ale nevybrali ma ani na pohovor, preto by ma zaujimalo ak tam niekto robite co je presne naplnou prace, aky ste mali backround a ako ste spokojne.

brontofuz
Včera o 13:08

@anonym_autor podla nazvu to je asistentka

anonym_238890
Včera o 13:11

@anonym_autor najskôr by to bolo celé o nábore ďalších a ďalších - klientov, “asistentov”… ako v každej poisťovni.

Keď ťa omrzela kreatíva, daj si sabatikal a chod pol roka robiť úplne inú prácu - taxikárka, predavačka,… hocičo s istotou, že keď ťa to nebude už baviť, môžeš sa vrátiť ku kreative 🙂.

melanta
Včera o 13:58

@anonym_autor štandardne sa toto pomenovanie používa pri bežnej asistentke, ktorá sa ale stará o člena vrcholového manažmentu. Čiže bežné asistentské činnosti ako riadenie kalendára, mailová pošta šéfa, administratíva. Ak si nerobila asistentku, tak ak je veľmi logické, že ťa nezavolali ani na pohovor. Keď som bola člen boardu, asistentka mala dlhoročné skúsenosti ako asistentka, neexistuje, že by členovi boardu išiel robiť asistentku niekto bez danej praxe. Bola to moja pravá ruka a hoci mnohí asistentky berú ako obyčajné sekretárky, dobrá asistentka nevynikne len tak a na trhu ich veru nie je prebytok.

melanta
Včera o 13:59
@anonym_238890

@anonym_autor najskôr by to bolo celé o nábore ďalších a ďalších - klientov, “asistentov”… ako v každej poisťovni.

Keď ťa omrzela kreatíva, daj si sabatikal a chod pol roka robiť úplne inú prácu - taxikárka, predavačka,… hocičo s istotou, že keď ťa to nebude už baviť, môžeš sa vrátiť ku kreative 🙂.

@anonym_238890 predstav si, že poisťovne majú aj ústredie, kde stovky pracovníkov nemajú nič s navolávaním klientov a zháňaním ľudí. Čo je executive asistentka som vysvetlila vyššie.

anonym_6bb348
Včera o 15:01

Práca zahŕňa manažment kalendára, zabezpečenie pracovných ciest, vyúčtovanie cestovných výdavkov a iných nákladov, plus ďalšie ulohy podľa poziadavok manažéra. Je to práca na diaľku, manazer je väčšinou fyzicky v inej krajine. A plne v anglickom jazyku.