Existuje práca na doma?
Myslíte ženy že existuje práca z domu ale nie predaj výrobkov? 😒😀
Inak, z toho, ako si sa tu zatiaľ prezentovala pôsobíš ako taký stratený človek bez poriadnych zručností alebo plánov, cieľov... Ja by som pracovala na tomto, nech znies sebavedomejšie... Alebo schopnejšie. Osobne som rada, že nie som zamestnávateľ, lebo by som rýchlo dopodnikala... 😄
Ak sa zamestnáš v správnej firme a máš správnu pozíciu, tak máš slusnu možnosť pracovať väčšinou z domu, ako napríklad ja. A to ani nemám VŠ. Osobne robím v stavebníctve na oddelení majetkovoprávneho usporiadania s inžinierskej činnosti a celá práca spočíva v naháňaní vyjadrení a stanovísk pre územne konania a stavebné povolenia na určite stavby, naša firma robí konkrétne líniové stavby - čiže železnice, električkové trate a k ním prislúchajúce stavebné objekty. Väčšinou však ak nemáš VŠ na niečo take treba prax a získať prax bez VŠ je ťažké - ja som mala šťastie že som pracovala najprv vo firme môjho priateľa na tejto pozícii a potom som prešla do inej.
Čo viem napríklad kamoska robí telefoistku pre poštovú banku a robí cisto z domu, ale prvé mesiace kým sa naučila musela chodiť do práce.
@evja Na to musi mat clovek poriadne silny zaludok aby chatoval s uchylakmi.. 😂
je mnoho pracovnych pozicii, ktore sa daju vykonavat z domu. je to podla mna len o spravnom vybere a o tom, na co sa clovek citi a co mu doma robit pojde
@nominativ veď toto 😀 asi potrebujem zmenu 😀😀😀
@nominativ mne by však stačila brigáda z domu len 😀
Samozrejme ze existuje obrovské množstvo dobrej práce na doma. Len neleží pol roka niekde na profesii kým sa nejaká princezná neuraci o ňu prihlásiť.
To ani nieje o vzdelaní, poznám veľa stredoškolákov co majú super prácu. To je hlavne o prístupe. Písala si ze by ta bavilo prekladatelstvo, ale nedá sa lebo treba kurz ak VŠ. Zabudni na ALE, chceš niečo robiť chod si za tým, ak z 10 tích prekladateľskych zakazok natrafis na 5 kde nepotrebujú žiadne oficiálne vzdelanie vezmeš tých 5 a postupne ak ta to bude bavit vzdelanie si dorobis....
Ó tom to je, aj doma z gauča môžeš dobre zarobiť ale know how len tak ti nedá nikto, musíš sa k tomu dopracovat
Tak ak potrebuješ len brigádu popri svojej manuálnej práci, tak rob nadčasy alebo normalnu brigádu niekde vonku, ak nemáš na to znalosti.
Neurazam ta, ale teda na to, aby si robila niečo z domu, treba mať nejaké schopnosti... Manuálne - šitie, vyšívanie, háčkovanie, strikovanie, aranžovanie, čokoľvek...Umelecké - maľovanie, rezbárstvo, sochárstvo atď atď. Ekonomické pri účtovníctve a pod. Obchodneho ducha pri predaji čohokoľvek, či je to mary Kay alebo poistky, úvery, paušály... Vzťah k deťom ak opatruješ. Znalosti o nejakej trhovej ekonomike, ak obchodujes vo financiách. Ovladat programovanie... Nemať úctu ak robíš prostitútku :D... Lebo, totiž, žiadna normálna brigáda nie je o tom, že človek pozerá netflix a zarába. Ten čas tomu venujes tak či tak.
Podvod to urcite nie je, kedze mam o tom info z prvej ruky a ta moja kamoska si tym kvalitne zarobi k rodicaku. Je to moznost zarobku, idealne popri inom prijme asi, kde nepotrebujes prax, VS vzdelanie a ani fyzicke zrucnosti, pociatocny kapital... Bola to len informacia, ze take nieco existuje a funguje, nie som dohadzovacka a ani z toho nic nemam, ak by si sa to rozhodla robit. Urcite su aj ine moznosti, len treba hladat a skusat. Drzim palce.
@nominativ nadčasy teraz veľmi nie 😀 mňa baví vysivat ale v dnešnej dobe to nikoho nezaujíma 😀😀😀
@evja ha som si to hodila do google a tam bol článok
Ten clanok som citala tiez, ale dotycny, co o tom pisal, tu pracu realne nevyskusal. Ja mam teda kamaratku, s ktorou sa poznam 15 rokov a ona to rok robi a fakt sa nestazuje, nikdy s tym nemala problem, ze by jej jedinu spravu nezaplatili, nikto od nej nic nechcel okrem toho, ze ked je prave vela sprav (po vyplatach napriklad), tak jej pise support na skype, aby prisla pomoct, ak sa jej da. Ak nemohla, nikto sa nehneval. Ale jasne, urcite to nie je praca pre kazdeho, takze zalezi len na tvojom rozhodnuti 😊
@evja ako písať správy je najmenej mňa odrádza tá živnosť netuším ako sa to vybavuje atď 😀😀😀
@evja veď to, že mne by to vyhovovalo zasa v tom že 3 hodiny v pohode sa dá. Len tá živnosť ja netuším čo a ako treba vybaviť platiť odvody atď. O tom son nikdy neuvažovala
Ano,existuje.ja aj muz robime z domu.manzel je lektor Aj,vylucne online.ja som psycholog,robim krizovu intervenciu cez telekomunik.technol.,teda tiez z domu.pres dvomi rokmi som sa rozhodla,ze napisem knihu,to bola tiez praca z domu
.v jeden den mi skrsla.myslienka v hlave,druhy den som pisala jedinemu vydavatelovi co mi napadol,suhlasil,mala som dodat osnovu knihy,dohodli sme podmienky a kniha bola o par mesiacov na svete.a to som teda nikdy predtym nesondovala ako moze clovek napisat knihu,ktoru raz budu predavam v Martinuse,Pantha Rei a vsade mozne🙂.musis si spravit sondu,co vies ponuknut,nakolko je to realne,verit si,rozhodnut sa a ist do toho.ja si napriklad.v hlave robím priebežne rozne projekty nezavazne co by ma bavilo,co k tomu potrebujem,ake mam moznosti a ako to viem uskutocnit,kolko casu k tomu budem potrebovat🙂niekedy ked ten cas dozreje,tak verim,ze sa zrealizuju😉tak tolko moja rada
@evaachesa aj to a lovek zira,co su schopni ludia kvoli peniazom obetovat.si neviem predstavit ze ulozim dieta na poobedny spanok a chatujem s cudzimi chlapmi alebo poviem vecer manzelovi:sorry ,idem do "prace"🙉

No, každopádne, to, čo ťa tu zaujalo, nie je zrovna vec, čo si raz môžeš dať do životopisu. Jedine, že by si chcela postúpiť ďalej kariérne v tejto oblasti. 😅