icon

Existuje zamestnanie, kde môžem vziať svojho psíka?

29. okt 2025

Ahojte mám takú otázku😄 existuje nejaké zamestnanie kde by som si mohla zobrať svojho psíka ? Poprípade poznáte niekoho kto si ho do práce berie svojho štvornohého člena rodiny ? V zahraničí je to už celkom bežne ale u nás neviem, dakujem

Strana
z2
br4n
29. okt 2025

Policajný a vojenský psovod, trener slepeckých psov..., tam je to nutné mať psíka so sebou.

anonym_fb7fcf
29. okt 2025

áno poznám. ale sú to všetko súkromné pozície. Majiteľ psa je aj majiteľ firmy, obchodu.

anonym_d5a5a9
29. okt 2025

Áno, tiež si ho nosím. Striham psov.

autor
29. okt 2025
@anonym_d5a5a9

Áno, tiež si ho nosím. Striham psov.

@anonym_d5a5a9 musí byt v klietke alebo sa voľne pohybuje ?🤗

barka1
29. okt 2025

Už pred 18 rokmi som bola na pohovore vo firme, kde behal pes dcery pana majitela. Známa, silná alergicka, musela odist z noveho miesta v neziskovke, kde bola zamestnankyna, ktora trvala na tom, ze tam jej pes bude.
Takže ano, je to možné. Pre mna vrcholne nevhodné, ale možné.

anonym_dd04f2
29. okt 2025

Znami v ING maju pet friendly office. V DE som si mohla doniest aj psa aj dieta … ked bolo treba. Pes bol, ale nakoniec radsej doma, pretoze ho stale niekto hladkal.

anonym_13c4ea
29. okt 2025

Treba rešpektovať že existujú ľudia s alergiami ktorí nenechajú zamestnanie kvôli tvojmu psovi. Zvieratá patria na dvor a nie do zamestnania.

sense
29. okt 2025

Sef (nie je majiteľ firmy)môjho šéfa nosí psa do práce, aj keď teda vzhľadom na druh psa by som to psom ani nenazvala, to malé uskriekane nič.

anonym_b3ec62
29. okt 2025

Moja šéfka ho neberie, on si denne príde sám a zaklope na dvere.😉

anonym_3dc3aa
29. okt 2025

Zvyčajne pri pozícii, kde je možné si vziať psa to je aj napísané “pet friendly” 🙂. Alebo potom home office

mandzula
29. okt 2025

V BA, najma v roznych startupoch ci neziskovkach je to pomerne bezna vec, no za seba musim povedat, ze svojho psa by som tam netahala a prekazal by mi aj cudzi. Nevidim dovod, aby pes travil 8-9 hodin niekde v ruchu pod neonkami.

dadis
29. okt 2025

My tiez mozeme, mala som ho asi 2x, ked deti neboli doma a bolo mi luto ho nechat cely den doma. Nemal tam vsak svoj klud, prvykrat ho kazdy hladkal, stale pocul zvuky, nevedl si lahnut a relaxovat a druhykrat bolo medzi sviatkami, nikto tam nebol, no i tak bolo vidiet, ze je tam nesvoj. Naco ho trapit..uz inak aj vydrzi 8h bez vencenia. Tak ak aj obcas nie je cez obed vyvenceny, tak ho uz neberiem.

pribinak
29. okt 2025

Mala som párkrát psa so sebou v práci. Vonku niečo pozral a musel každú chvíľu ísť na potrebu. Ako naschval som si nemohla vziat v tie dni HO a tak šiel so mnou. Navstevy sa najskôr 10 minút zdravili a hrali so psom a potom prišli na rad pracovne veci 😆😆😆
Kolega mal tiež viackrát psa v práci, v paneláku sa robili prerábky a on sa bál vŕtačky

minenkaa
29. okt 2025

@anonym_autor ako kde v zahraničí je to bežne ?

evkamotka
29. okt 2025

Moj byvaly sef si nosil psa do práce ale slo o kancelariu o dvoch ludoch

pribinak
29. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ako kde v zahraničí je to bežne ?

@minenkaa muž bol v Taliansku a tam mali v práci cely zverinec 🙈🙈😆😆😆

anonym_69ad14
29. okt 2025

bohuzial, u nas sa da (zahranicie)

minenkaa
29. okt 2025
@pribinak

@minenkaa muž bol v Taliansku a tam mali v práci cely zverinec 🙈🙈😆😆😆

@pribinak tak keď robi na farme

biba_18
29. okt 2025

ja som bola v hoteli kde mala manažerka hotela psa voľne, spal na gauči v lobby… ja mám prácu kam by sa tiež dal pes zobrať ak by to nevadilo mojmu šefovi. môj muž detto, ja som administratíva a sedím sama v kancli…

mimikarol
29. okt 2025

Keď som pracovala v jednej ZŠ tak riaditeľka si brávala psa, mala takého malého bieleho psíka.
Určite je viacero prác kde by si ho mohla brať. Je to milé spestrenie ☺️

biba_18
29. okt 2025

a ešte som si spomenula že keď som chodila do jazykovky tak som chodila so psom ☺️ samozrejme po dohode s vyučujúcim… takže ani mne by nevadilo kebyže niekde majú pod stolom psa 😏

anonym_7a75f6
29. okt 2025

Poznám inštruktora autoškoly, ten vozil psa celý deň na zadnom sedadle. A nebola to čivava, ale mix labradora.

basska_b
29. okt 2025

Jeden kolega vzal psika do prace, strazil ho frajerke, sefovia suhlasili, ale to boli len nejake 2 dni. Raz sme mali aj nejaky taky dog day 🤣 zamestnanci, ktori to nemusia, boli upozorneni, nech ostanu doma

katarinaba
29. okt 2025

Ja mam v kancelarii pavuka. A psa si tiez prinesiem. Mala som tu aj macku. Ale vzdy to bolo z nejakeho dovodu. Macku vzdy kvoli veterinarovi. Psa zo zaciatku kvoli vycviku, neskor kvoli veterinarovi, alebo naposledy ked mal dorezanu nohu, tak aby bol pod dohladom a nevytahal si stehy.
Mam vlastnu kancelariu, ked viem, ze pride klient, psa neberiem. Ale uz sa stalo, ze prisiel klient neohlasene a pes bol so mnou. No ja mam psa vycviceneho, pracovne plemeno, ten dokaze ignorovat snad vsetko a vsetkych a kam ho dam, tam si normalne zije svoj spokojny zivot. Ziadne stresy.

bolarazjedna
29. okt 2025

Poznám právnika, ktorý nosí psa každý deň do kancelárie, je to veľký pes, ale mimoriadne kľudný, celý deň ani raz nezasteká (boli sme aj na dovolenke s nimi, takže to mam overené) a pes úplne kľudne predsedu celý deň v klietke, kým je majiteľ v kancelárii).
Kaderníčka moja tiež má svoju civavu v salóne celý deň.

pribinak
29. okt 2025
@minenkaa

@pribinak tak keď robi na farme

@minenkaa nerobí, ale ty si asi taka jednoduchšia, že?

tramtada31
29. okt 2025

Kamarátka robi nechty a bere si psíka, potom som sa stretla so psom v predajni chovateľských potrieb a ešte v jednej prevádzke. Ja si rada tých psikov vyhliadkam, len vzdy sa tlacia k dverám a bojím sa, že mi utečú a nikto neriesi, že sa dobíjajú von. Psa so sebou mal aj pán, čo mi minuly tyzden opravoval auto a rovnako aj kamarátka, ktorá robila v marketingovej agenture

anonym_16127a
29. okt 2025

U nas v jednej kaviarni chodi pes pomedzi hostí. Asi je majiteľov alebo niekoho, kto tam pracuje. Mam rada psy, mne to nevadí, aj ked iným by mohlo. Ale je tam.

minenkaa
29. okt 2025
@pribinak

@minenkaa nerobí, ale ty si asi taka jednoduchšia, že?

@pribinak presne ako ty

kiki68
29. okt 2025

Ano, napr recepcia veteriny to umoznovala, tam to mali uz na job interview ako vyhodu zamestnania, dalej ci viem kopec kamosiek v uctovnictve ma pri sebe psa, tiez moj muz mohol vziat psa do firmy, paradoxne dieta nesmel, nakolko by mohlo povedat asi, co videlo v dokumentoch. Ale pes tam mohol byt kazdy den. Tiez pravnu kancelariu poznam a maju psa so sebou. Ako kopec moznosti prace ma nieco taketo.

Strana
z2